Welkom in dé Skin Clinic van Aalst, Haaltert, Ninove en omstreken!


Schoonheidssalon Patricia, uw persoonlijke skinexpert bij u in Aalst-Haaltert-Ninove

Onze skin clinic is zeer rustig gelegen in Haaltert, op een 10-tal minuutjes van Aalst en Ninove en mooi tussen Gent en Brussel in, op één afrit van Erpe-Mere en Affligem.

Patricia is momenteel één van de weinige gediplomeerde skinexperts die ons landje telt. Reeds meer dan 20 jaar richt Patricia zich met haar grote passie voor huidverzorging op een resultaatgerichte huidverbetering en huidverjonging.  

Ons Schoonheidsinstituut is gespecialiseerd in resultaatgerichte huidverzorging en biedt innovatieve gelaatsverzorgingen met de nieuwste trends in huidverjonging en huidverbetering. 

Schoonheidssalon Patricia beschikt over zeer adequate gelaatsbehandelingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste professionele toestellen en technieken zoals radiofrequentie (Genesis) , diepe peelings, microneedling, hydrodermabrasie (Hydrafacial Aquaglow), LED therapie (Lumi 8) en nu ook de enige echte authentieke Plasmalift fibroblasting (100% plasma!) 

Enig in de ruime streek!


Alle verzorgingen worden met MESOESTETIC, JULIETTE ARMAND, ALPHA-H of IMAGE Skincare producten uitgevoerd. één voor één wereldwijd geroemde high-end merken die garant staan voor een fantastische huidverbetering.

Schoonheidssalon Patricia staat reeds meer dan 20 jaar garant voor professioneel advies bij het bestrijden van huidveroudering en veelvoorkomende huidproblemen zoals acné, rosacea, couperose, milia (gerstekorrels),...


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, maar niet zeker welke behandeling voor u het best geschikt is? We hebben hiervoor onze 'meet & treat', een kennismakingsbehandeling waarbij we uw huid verkennen en dan samen een oplossing zoeken voor het resultaat dat u wenst! 

Onze behandelingen


Categorieën