Dé Skin Clinic van Aalst, Haaltert, Ninove, Erpe-Mere en omstreken!


Schoonheidssalon Patricia, uw Skinexpert in Aalst, Haaltert, Ninove en Erpe-Mere

Onze skin clinic is zeer rustig gelegen in Haaltert, op een 10-tal minuutjes van Aalst en Ninove en mooi tussen Gent en Brussel in, op één afrit van Erpe-Mere en Affligem.

Patricia is momenteel één van de weinige gediplomeerde Skinexperts die ons landje telt. Reeds meer dan 22 jaar richt Patricia zich met een grote passie voor huidverzorging op een resultaatgerichte huidverbetering en huidverjonging.  

Ons Schoonheidsinstituut is gespecialiseerd in resultaatgerichte huidverzorging en biedt innovatieve gelaatsbehandelingen met de nieuwste trends in huidverjonging en huidverbetering. 


Schoonheidssalon Patricia beschikt over zeer adequate en zichtbaar resulterende gelaatsbehandelingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste en allerbeste professionele toestellen en technieken zoals radiofrequentie (Genesis) , diepe peelings, microneedling, hydrodermabrasie (Hydrafacial Aquaglow), LED therapie (Lumi 8) , Ozon therapie (TM-32S), Laserontharing (Milesman Diodelaser)

Enig in de ruime streek rond Haaltert!


Alle verzorgingen worden met Mesoestetic, Juliette ArmandIMAGE Skincare of Philip Martin's signature behandelingen en producten uitgevoerd. één voor één wereldwijd geroemde high-end merken die garant staan voor een fantastische huidverbetering.

Schoonheidssalon Patricia staat reeds meer dan 20 jaar garant voor professioneel advies bij het bestrijden van huidveroudering en veelvoorkomende huidproblemen zoals pigmentatie, acné, rosacea, couperose, milia (gerstekorrels),...


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, maar niet zeker welke behandeling voor u het best geschikt is? We hebben hiervoor onze 'meet & treat', een kennismakingsbehandeling waarbij we uw huid eerst verkennen en dan samen een oplossing zoeken voor het resultaat dat u wenst! 

Ons volledig gamma gelaatsbehandelingen en Body Contouring


Categorieën