MICRONEEDLING | Juliette Armand

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd. 

Door middel van een micropen wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine.

De standaardbehandeling kan, naargelang de noodzaak en volgens uw huidtype, nog verder aangevuld worden met aangepaste cocktails.

120,00 €

Microneedling, een facial met specifieke, op uw huid gebaseerde serums die u een verbluffend effect zullen bezorgen!


Op uw huid afgestemde serums worden d.m.v. een micropen dieper in de huid ingesluist. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden. Met deze treatment kiest u voor een behandeling op maat van uw huid, waarbij we verschillende zones met specifieke serums gaan behandelen.

Afhankelijk van de gebruikte werkstoffen en de gekozen behandeling, zullen deze serums onder meer zorgen voor rimpelvermindering, een beter gehydrateerde huid, een goeie verstrakking van de huid, een algemene glansverbetering, meer helderheid, een mooiere gloed,...


Welke huidproblemen worden aangepakt?

Diepe rimpels - littekens - hardnekkige hyperpigmentatie - huidbeschadiging door acné - huidverslapping - striemen - open poriën -...

Onze Juliette Armand Microneedling bestaat uit:

  • Reiniging en peeling
  • Needling behandeling met aangepaste hoogtechnologische serums (botox-like, filler-like, pigmentatie, littekens, acné, glow)
  • We laten de huid tot rust komen met een alginaat masker
  • Herstellende crème en zonnebescherming

Is deze behandeling pijnlijk?

Door de snelheid van de M Pen voelt de behandeling eerder tintelend aan. De huid ziet achteraf nog wat rood.

Aftercare:

Pas de dag na de behandeling gebruik je terug je aangepaste serum, dag- en nachtverzorging om een optimaal resultaat te bekomen. Uw huid zal nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen daarom is het belangrijk om uw huid te verzorgen met je aangepaste verzorgingsproducten. Uw huid heeft nu een goeie doorbloeding en absorbeert optimaal alles wat je erop smeert.

Een SPF (zonnebescherming) is verplicht na deze behandeling om pigmentvorming tegen te gaan.

Resultaat:

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur. Medische studies tonen aan dat één microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt. Uw huid maakt dus heel veel collageen en elastine aan die je huid verstevigd. Je poriën worden kleiner en je huid is gladder en egaler.

Voor een langdurig resultaat adviseren we een regelmatige herhaling van deze behandeling.