JULIETTE ARMAND - AMESON MESOTECH MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd. 

Door middel van een micropen of - rollertje wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine.

Kies een variant:

Vanaf 80.00 €
Please select variants first

Een facial met specifieke, op uw huid gebaseerde, serums die u een verbluffend effect zullen bezorgen. De serums worden d.m.v. een micropen of microrollertje dieper in de huid ingesluist. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden. Voor een langdurig resultaat worden deze behandelingen in kuur geadviseerd.

Afhankelijk van de gebruikte werkstoffen en de gekozen behandeling, zullen deze serums onder meer zorgen voor rimpelvermindering, een beter gehydrateerde huid, een goeie verstrakking van de huid, een algemene glansverbetering, meer helderheid, een mooiere gloed,...

Welke huidproblemen worden aangepakt?

Diepe rimpels - littekens - hardnekkige hyperpigmentatie - huidbeschadiging door acné - huidverslapping - striemen - open poriën -...

Met een Ameson Mesotech treatment kiest u voor een behandeling op maat van uw huid, waarbij we verschillende zones met specifieke serums gaan behandelen. 

Voor een langdurig resultaat adviseren we een regelmatige herhaling van deze behandeling.