LED THERAPIE | Lumi 8

Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Een LEDbehandeling is uw kers op de taart na een intensievere behandeling..

Lumi 8 LEDbehandeling is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

Kies een variant:

Vanaf 30,00 €

Lumi8 Ledbehandeling als tegengif tegen huidveroudering!

Onze nieuwe Lumi8 LEDbehandeling is een krachtig, intens LED-gezichtssysteem van superieure medische kwaliteit. Lumi8 LED gebruikt een variatie aan LED-intensiteit, golflengte, tijd, pulsatie en vermogensgolfcyclus om uw tekenen van veroudering te verminderen. 

De Lumi8 LED levert puur, niet-thermisch LED-licht (foto-energie) aan de huidcellen. Die energie stimuleert een synthese in de huidcellen, net zoals fotosynthese bij planten, die resulteert in celverjonging. 

Een LEDbehandeling is een praktische, doeltreffende manier als tegengif tegen huidveroudering!


LUMI8 LED biedt een combinatie van IR met geel/rood LED licht

Infrarood (IR) gecombineerd met 630nm rood LED en/of 590nm geel LED-licht dringt diep door in de huidlagen. IR met intense LED stimuleert uw bloedsomloop en metabolische activiteit om ontgifting en lymfedrainage te verhogen. Een verhoogde basale metabolische activiteit verbruikt energie en verhoogt uw calorieverbranding voor het afslanken en strakker worden van uw gezicht.

Genezingsversnelling : NASA en medische studies hebben aangetoond dat 630 nm rood LED-licht in combinatie met infrarode golflengten de genezing van de huid versnellen en zorgen voor een verbeterde genezing in de nabehandelingen van laser resurfacing, microdermabrasie, chemische peelings, en verwijderde tattoos

Geel LED-licht (vanaf 590 nm)

Het 590 nm intense LED-licht (gele kleur) stimuleert collageenvorming, terwijl de productie van ongewenste collagenase, die collageen vernietigt en de elasticiteit van de huid vermindert, wordt afgeremd.

Geel LED-licht verbetert de huidtextuur, gladheid, sterkte en dikte. Deze specifieke golflengte heeft het vermogen om collageenafbraak, dat wordt veroorzaakt door hitte en UV-stralen te verminderen.

Om deze reden is Lumi8 LED een ultieme aanvulling op alle laser-, microdermabrasie, Intense Pulsed Light (IPL)- en andere thermische technologieën! Het Lumi8 gele LEDlicht zal op zichzelf al een optimaal resultaat geven en zal ook het eindresultaat van andere behandelingen nog sterk verbeteren. Gele LED-lampjes spannen uw huidweefsel effectief aan

Rood LED-licht (vanaf 630 nm)

630 nm LED-licht stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en versnelt de weefselgenezing bij anti-aging behandelingen, waardoor het aantal fibroblasten wordt verhoogd en deze ook worden versterkt.

Rood LED-licht zorgt voor frissere en jonger uitziende huidcellen en zorgt voor een veel kortere uitvaltijd bij specifieke esthetische behandelingen die specifiek gericht zijn op huidgenezing en huidherstel. Rood LED-licht is ideaal voor vermindering van fijne lijntjes en rimpels en geeft je een verbeterde huidskleur en meer elasticiteit.


Waarom LED Therapie zo goed is voor uw huid!

LED therapie kunnen we na vrijwel elke behandeling inzetten om uw resultaat nog extra te versterken. 

In onze skin clinic werken we met de Lumi 8 LED, één van de weinige, volledig medisch gecertificeerde toestellen op de markt, met een unieke vooruitstrevende technologie waardoor we voor nog mooiere resultaten zorgen. Ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit? 


Wat maakt onze LUMI 8 LEDbehandeling zo speciaal?

Dat LED therapie goed is voor uw huid weet u wellicht al langer. Maar onze Lumi 8 heeft wel een heel bijzonder voordeel in vergelijking met andere apparaten! Lumi 8 genereert namelijk een unieke LED pulse-cyclus waardoor uw huid continu gestimuleerd wordt. 

Andere systemen hebben deze LED pulse-cyclus niet, waardoor de huid na een tijdje gewoon gewend raakt aan het licht en het bekomen resultaat na verscheidene LEDbehandelingen eerder teleurstellend zal blijken. Bij de Lumi 8 LED wordt het resultaat alleen maar beter na verschillende behandelingen! 

Een LUMI 8 LEDbehandeling biedt heel wat behandelmogelijkheden, volledig op maat van het resultaat dat u wenst.


Wat doet LED therapie voor jouw huid?

Een LEDbehandeling stimuleert de fibroblasten en zorgt voor collageenvorming. Daarnaast stimuleert en verbetert LEDlicht ook uw bloedcirculatie en je stofwisseling. Dat is wetenschappelijk bewezen.

Met LED therapie werken we dus écht aan uw huidverbetering en huidverjonging

De extra voordelen van een LEDbehandeling na uw gelaatsverzorging zijn niet min:

  • Het LEDlicht dringt door in uw huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt uw collageenproductie gestimuleerd, verbetert het uw stofwisseling en wordt uw huid op volledig natuurlijke wijze ontgift.
  • De LEDbehandeling zelf is volledig pijnloos en zelfs zalig ontspannend, waardoor je volledig 'zen' en gerelaxeerd naar buiten stapt!
  • Een LEDsessie is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd.
  • Er is helemaal geen herstelperiode nodig, integendeel, want LED bevordert huidherstel!

Voor wie is LED Therapy geschikt?

LED therapie is geschikt voor iedereen, voor jong of oud, voor gevoelige of vette huid, als je last hebt van huidproblemen of net je gezonde huid nog wat éxtra glow wilt geven. Het zal het resultaat van je gelaatsbehandeling in onze skin clinic alleen maar versterken!

De behandeling werkt uitstekend bij:

  • bestrijden van onzuiverheden en ontstekingen zoals bv. acné
  • verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • wondjes (intens licht helpt bij heel goed bij huidherstel en wondgenezing)
  • verminderen van pigmentvlekken
  • verstevigen van huidverslapping en tegen anti-aging (huidveroudering)
  • verkleinen van grote, grove poriën

Bij welke behandelingen wordt een LUMI8 LEDbehandeling ingezet?

Een LED behandeling kan je bij vrijwel elke gelaatsverzorging inzetten. In ons instituut geven we met de LUMI 8 graag een extra boost bij de volgende behandelingen:

Dit zijn behandelingen die specifiek op resultaat gericht zijn en waarbij de LUMI 8 LED een serieuze meerwaarde biedt aan uw reeds bekomen resultaat. 

Daarnaast wordt een LUMI 8 LEDbehandeling ook volledig afzonderlijk, als volwaardige behandeling, ingezet om acné, onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken, striemen, doffe teint, couperose, vergrote poriën en vele andere probleemhuiden sneller te helen. LEDlampen hebben nl. een sterk positief effect en helpen uw huid met een enorme duw vooruit!

LED-therapie kan je dus bij jouw behandeling bijboeken, maar even goed gewoon apart boeken als een volwaardige sessie. Mis je het zonlicht tijdens de koude winter? Kom dan even 30 minuten onder onze Lumi 8 liggen en stap opgewekt terug naar buiten! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand. 

En het voordeel is dat jouw huid er na de LEDsessie ook nog eens een stuk stralender gaat uitzien!

Een optimaal resultaat bereikt u bv. met een combinatie van de Botox-like (Skinboosters Thavma) en Filler-like (Skinboosters Chronos) behandelingen, aangevuld met een LEDbehandeling. Hieronder het resultaat na een volledige kuur:

Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie
Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie