Juliette Armand
The personal professional skincare

Juliette Armand stelt uw afspraak met plastische chirurgie definitief uit!

Juliette Armand vertegenwoordigt met een expertise van meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica behandelingen en speciaal daarop afgestemde verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd over meer dan 50 landen de meest innovatieve anti-age behandelingen en komt in tegenstelling tot andere - meer conventionele -verzorgingslijnen, met een heel eigen concept die op basis van een gepersonaliseerde compositie streeft naar een perfect antwoord op de noden van elk individueel gelaat!


Juliette Armand ondersteunt enkel professionele schoonheidsspecialistes die zich in de cosmeticawereld willen onderscheiden, door hen de kans te bieden uit een verbazingwekkende reeks behandelingen te kiezen op basis van hun eigen ervaring en expertise. 

Schoonheidssalon Patricia mag zich met trots één van de betere, gespecialiseerde Juliette Armand skincoaches noemen. Met een expertise van meer dan 20 jaar en een gedreven passie om voor elk gelaat de meest doeltreffende behandelingen te adviseren en deze ook steeds persoonlijk uit te voeren, worden prachtige resultaten geboekt!


Juliette Armand zorgt ook voor een zeer geavanceerde productlijn op gebied van veiligheid. Veilige producten zijn een absolute prioriteit! Alle Juliette Armand producten worden altijd onderworpen aan klinische en dermatologische testen en deze zijn steeds vrij van:

  • Parabeen
  • Allergenen
  • Propyleenglycol
  • Minerale oliën
  • Methylisothiazolinone (MIT)
  • Sodium Laureth Sulfaten (SLES)
  • Imidazolidinyl Urea (IMU)
  • Triethanolamine (TEA)

Juliette Armand producten worden geproduceerd volgens Europese Good Manufactoring Practice (GMP) richtlijnen. Ze zijn gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001/2008.

Bij Juliette Armand worden alle ruwe ingrediënten ter plaatste verwerkt, en dus niet in uitbesteding zoals bij vele andere cosmeticamerken. Professionaliteit begint voor Juliette Armand bij een eigen controle van basisstoffen! Bovenop deze eigen dagelijkse controles is er ook een permanente controle van het TÜV Austria, een onafhankelijk en internationaal erkend orgaan!


Juliette Armand blijft steeds innoveren. Naast de hoogtechnologische Skinboosters - en de veelzijdige hoogkwalitatieve Elements verzorgingen werkt Juliette Armand aan nog meer op resultaat geijkte formules, met werkelijk verbazingwekkende resultaten! De Ameson Mesotech en Mesopeel series vormen onmiskenbaar het neusje van de zalm in de huidige cosmetische markt!

Vandaag bewijst Juliette Armand met haar allernieuwste formules en serums (oa. Pro vitamine D3, Bio-placenta, Ceramide, Vitamine B9..), die dermate innovatief zijn in de hele cosmeticawereld, dat deze momenteel een werkelijk alternatief vormen voor de huidige plastische chirurgische ingrepen. Al gehoord van bio-fermentatie? Retinoid? Cosmetische drones? Cross-linked serums? Infrarode Sun Films met farmaceutische silicone?!


Waarom nog naar de chirurg stappen als er hedendaags zeer doeltreffende producten bestaan en behandelingen mogelijk zijn via uw vertrouwde schoonheidsspecialiste! 


Thuisproducten van Juliette Armand nodig?

Juliette Armand Facials


Categorieën