ACNE REGULATOR THERAPY | Juliette Armand

Hoe verwijder ik acné? Ik heb last van puistjes en ik geraak ze maar niet kwijt.. Wil je van uw acne af? Dan is deze professionele acneverzorging precies wat u zoekt!

Deze gespecialiseerde acné gelaatsbehandeling reguleert eerst de symptomen van acne en brengt de talgproductie terug in evenwicht. Daarnaast biedt ze een krachtige kiemdodende werking, verstevigt ze de poriën, hydrateert de opperhuid én regenereert ze uw huidstructuur door een gespecialiseerde peeling en cellulair stimuleringssysteem.

Kies een variant:

Vanaf 95,00 €

Acne Regulator Therapy, maandelijkse acne behandeling die uw huid terug in balans brengt!


Deze cosmetische professionele acne gelaatsverzorging  is een maandelijks te herhalen facial die de symptomen van de epidermis reguleert en de talg ervan in evenwicht brengt. Acne Regulator therapie beschikt over een krachtige kiemdodende werking, ze verstevigt de poriën van de opperhuid, hydrateert uw huid en regenereert door een speciale peeling en een cellulair stimuleringssysteem.

Ideaal dus als je uw acne of puistjes doeltreffend wil bestrijden!


Acne regulator Therapy, wat houdt deze behandeling in?

  • Reiniging - Een zeer belangrijke vereist vóór het begin van de acnebehandeling, is een diepe reiniging om de huid van onzuiverheden te ontdoen met een parallelle antiseptische werking.
  • Peeling & Skin stimulation - Een gespecialiseerd peelingsysteem in 2 stappen, waarbij we de afschilfering van dode huidcellen combineren met celstimulatie en - vernieuwing.
  • Hydrating Clarifying System - Een verzachende werking in 2 stappen, we reguleren de talg in combinatie met een eerste hydraterende en antibacteriële werking.
  • Clarifying Active System - We brengen het vochtgehalte verder op peil en zorgen ervoor dat uw huid dit behoudt, en we verhogen de antimicrobiële activiteit in 2 stappen.
  • Zonnebescherming

Deze gelaatsbehandeling kan perfect gecombineerd worden met een extra ozontherapie- en LEDbehandeling!


Acne Regulator Therapy voor thuisgebruik, ook te verkijgen in onze webshop!

Dagelijks gebruik: Clarifying Face Foam, Clarifying Active Lotion, Hydra Clarifying Serum en Clarifying Active Cream

Deze producten worden sterk aanbevolen om het bekomen resultaat van uw professionele acne behandeling te kunnen behouden en zelfs nog te kunnen versterken tijdens 2 behandelingen in.

We hebben speciaal voor het bestrijden van acne, een complete set acneproducten in een mooi voordeelpakket gestopt, ons ANTI ACNE BOOST voordeelpakket!