LEDbehandeling Lumi8 Therapy

Lumi 8 LED, Ledbehandeling van de bovenste plank!


Een LUMI 8 LEDbehandeling heelt wondjes, verzacht en relaxeert uw huid, vermindert acné, lijntjes, rimpeltjes, littekens, onzuiverheden, pigmentatie en bestrijdt doeltreffend vele andere huidproblemen.


Een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met de goede zorgen van de LUMI 8. De mensen rondom mij zien daadwerkelijk het verschil, sindsdien staat er steevast een afspraak in mijn drukke agenda voor een mesopeel of enkel een Lumi 8 behandeling om mijn cellen terug de energie te geven zodat ik weer op het podium kan stralen!

Willy Sommers, zanger


Waarom LED Therapie zo goed is voor uw huid!

LED therapie kunnen we na vrijwel elke behandeling inzetten om uw resultaat nog extra te versterken.

In onze skin clinic gebruiken we de Lumi 8 voor onze LEDbehandeling, één van de weinige, volledig medisch gecertificeerde toestellen op de markt, met een unieke vooruitstrevende technologie waardoor we voor nog mooiere resultaten zorgen. Ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit?


Wat maakt onze LUMI 8 LEDbehandeling zo speciaal?

Dat een LEDbehandeling goed is voor uw huid weet u wellicht al langer. Maar onze Lumi 8 LED lichttherapie heeft wel een heel bijzonder voordeel in vergelijking met andere apparaten! Lumi 8 LED genereert namelijk een unieke LED pulse-cyclus waardoor uw huid continu gestimuleerd wordt.

Andere LED behandelingssystemen hebben deze LED pulse-cyclus niet, waardoor de huid na een tijdje gewoon gewend raakt aan het LEDlicht en het bekomen resultaat na verscheidene behandelingen eerder teleurstellend zal blijken. Bij de Lumi 8 LEDbehandeling wordt het resultaat alleen maar beter na verschillende LEDbehandelingen!

LUMI 8 LED biedt heel wat behandelmogelijkheden, volledig op maat van het resultaat dat u wenst.


Wat doet LED therapie voor jouw huid?

Een LEDbehandeling stimuleert de fibroblasten en zorgt voor collageenvorming. Daarnaast stimuleert en verbetert LEDlicht ook uw bloedcirculatie en je stofwisseling. Dat is wetenschappelijk bewezen.

Met LED therapie werken we dus écht aan uw huidverbetering en huidverjonging

De extra voordelen van een LEDbehandeling na uw gelaatsverzorging zijn niet min:

  • Het LEDlicht dringt door in uw huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt uw collageenproductie gestimuleerd, verbetert het uw stofwisseling en wordt uw huid op volledig natuurlijke wijze ontgift.
  • De LEDbehandeling zelf is volledig pijnloos en zelfs zalig ontspannend, waardoor je volledig 'zen' en gerelaxeerd naar buiten stapt!
  • Een LEDbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd.
  • Er is helemaal geen herstelperiode nodig, integendeel, want LED bevordert huidherstel!

Voor wie is LED Therapy geschikt?

LED therapie is geschikt voor iedereen, voor jong of oud, voor gevoelige of vette huid, als je last hebt van huidproblemen of net je gezonde huid nog wat éxtra glow wilt geven. Het zal het resultaat van je gelaatsbehandeling in onze skin clinic alleen maar versterken!

Een LEDbehandeling werkt uitstekend bij:

  • bestrijden van onzuiverheden en ontstekingen zoals bv. acné
  • verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • wondjes (intens licht helpt bij heel goed bij huidherstel en wondgenezing)
  • verminderen van pigmentvlekken
  • verstevigen van huidverslapping en tegen anti-aging (huidveroudering)
  • verkleinen van grote, grove poriën

Bij welke behandelingen wordt ook een LUMI8 LEDbehandeling ingezet?

Een LED behandeling kan je bij vrijwel elke gelaatsverzorging inzetten. In ons instituut geven we met de LUMI 8 graag een extra boost bij de volgende behandelingen:

Dit zijn behandelingen die specifiek op resultaat gericht zijn en waarbij de LUMI 8 LED een serieuze meerwaarde biedt aan uw reeds bekomen resultaat.

Daarnaast wordt LUMI 8 LEDbehandeling ook als volwaardige nevenbehandeling ingezet om acné, onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken, striemen, doffe teint, couperose, vergrote poriën en vele andere probleemhuiden sneller te helen. LEDlampen hebben nl. een sterk positief effect en helpen uw huid met een enorme duw vooruit!

LED-therapie kan je dus gewoon bij jouw normale behandeling bijboeken, maar even goed gewoon apart boeken als een volwaardige LEDsessie. Mis je de warmte van de zon tijdens de koude winter? Kom dan even 30 minuten onder onze Lumi 8 liggen! Het is trouwens wetenschappelijk bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand.

En het voordeel is dat jouw huid er na de sessie ook nog eens een stuk stralender uitziet!


Hoe werkt LUMI 8 LED licht therapie nu precies?

Om de effecten van LED licht op uw huid te kunnen begrijpen, is het belangrijk te weten dat elke kleur een eigen golflengte kent. Wit LEDlicht heeft bijvoorbeeld een andere frequentie dan blauw LEDlicht, en uw huid reageert op elke verschillende golflengte anders. 

Al in de jaren '90 maakte het Amerikaanse leger gebruik van deze LEDeigenschappen, door led licht te gebruiken voor het versnellen van wondherstel bij huid- en spieraandoeningen. Tegenwoordig wordt LEDtechnologie ook heel gericht ingezet voor cosmetische doeleinden.

De meest gebruikte frequenties voor cosmetische LEDtherapie zijn rood en blauw LEDlicht. Deze kunnen rechtstreeks door de huid worden opgenomen en werken op verschillende lagen aan uiteenlopende huidkwalen. Rode en blauwe led-straling is geheel onschadelijk voor uw huid, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ultraviolette straling van natuurlijk zonlicht of de zonnebank. 


Rood LEDlicht versus Blauw LEDlicht

Rood LED licht wordt gebruikt voor LEDbehandelingen aan de diepere huidlagen. Uw opperhuid zal de straling absorberen, met een toename in collageen- en elastineproductie als positief gevolg. Collageen is één van de belangrijkste bouwstenen van uw huid en zorgt ervoor dat uw huid strakker, voller en stralender oogt en fijne rimpels en lijntjes als het ware uit lijkt te 'gommen'. 

Elastine geeft uw huid de nodige dosis spankracht. Rode led therapie wordt dus vooral gebruikt voor het bestrijden van ouderdomsverschijnselen (ouderdomsvlekken) maar ook bij diepgaand huidherstel, bij te veel pigmentvlekken of beschadiging door zonlicht. Daarnaast werkt rood LEDlicht kalmerend bij ontstekingsverschijnselen en geeft het een boost aan uw bloedcirculatie, wat uw algehele huidstructuur ten goede komt. 

Blauw LED licht werkt niet onder de huid maar aan de oppervlakte, waar het de werking van de talgklieren beïnvloedt. Dit heeft een positief effect op acné verschijnselen, omdat deze vaak gepaard gaan met een overmatige talgproductie van de huid - bijvoorbeeld door hormoonschommelingen of in reactie op medicijngebruik. 

Daarnaast heeft blauw LEDlicht een antibacteriële werking waardoor onderhuidse bacteriën uitgeschakeld worden, wat voor duidelijk minder acné-uitbarstingen zorgt en bestaande pukkels en puistjes minder prominent aanwezig zullen zijn. 

Er zijn zelfs studies over LEDbehandelingen die uitwijzen dat toepassing van blauw led het huidherstel van derdegraads brandwonden significant bevordert! 


LED THERAPIE | Lumi 8

Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Een LEDbehandeling is uw kers op de taart na een intensievere behandeling.. Lumi 8 LEDbehandeling is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

Vanaf 30,00 €