JULIETTE ARMAND - Skin Boosters Thavma Therapy (Botox-like)

De THAVMA of 'miracle' therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde Botox-injecties. U ziet onmiddellijke resultaten na de behandeling. De Botox-like werkstoffen bevinden zich uiteraard ook in de thuisverzorgingsproducten en zorgen voor een langdurig Botox-like resultaat.


Kies een variant:

Vanaf 120.00 €
Please select variants first

De Thavma therapy of 'Miracle Therapy' concentreert zich voornamelijk op een botox-like effect en is een waardig alternatief op botox injecties

De behandelingen en de speciaal daartoe ontworpen Thavma producten voor thuisgebruik (crème en serum) geven bescherming tegen chrono - en photo aging.

Deze behandeling, op basis van het EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 componenten die de spiercontracties in het gelaat laten ontspannen, zodat expressielijnen en rimpels minder zichtbaar worden.

De Skin Boosters treatments zijn geavanceerde behandelingen op basis van high-tech (en veilige) werkstoffen en zijn de nieuwste trend binnen de niet-invasieve gelaatsverzorgingen. Deze facials van Juliette Armand zijn dermate sterk geëvolueerd en geperfectionneerd dat ze met rede een waardig alternatief vormen voor de peperdure Filler en botox injecties.