BOTOX LIKE | Juliette Armand Skin Boosters

BOTOX LIKE

De SKIN BOOSTERS THAVMA FACIAL of 'miracle therapy' is dé alternatieve behandeling voor de gekende Botox-injecties. 

Deze Skin Boosters behandeling zorgt voor onmiddellijke resultaten na de behandeling.

De Botox-like werkstoffen vind je ook in de thuisverzorgingsproducten van de Juliette Armand Skin Boosters lijn en zorgen ervoor dat het bekomen Botox-like effect ook na de behandeling nog langdurig kan behouden blijven. 

Kies een variant:

Vanaf 120,00 €

De Thavma Skin Boosters therapy of 'Miracle Therapy' concentreert zich voornamelijk op een botox-like effect en vormt een waardig alternatief op botox injecties


De behandelingen en de speciaal daartoe ontworpen Thavma producten voor thuisgebruik (crème en serum) geven bescherming tegen chrono - en photo aging.

Deze behandeling, op basis van het EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 componenten die de spiercontracties in het gelaat laten ontspannen, zodat expressielijnen en rimpels minder zichtbaar worden.

De Skin Booster facials zijn geavanceerde behandelingen op basis van high-tech werkstoffen en zijn de nieuwste trend binnen de niet-invasieve gelaatsverzorgingen. Deze facials van Juliette Armand zijn dermate sterk geëvolueerd en geperfectioneerd dat ze met rede een waardig alternatief vormen voor peperdure Filler en botox injecties.

Om een optimaal resultaat te bekomen, is het aangeraden om tussen de behandelingen door ook thuis de skinbooster producten te blijven gebruiken. 

Overtuig uzelf van deze behandeling en geniet van een reeds opmerkelijk resultaat vanaf de eerste behandeling!

Een optimaal resultaat bereikt u met een combinatie van de Botox-like (Skinboosters Thavma) en Filler-like (Skinboosters Chronos) behandelingen, aangevuld met een LEDbehandeling. Hieronder het resultaat na een volledige kuur:

Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie
Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie

Uw voordeel:

Een kuur van 5 behandelingen kost slechts 540 EUR in plaats van 600 EUR!

Een kuur van 10 behandelingen kost slechts 990 EUR in plaats van 1.200 EUR!

Bij elke kuur betaalt u bij de eerste behandeling ook meteen de laatste behandeling. Bij de volgende behandelingen betaalt u dan steeds voor de behandeling zelf en de laatste behandeling hoeft dan uiteraard niet meer betaald te worden.

U kunt de Skin Booster thuisproducten als pakket voordeliger aankopen in ons instituut of via onze webshop