JULIETTE ARMAND - BOTOX LIKE

De THAVMA of 'miracle' therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde Botox-injecties. U ziet onmiddellijke resultaten na de behandeling.

De Botox-like werkstoffen bevinden zich uiteraard ook in de thuisverzorgingsproducten en zorgen voor een langdurig Botox-like resultaat.


Kies een variant:

Vanaf 120.00 €
Please select variants first

De Thavma therapy of 'Miracle Therapy' concentreert zich voornamelijk op een botox-like effect en is een waardig alternatief op botox injecties

De behandelingen en de speciaal daartoe ontworpen Thavma producten voor thuisgebruik (crème en serum) geven bescherming tegen chrono - en photo aging.

Deze behandeling, op basis van het EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 componenten die de spiercontracties in het gelaat laten ontspannen, zodat expressielijnen en rimpels minder zichtbaar worden.

De Skin Booster facials zijn geavanceerde behandelingen op basis van high-tech werkstoffen en zijn de nieuwste trend binnen de niet-invasieve gelaatsverzorgingen. Deze facials van Juliette Armand zijn dermate sterk geëvolueerd en geperfectionneerd dat ze met rede een waardig alternatief vormen voor de peperdure Filler en botox injecties.

Om een optimaal resultaat te bekomen, is het aangeraden om tussen de behandelingen door ook thuis de skinbooster producten te blijven gebruiken.

Uw voordeel:

Een kuur van 5 behandelingen kost slechts 540 EUR in plaats van 600 EUR!

Een kuur van 10 behandelingen kost slechts 990 EUR in plaats van 1.200 EUR!

Bij elke kuur betaalt u bij de eerste behandeling ook meteen de laatste behandeling. Bij de volgende behandelingen betaalt u dan steeds voor de behandeling zelf en de laatste behandeling hoeft dan uiteraard niet meer betaald te worden.

U kunt de Skin Booster thuisproducten als pakket voordeliger aankopen in ons instituut of via onze webshop