Meet & Treat Welkomsessie

Lastig kiezen? Ga voor een 'meet & treat' consultbehandeling!

Meet

De Meet & Treat consultbehandeling is er om het u als klant wat makkelijker te maken. Wellicht komt u voor de eerste keer, heeft u al een tijdje geen behandeling gehad of vindt u het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen. 

Tijdens de Meet & Treat consultbehandeling gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint altijd met een grondige huidanalyse, kijken we naar de conditie van uw huid en bespreken we uw wensen. Op basis hiervan wordt een behandel- en product advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Alle huidverbeterende behandelingen gaan uit van dezelfde basis:

  • een dubbele reiniging,
  • een diepte reiniging,
  • het verwijderen van onzuiverheden,
  • een gezichtsmasker
  • en een dagverzorging.

Treat

Meest geschikte behandeling direct uitgevoerd

In overleg met u kiezen we voor de beste behandeling. Deze wordt tijdens de consultbehandeling ook direct uitgevoerd. Denk aan bijvoorbeeld een basis huidbehandeling met de keuze tussen onze merken Mesoestetic, Juliette Armand of Image Skincare, of een voorbereidende behandeling op een meer diepgaande, huidverbeterende mesopeel behandeling of kuur.