Meet & Treat Welkomsessie

Lastig kiezen? Ga voor een 'meet & treat'!


Meet

De Meet & Treat behandeling is er om het u als klant wat makkelijker te maken. Wellicht komt u voor de eerste keer, of heeft u al een tijdje geen behandeling meer gehad en vindt u het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen. 

Tijdens een Meet & Treat gaan we samen kijken naar welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint altijd met een grondige huidanalyse, kijken we naar de conditie van uw huid en bespreken we uw wensen. Op basis hiervan wordt een behandel- en product advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is.

Alle huidverbeterende behandelingen gaan uit van dezelfde basis:

  • een dubbele reiniging,
  • een diepte reiniging,
  • het verwijderen van onzuiverheden,
  • een gezichtsmasker
  • en een dagverzorging.

Treat

Meest geschikte behandeling direct uitgevoerd

In overleg met u kiezen we voor de beste behandeling. Deze wordt tijdens deze Meet & Treat sessie ook direct uitgevoerd. Denk aan bijvoorbeeld een basis gezichtsbehandeling met de keuze tussen onze merken Mesoestetic, Juliette Armand of Image Skincare, of een voorbereidende behandeling op een meer diepgaande, huidverbeterende mesopeel behandeling of kuur.


MEET & TREAT | welkomsessie

De Meet & Treat behandeling is er om het u als nieuwe klant wat makkelijker te maken. Komt u voor de eerste keer als nieuwe klant, of heeft u al een tijdje geen behandeling meer gehad? Dan is deze welkomsessie de perfectie optie voor u! Tijdens de Meet & Treat sessie gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en het best past bij uw huid en leefstijl en geven we graag ook productadvies voor thuisgebruik.

75,00 €