HIFU lipo - niet chirurgische liposuctie

NIEUW!

Een HIFU lipo lichaamsbehandeling lift je lichaam, vermindert zichtbaar cellulitis en verstevigt je huid. Een liposuctie zonder de noodzaak van chirurgie!

Kies een variant:

Vanaf 190,00 €

Korte- en lange termijn voordelen van een HIFU Bodylift behandeling!

De HIFU bodylift behandeling biedt talloze onmiddellijke voordelen die zowel op korte als lange termijn merkbaar zijn. Deze niet-invasieve methode is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun lichaam te contouren zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen of lange herstelperiodes.

Korte Termijn Voordelen van een HIFU Lipo Bodylift Behandeling

 1. Directe Versteviging van de Huid: Een van de meest directe effecten van de HIFU bodylift behandeling is de onmiddellijke versteviging van de huid. Door het gebruik van gefocuste ultrasone energie wordt de huid onmiddellijk strakker en gladder.

 2. Geen Hersteltijd: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen, vereist een HIFU bodylift geen hersteltijd. Patiënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten.

 3. Pijnloze Behandeling: De behandeling is vrijwel pijnloos en vereist geen anesthesie, wat het comfort en de toegankelijkheid voor patiënten verhoogt.

 4. Snelle Resultaten: Veel patiënten merken al binnen enkele weken een verbetering in de huidstructuur en -toon. De ultrasone energie stimuleert de huid om collageen te produceren, wat leidt tot snellere zichtbare resultaten.

 5. Natuurlijk Uiterlijk: Omdat HIFU de natuurlijke processen van het lichaam stimuleert, zien de resultaten er natuurlijk uit, zonder de 'getrokken' look die soms voorkomt bij chirurgische procedures.

Lange Termijn Voordelen van een HIFU Lipo Bodylift Behandeling

 1. Langdurige Versteviging en Lift: De productie van nieuw collageen, gestimuleerd door HIFU, blijft maandenlang doorgaan. Dit zorgt voor een langdurige versteviging en lift van de behandelde gebieden.

 2. Verbeterde Huidstructuur en Elasticiteit: Op de lange termijn verbetert de huidstructuur aanzienlijk, en de huid wordt elastischer en veerkrachtiger.

 3. Blijvende Vermindering van Cellulitis: Regelmatige HIFU behandelingen kunnen helpen de zichtbaarheid van cellulitis blijvend te verminderen, wat resulteert in een gladder en strakker huidoppervlak.

 4. Ondersteuning van Lichaamscontouren: Door de gerichte behandeling van probleemgebieden helpt HIFU bij het creëren van beter gedefinieerde lichaamscontouren, wat leidt tot een meer gebeeldhouwd figuur.

 5. Geen Littekens of Permanente Schade: Omdat de behandeling niet-invasief is, zijn er geen littekens of risico's op permanente schade aan de huid of het weefsel. Dit maakt het een veilige optie voor langdurig gebruik.

 6. Kostenbesparend op de Lange Termijn: Hoewel de initiële kosten van HIFU behandelingen hoog kunnen lijken, zijn ze op de lange termijn vaak kostenefficiënter dan herhaalde chirurgische ingrepen of andere esthetische behandelingen.

Een HIFU bodylift behandeling biedt zowel op korte als lange termijn aanzienlijke voordelen. Met directe resultaten zoals huidversteviging en het ontbreken van hersteltijd, gecombineerd met langdurige effecten zoals verbeterde huidstructuur en blijvende vermindering van cellulitis, is HIFU een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om hun lichaam te contouren en hun huid te verbeteren.


Prachtige voor/na resultaten met HIFU Bodylift behandeling!

HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na

Na slechts één HIFU lipo-behandeling ervaar je al een merkbaar verschil in je buik, billen en love handles! Het resultaat is opzienbarend. De huid van je buik voelt strakker en steviger aan, alsof je een onzichtbare buiklift hebt gekregen zonder de noodzaak van chirurgie. Je billen tonen een prachtige lift, waardoor ze voller en jeugdiger ogen. En je love handles? Die zijn merkbaar verminderd, waardoor je taille strakker en beter gedefinieerd is. Je voelt je meteen zelfverzekerder in je kleding; broeken en jurken zitten beter en je merkt een duidelijke verbetering in je silhouet. De huid is gladder en ziet er gezond en stralend uit.

Zelfs al na slechts één behandeling! Het is bijna magisch hoe HIFU lipo de contouren van je lichaam transformeert, en het mooiste is dat de resultaten alleen maar beter worden naarmate de tijd verstrijkt en je lichaam blijft reageren op de behandeling.

Een eerste stap naar je droomlichaam voelt als een enorme overwinning en zal je motiveren om je behaalde resultaat nog verder te verbeteren!


Hoe verloopt een HIFU bodylift bij Schoonheidssalon Patricia?

 • Consultatie:

  • We evalueren eerst uw huidconditie en de geschiktheid voor een HIFU-behandeling (bv niet geschikt voor zwangere vrouwen)
 • Voorbereiding:
 • De huid wordt gereinigd en er wordt een gel aangebracht om de ultrasone golven te geleiden.
 • Ultrasone Energie:

  • Schoonheidssalon Patricia gebruikt als HIFU-apparaat de Ultralift II van het Belgische merk Celestetic! Verzeker u van de allerbeste en meest geavanceerde technologie die er momenteel in de HIFU-wereld bestaat! Zowel de R&D als de fabricatie van deze Ultralift gebeurt volledig in België, wat resulteert in een ongelooflijk accuraat toestel die u strakke resultaten en een hoog comfort tijdens de behandeling garandeert.
  • Zeer gerichte ultrasone golven worden naar specifieke huidlagen gestuurd. Deze golven dringen door de huidoppervlakte en verwarmen zo de diepere lagen (SMAS - oppervlakkige spier-APO neurotische systeem).
 • Stimulatie van Collageen:

  • De warmte van de ultrasone golven veroorzaakt (onschuldig kleine) microbeschadigingen in de diepere huidlagen.
  • Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam, waardoor de aanmaak van nieuw collageen sterk wordt bevorderd.
 • Versteviging en Lifting:

  • Door de toename van collageen wordt uw huid geleidelijk strakker en steviger.
  • De SMAS-laag wordt gelift, wat resulteert in een natuurlijk lifting-effect.

Voorschriften na de HIFU- Bodylift behandeling:

 • Vermijd gedurende twee weken sauna en massage van het behandelde gebied.
 • Breng gedurende één week geen make-up aan op het behandelde gebied, met uitzondering van minerale make-up.
 • Gebruik gedurende minstens één week een vochtinbrengend masker.

Mogelijke bijwerkingen van de HIFU-behandeling: Het is normaal dat de huid enigszins rood wordt en een lichte zwelling vertoont na de behandeling. Deze bijwerkingen zijn van voorbijgaande aard en zullen binnen één à twee dagen na de HIFU-behandeling verdwijnen.

Het is ook mogelijk dat de behandelde zone op de tweede dag na de behandeling lichtjes begint te schilferen als gevolg van de opwarming en samentrekking, verstrakking van de huid. Ook dit is een normaal verschijnsel dat snel zal verdwijnen.