Welkom bij BoTh Cosmetics, onze Skin shop

Onze kracht.. 3 exclusieve topmerken onder één dak!

JULIETTE ARMAND


Juliette Armand vertegenwoordigt met een expertise van meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica behandelingen en speciaal daarop afgestemde verzorgingsproducten. Ze biedt wereldwijd over meer dan 50 landen de meest innovatieve anti-age behandelingen en komt - in tegenstelling tot andere, meer conventionele verzorgingslijnen - met een heel eigen concept die op basis van een gepersonaliseerde compositie streeft naar een perfect antwoord op de noden van elk individueel gelaat.

MESOESTETIC


Mesoestetic produceert reeds 35 jaar een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk bezit 's werelds allerbeste pigmentbehandeling en is ontworpen voor klanten die zichtbare resultaten verwachten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic hiervoor over de nodige medische ISO-normen.

Uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijk studies en die voldoen aan de strengste farmaceutische normen

IMAGE SKINCARE


IMAGE Skincare biedt een oplossing voor elke huid!

Een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.  


Onze winkelwaarden

Kwaliteit en klantgerichte service


We streven steeds naar een leveringstermijn van 2-3 werkdagen.
Veilig betalen kan via Visa, Bancontact, Ideal of PayPal en elke levering is steeds te volgen via Track & Trace. 
Gratis levering vanaf 75€ (of afhaling in ons instituut)
Bij vragen over een product kan u ons steeds bereiken! We bevelen u graag persoonlijk de ideale producten aan naargelang uw huidtype of huidprobleem.

Vergelijk prijs (EUR/aantal ml!) en service en kies met volle overtuiging voor onze webshop! 

ALVAST WELKOM!