Welkom bij BoTh Cosmetics, onze webshop!

Onze kracht.. enkel exclusieve topmerken onder één dak!


JULIETTE ARMAND


Juliette Armand vertegenwoordigt met een expertise van meer dan 25 jaar de absolute top in high-end cosmetica behandelingen en speciaal daarop afgestemde verzorgingsproducten. 

Ze biedt wereldwijd over meer dan 50 landen de meest innovatieve anti-age behandelingen en komt - in tegenstelling tot andere, meer conventionele verzorgingslijnen - met een heel eigen concept die op basis van een gepersonaliseerde compositie streeft naar een perfect antwoord op de noden van elk individueel gelaat..

MESOESTETIC


Mesoestetic produceert reeds 35 jaar een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk bezit 's werelds allerbeste pigmentbehandeling en is ontworpen voor klanten die zichtbare resultaten verwachten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic hiervoor over de nodige medische ISO-normen.

Uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijk studies en die voldoen aan de strengste farmaceutische normen

IMAGE SKINCARE


IMAGE Skincare biedt een oplossing voor elke huid!

Een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.  

ALPHA-H


Alpha-H is een professioneel, Australisch merk dat zich specifiek richt op huidverbetering en uitsluitend werkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun 'comfort zone' waardoor zij hard aan het werk gaan en de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn..

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.


PHILIP MARTIN's MAKE UP

Exclusief, Organisch, vegan, non-toxic, crueltyfree, veilig, gedurfd!

Choose to be Different

Philip Martin's creëert een heel nieuwe en super verleidelijke lijn in de wereld van de make-up!

Met een overvloed aan actieve, natuurlijke stoffen scoort deze collectie met geavanceerde texturen en briljante kleuren. Ga voor een professioneel resultaat met fluweelzachte textuur.

De kleuren geven uw huid een heldere blik met lichte en donkere effecten die zorgen voor een prachtig contrast en een fantastische reflectie van het licht.

Choose only the Best

  • organisch en vegan
  • non-toxisch en cruelty free
  • actieve werkstoffen van de hoogste kwaliteit
  • Een veilige, nieuwe generatie die ook aan uw huidverbetering meedraagt
  • Resultaatgericht

Choose Philip Martin's

Deze zeer exclusieve make-up lijn accentueert pure vrouwelijkheid met haar verfijnde kleuren en zorgt in uiterst hoge mate voor uw veiligheid door het vermijden van alle schadelijke, goedkope werkstoffen.

Bij Philip Martin's vindt u geen Pegs, geen chemische kleurstoffen, geen alcohol, geen propyleen glycol, methyl, buthyl parabenen, geen andere schadelijke stoffen die uw make up wel iets goedkoper maar niet veilig houden!Onze winkelwaarden

Kwaliteit en klantgerichte service


We streven steeds naar een leveringstermijn van 1-2 werkdagen.
Veilig betalen kan via Visa, Bancontact, Ideal of PayPal en elke levering is steeds te volgen via Track & Trace. 
Gratis levering vanaf 60€ (of bij afhaling in ons instituut), voor bestellingen onder 60€ rekenen we 4.50€ verzendkosten.
Contacteer ons bij vragen over een product! We adviseren u graag persoonlijk de ideale producten naargelang uw huidtype of - probleem.

Vergelijk steeds prijs (EUR/aantal ml!) en service en kies met volle overtuiging voor onze webshop!