Huidaandoeningen

Acne, Couperose, Eczeem, Psoriasis, RosaceaChronische huidproblemen zoals Rosacea en Psoriasis zijn goed te behandelen, ondanks hun hardnekkige karakter en het feit dat ze regelmatig nieuwe opstoten van roodheid, gesprongen haarvaatjes, een rode neus en soms ook pijnlijke ontstekingen veroorzaken.

Schoonheidssalon Patricia maakt het voor u zo aangenaam en comfortabel mogelijk om in kleinere sessies van vaak maar 30 tot 40 minuten, uw huidprobleem zichtbaar en voelbaar te verlichten en te verminderen.


Als Skinexpert mag je van Patricia doelgerichte, efficiënte behandelingen verwachten, waarbij ze gebruik maakt van de allernieuwste medisch-estethische methodes die er vandaag op de markt bestaan. Op basis van ozontechnologie, hydradermabrasie en radiofrequentie, in combinatie met uitermate sterke en wetenschappelijk onderbouwde producten, wordt uw huidaandoening gevoelig onderdrukt.

Patricia zorgt als zeer ervaren schoonheidsspecialiste voor een laagdrempelige aanpak van uw huidprobleem, want door het mijdende gedrag van sommige mensen is het voor iemand met een huidprobleem soms verdorie lastig om een sterk en goed zelfbeeld te behouden. Je kunt je door de omgeving flink frustreren, beschaamd, zelfs boos, hulpeloos of erg bewust van jezelf gaan voelen.


Bij ons ben je in goede handen, en zal je niet enkel zienderogen en voelbaar de regelmatige opstoten van Rosacea, Psoriasis of eczeem kunnen onderdrukken, maar komt het zeker ook uw zelfvertrouwen ten goede! Blijf niet zitten met een negatief zelfbeeld, het is zeker goed om iets aan uw huidprobleem te doen, en daar zorgt Patricia voor als enige gediplomeerd Skinexpert in de ruime omgeving van Aalst, Haaltert, Ninove, Wetteren, Erpe-Mere!Categorieën