Microneedling

Op zoek naar een frisse, gladde huidstructuur? Dan is Microneedling wellicht iets voor jou!


Schoonheidssalon Patricia heeft een breed gamma microneedling behandelingen die een resultaatgerichte oplossing bieden voor een huidverzorging op uw maat!

Micropen
Micropen
Microroller
Microroller

Microneedling (of microdermabrasie) is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd.

Door middel van een micropen of - rollertje wordt op een gecontroleerde, zachte en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het heractiveren en  vormen van collageen en elastine.

Na de behandeling blijft de huid nog maandenlang collageen produceren, waardoor deze een mooie kleur krijgt en steeds gladder en strakker zal ogen!

Welke huidproblemen worden onder meer met Microneedling aangepakt?

  • Diepe rimpels
  • Littekens, waaronder huidbeschadiging door acné

  • Hardnekkige pigmentatie

  • Huidverslapping

  • Open poriën


Microneedling is maatwerk bij Schoonheidssalon Patricia!

Op uw huid afgestemde serums worden d.m.v. een micropen dieper in de huid ingesluist. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden. Met onze microneedling treatment kiest u voor een behandeling op maat van uw huid, waarbij we verschillende zones met specifieke serums gaan behandelen.

Afhankelijk van de gebruikte werkstoffen en de gekozen microneedling behandeling, zullen deze serums onder meer zorgen voor rimpelvermindering, een beter gehydrateerde huid, een goeie verstrakking van de huid, een algemene glansverbetering, meer helderheid, een mooiere gloed,...


Welke huidproblemen worden met microneedling aangepakt?

Diepe rimpels - littekens - hardnekkige hyperpigmentatie - huidbeschadiging door acné - huidverslapping - striemen - open poriën -...

Onze Microneedling facial bestaat uit:

  • Reiniging en peeling
  • Needling behandeling met aangepaste hoogtechnologische serums (botox-like, filler-like, pigmentatie, littekens, acné, glow)
  • We laten de huid tot rust komen met een 3D fiber masker
  • Herstellende crème en zonnebescherming

Is een Microneedling behandeling pijnlijk?

Door de snelheid van de M Pen voelt de microneedling behandeling eerder tintelend aan. De huid ziet achteraf nog wat rood.

Aftercare:

Pas de dag na de microneedling behandeling gebruik je terug je aangepaste serum, dag- en nachtverzorging om een optimaal resultaat te bekomen. Uw huid zal nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen daarom is het belangrijk om uw huid na een microneedling behandeling te verzorgen met je aangepaste verzorgingsproducten. Uw huid heeft nu een goeie doorbloeding en absorbeert optimaal alles wat je erop smeert.

Een SPF (zonnebescherming) is verplicht na deze behandeling om pigmentvorming tegen te gaan.


Welk resultaat mag u verwachten na een microneedling behandeling?

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur. Medische studies tonen aan dat één microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt. Uw huid maakt dus heel veel collageen en elastine aan die je huid verstevigt. Je poriën worden kleiner en je huid is gladder en egaler.

Voor een langdurig resultaat adviseren we een regelmatige herhaling van deze microneedling behandeling. 


Verschillende microneedling behandelingen mogelijk bij schoonheidssalon Patricia!

Bij ons kiezen we samen voor de microneedlingbehandeling die u het liefst wenst! We houden, naast het resultaat dat u wenst, ook rekening met het merk van de producten die u graag gebruikt, zowel in de behandeling als in uw nazorg kunt u dus volledig op elkaar afgestemde producten blijven gebruiken! We bieden daarom zowel Juliette Armand microneedling behandelingen als Mesoestetic microneedling behandelingen aan! 

Wist u trouwens dat de allerbeste resultaten met microneedling behaald worden met een Genesis behandeling van Mesoestetic! Door Genesis radiofrequence therapie te gebruiken, kunnen we de de werkstoffen nog dieper de huid insluizen dan bij gelijk welke andere microneedling verzorging!

Microneedling treatments


LUMI 8 LED THERAPIE

Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Uw kers op de taart na een intensievere behandeling.. Lumi 8 LED is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

40,00 €

MESOESTETIC - GENESIS RADIOFREQUENCE THERAPY

Genesis Anti-aging. ENIG IN DE STREEK! Rimpels? Donkere kringen? Gevoelige huid? Striae? Cellulite? Gelokaliseerd vet? Genesis Radiofrequence Therapy heet u welkom in een nieuw tijdperk van prachtige resultaten met onwaarschijnlijke en veelzijdige mogelijkheden!

Vanaf 110,00 €

MESOESTETIC - MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd.  Door middel van een micropen wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine. De standaardbehandeling kan, naargelang de noodzaak en volgens uw huidtype, nog verder aangevuld worden met aangepaste cocktails. 

120,00 €

JULIETTE ARMAND - MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd.  Door middel van een micropen wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine. De standaardbehandeling kan, naargelang de noodzaak en volgens uw huidtype, nog verder aangevuld worden met aangepaste cocktails.

120,00 €