Microneedling

Micropen
Micropen
Microroller
Microroller

Schoonheidssalon Patricia brengt een breed scala Hi-tech mesotherapy treatments die een professionele oplossing bieden voor een gerichte en gepersonaliseerde huidverzorging.

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd. Door middel van een micropen of - rollertje wordt op een gecontroleerde, zachte en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het heractiveren en  vormen van collageen en elastine.

Na de behandeling blijft de huid nog maandenlang collageen produceren, waardoor deze een mooie kleur krijgt en steeds gladder en strakker zal ogen!

Welke huidproblemen worden onder meer met Microneedling aangepakt?

  • Diepe rimpels
  • Littekens, waaronder huidbeschadiging door acné

  • Hardnekkige pigmentatie

  • Huidverslapping

  • Open poriën

Microneedling treatments

MESOESTETIC - GENESIS RADIOFREQUENCE THERAPY

ENIG IN DE STREEK! Rimpels? Donkere kringen? Gevoelige huid? Striae? Cellulite? Gelokaliseerd vet? Genesis Radiofrequence Therapy heet u welkom in een nieuw tijdperk van prachtige resultaten met onwaarschijnlijke en veelzijdige mogelijkheden!

Vanaf 110.00 €

JULIETTE ARMAND - AMESON MESOTECH MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd.  Door middel van een micropen of - rollertje wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine.

Vanaf 80.00 €