Allergie | Intolerantie

Professionele huidbehandeling voor allergische, intolerante, gevoelige huiden


Maak kennis met VAVIN en geniet van een gezichtsbehandeling die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een intolerante, allergische, gevoelige huid. Ook bij gebruik van speciale medicatie of bij chemotherapie mogelijk!


Bij Schoonheidssalon Patricia begrijpen we dat het verzorgen van je huid een uitdaging kan zijn wanneer je te maken hebt met intoleranties of allergieën. Daarom heeft het deskundige team van VAVIN een nieuwe, gespecialiseerde gezichtsbehandeling ontwikkeld die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften en optimale zorg en comfort die nodig zijn bij huiden die gevoelig zijn of met allergieën en intoleranties te maken hebben. 

Ook huiden die in een zware periode vertoeven en onderhevig zijn aan de inname van zware medicatie of chemotherapie ondergaan, zijn bij ons zeer welkom!


Allergeenvrije gezichtsverzorging

Wacht niet langer op die mooie gezonde glans, maar geef uw huid de verzorging die ze verdient, ook wanneer het even moeilijker gaat, of wanneer je denkt dat huidverzorging en allergie niet samen gaan! 

Vavin biedt met haar specifieke producten dé oplossing voor moeilijke huiden, want vrijwel elk product bevat enkel werkstoffen en ingrediënten die alcoholvrij, allergeenvrij, dierproefvrij, geschikt bij borstvoeding, geschikt bij zwangerschap, glutenvrij, lactosevrij, oceaan vriendelijk, parfumvrij, siliconevrij, vegan, vrij van microplastics en vrij van nanodeeltjes zijn!


VAVIN Treatment - voor allergische, intolerante, gevoelige huid

VAVIN biedt een professionele gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor intolerante, allergische of gevoelige huiden en om uw huidbarrière te voeden en in balans te brengen, zodat ook jij kunt genieten van een stralende en gezonde teint waar iedereen recht op heeft! VAVIN is   Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Oceaan vriendelijk, Parfumvrij, Siliconevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes

95,00 €

    Kijk ook even in onze Skin Shop naar de VAVIN producten voor thuisgebruik!