Ozon therapy voor gelaat en lichaam

De nieuwste (r)evolutie in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering!


Ozonbehandeling: gericht op celverjonging, met prachtige resultaten!


Recente toepassing van ozon in chirurgie, urologie en interne geneeskunde, resulteerde in uitermate positieve resultaten, met zeer effectieve behandelingen tegen verschillende ziektes. 

Het zou vreemd zijn als ozon dan ook niet zou worden gebruikt in de cosmetologie - momenteel één van de meest vooruitstrevende toepassingsgebieden. 

Bij behandelingen met ozon wordt bijzondere aandacht besteed aan verbetering van de microcirculatie, oxygenatie, energievoorziening van cellen en bescherming van de huid. 

Veel cosmetische huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis, haaruitval, rimpels en diverse huidallergieën zijn daarom bijzonder goed en effectief te behandelen met onze ozon gezichtsbehandeling!


Welk effect mag je van een ozon gelaatsverzorging verwachten?

Behandelingen met ozon helpen wallen, fijne rimpels en wallen onder de ogen te verwijderen, de huidskleur te verbeteren en het ovaal van het gezicht strakker te maken. Ozontherapie zal niet alleen de huid gladder maken, maar deze ook op cellulair niveau verjongen. 

Een ozonbehandeling vertraagt ook effectief het verouderingsproces van uw huid. Door toepassing vanaf jongere leeftijd werpt ozon een natuurlijke dam tegen het verouderen van uw gezicht. 

Een ozonbehandeling is uitermate geschikt bij Acne, Rosacea, eczeem, Psoriasis en andere huidaandoeningen waarbij de huid gekalmeerd en gedesinfecteerd dient te worden.

Ozon is prima geschikt voor elk huidtype, voor jong en oud!


Wat je van een lichaamsbehandeling met ozon mag verwachten?

Wat je van de ozon bodycontouring mag verwachten, is een revolutionaire behandeling op basis van Ozon, waarbij met een extreme precisie, op basis van thermophoresis, actieve ingrediënten op exact de juiste plaats kunnen ingesluisd worden. Nooit eerder konden werkstoffen zo effectief getransporteerd worden naar een targetcel als met deze nieuwste techniek.

Ozon en Thermophoresis vormen dé nieuwste trend binnen de medisch - esthetische sector en bieden ongeziene resultaten bij huidproblemen en huidverslapping.

Uw huid wordt intensief behandeld zonder de pH waarde te wijzigen en zonder de hudrolipidelaag te beschadigen. Omdat er geen beschadiging plaatsvindt, hoeven uw billen, armen, benen of buik zich niet te herstellen, en zie je meteen na 1 behandeling reeds zichtbaar strakker of gelift resultaat!


Ozontherapie met de revolutionaire Philip Martin's TM32-S, enig in België!

Philip Martin's is een innovatief Italiaans bedrijf dat zich richt op de allernieuwste technieken binnen de hedendaagse cosmedische markt.

De ozon-thermolift TM32-S van Philip Martin's is het resultaat van jarenlang medische onderzoek en engineering. Deze technologie maakt gebruik van Ionized Ozon die de schadelijke stoffen neutraliseren die in onze huid aanwezig zijn en onze huid dagelijks aantasten. Toxische moleculen worden zo vernietigt, en microcirculatie en celvernieuwing worden gestimuleerd. 

De gecombineerde werking met thermophoresis laat een diepgaande opname van actieve bestanddelen toe, dankzij het 'Ludwig-soret' effect (speciale opnametechniek, gebaseerd op thermomigratie). Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, de huid ziet er egaal, strak & stralend uit. Zelfs na 1 behandeling! Nooit eerder konden werkstoffen zo effectief getransporteerd worden naar de targetcel!

De innovatieve technologie werd ontwikkeld conform de filosofie van Philip Martin's om ook het milieu volledig te respecteren en te beschermen.


Ionized Ozon, hoe werkt dit precies? En waarvoor is ozon ideaal?

Onze huid heeft een negatieve electrische lading, en de weefselstructuren eronder hebben een positieve lading. Door de sterke negatieve lading van ozon, kan deze de pollutie en onzuiverheden uit uw huid onttrekken. Hiervoor wordt een sterke concentratie van ozon op uw huid gericht.

Ozon therapie is ideaal als behandeling tegen:

  • Acné (reeds 20% vermindering na 1ste behandeling!)
  • Rosacea (reeds 20% vermindering na 1ste behandeling!)
  • Psoriasis en eczeem (reeds 15% vermindering na 1ste behandeling!)
  • Epidermale of dermale ontstekingen
  • Alle huiden die té gevoelig zijn om enzymatisch of chemisch te peelen
  • Anti-aging: behoud van jeugdige teint en fresh-up, rimpelreductie, lifting

Onze unieke gelaatsbehandelingen voor Rosacea, Eczeem, Psoriasis of Acne, op basis van Ozontherapie en Thermophorese


ROSACEA Behandeling - 40 min.

D.m.v. ozontherapie worden de rode ontstekingen op uw haarvaten gedesinfecteerd en gekalmeerd zonder de huideigen beschermlaag aan te tasten. Reed na een eerste behandeling resulteert dit in een minder gevoelige huid én 20% vermindering van de roodheid en ontstoken haarvaten. Ideaal dus als gelaatsverzorging voor mensen met Rosacea.
Deze behandeling is meest doeltreffend in een kuur van 5 sessies, 1 x per week


ECZEEM of PSORIASIS Behandeling - 30 min.

Deze chronische huidaandoeningen pakken we efficiënt aan d.m.v. ozontherapie. Het is een kuurbehandeling die je best in 5 sessies van 30 minuten, 1 x per week laat uitvoeren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat ozontherapie een positief effect heeft op Eczeem en Psoriasis. Ozontherapie kalmeert uw huid reeds met 15% na een eerste sessie. Het opstarten van een kuur met wekelijkse behandeling is essentieel om voldoende effect te bekomen. Nadien evalueren we en kan de frequentie van behandelen worden vermindert.


ACNE Vulgaris Behandeling - 75 min.

Dit is een intensieve, 75 minuten durende acne behandeling op basis van ozon. Uw huid wordt diepgaand uitgezuiverd en de acnebacterie wordt vernietigd. Tijdens deze acne verzorging wordt uw huid gepeeld, en mee-eters worden manueel verwijderd. Ozon zorgt er voor dat uw huid volledig gedesinfecteerd zal zijn. Zelfs al na 1 sessie mag je een acné reductie van 20% verwachten!


Supplement dieptereiniging - 10 min.

Dit is een speciale extra dieptereiniging op basis van ozon. Dit wordt sterk geadviseerd na het verwijderen van veel mee-eters of bij ontstekingen en duurt 10 minuten.


PSORIASIS/ECZEEM | Ozontherapie (5 sessies)

Ozontherapie heeft een positief effect op Eczeem en Psoriasis, zelfs reeds met 15% na een eerste sessie!  Een kuur met wekelijkse behandeling is een essentiële start om voldoende effect te bekomen. Nadien evalueren we en kan de frequentie van behandelen worden verminderd.

250,00 €

COUPEROSE/ROSACEA | Ozontherapie (5 sessies)

Ozontherapie desinfecteert en kalmeert de rode ontstekingen op uw haarvaten zonder de huideigen beschermlaag aan te tasten. Reeds na één Rosacea behandeling resulteert dit in een minder gevoelige huid én 20% vermindering van de roodheid en ontstoken haarvaten.  Deze behandeling is meest doeltreffend in een kuur van 5 sessies van 40 minuten/week. Nadien evalueren we en wordt de frequentie van behandelen verminderd.

350,00 €

BRAZILIAN BUTT LIFT | Ozontherapie

Deze Brazilian Butt Lift is dé oplossing om mooie volle ronde billen te krijgen! Een billift zonder cellulite en zonder dure, risicovolle operatie!  Buttlifting door gebruik van Ionized Ozon en Thermophoresis, is dé nieuwste trend binnen de medisch-estetische sector!

Vanaf 135,00 €

ARMEN BENEN BUIK BILLEN BODYCONTOURING | Ozontherapie

Ozon en Thermophoresis vormen dé nieuwste trend binnen de medisch - esthetische sector en bieden ongeziene resultaten bij huidverslapping.  De probleemhuid wordt intensief behandeld zonder de pH waarde te wijzigen en zonder de hudrolipidelaag te beschadigen. Omdat er geen beschadiging plaatsvindt, hoeven uw billen, armen, benen of buik zich nadien niet te herstellen, en je merkt meteen na de eerste behandeling al zichtbaar resultaat! Prijs is per behandeling en per zone.

140,00 €