Brazilian Butt Lift

Een poeplift maar zonder operatie Innovation is 'in the air'!


Brazilian Butt Lift na slechts 1 Ozon Thermophoresis behandeling!
Brazilian Butt Lift na slechts 1 Ozon Thermophoresis behandeling!
Brazilian Butt Lift - resultaat na slechts 1 sessie met Ozon Thermophoresis!
Brazilian Butt Lift - resultaat na slechts 1 sessie met Ozon Thermophoresis!

Neen, bij ons vind je geen bizarre toestellen om uw poep vacuüm te zuigen met 2 koepels. Door het wegzuigen van de lucht onder die koepels, gaat de poep wel gaan zwellen en wordt deze dan ook iets groter... van dergelijke behandelingen mag je nooit een blijvend resultaat verwachten.

Wat je van onze Brazilian Buttlift wél mag verwachten, is een revolutionaire poeplift behandeling op basis van Ozon, waarbij met een extreme precisie, op basis van thermophoresis, actieve ingrediënten op exact de juiste plaats kunnen ingesluisd worden. Nooit eerder konden werkstoffen zo effectief getransporteerd worden naar een targetcel als met deze nieuwste techniek.

Ozon en Thermophoresis vormen dé nieuwste trend binnen de medisch - esthetische sector en bieden ongeziene resultaten bij huidproblemen en huidverslapping. Uw poep wordt zichtbaar gelift.

Uw huid wordt intensief behandeld zonder de pH waarde te wijzigen en zonder de hudrolipidelaag te beschadigen. Omdat er geen beschadiging plaatsvindt, hoeven uw billen en poep zich niet te herstellen, en zie je meteen na 1 behandeling reeds zichtbaar resultaat!


Ga voor die Brazilian Buttlift en kies voor een éénmalige sessie of een 'high-end' kuur!

Wij voorzien in een testbehandeling, ter kennismaking, waarbij je op basis van het eerste resultaat zelf kan oordelen en vrijblijvend kan opteren om het resultaat wel of niet verder te optimaliseren met meerdere sessies aan een iets betere prijs.

U kunt vervolgens kiezen voor een Mini Brazilian Buttlift (1 testsessie + 4 normale sessies) of een Golden Brazilian Buttlift (1 testsessie + 9 normale sessies), aan een voordeliger tarief.


MINI BRAZILIAN BUTTLIFT: 5 SESSIES

Ideaal voor billen met een matige verslapping en een jonge huid met goede productie van collageen - en elastineproductie.

GOLDEN BRAZILIAN BUTTLIFT: 10 SESSIES

Ideaal voor billen met sterk zichtbare verslapping of een rijpere huid met verminderde collageen - en elastineproductie.


BRAZILIAN BUTT LIFT | Ozontherapie

Deze Brazilian Butt Lift is dé oplossing om mooie volle ronde billen te krijgen! Een billift zonder cellulite en zonder dure, risicovolle operatie!  Buttlifting door gebruik van Ionized Ozon en Thermophoresis, is dé nieuwste trend binnen de medisch-estetische sector!

Vanaf 135,00 €