Bovenlip ontharen


De bovenlip is bij vrouwen één van de meest uitgevoerde ontharingen. Veel vrouwen hebben structureel last van ongewenste haargroei op hun bovenlip. Bij mannen is dit normaal, maar vrouwen houden er meestal een genant gevoel aan over. Het probleem varieert van zeer kleine, fijne gezichtshaartjes tot werkelijk een snor met lange, dikke, donkere haartjes. Liphaar is uiteraard onschadelijk, maar het bezorgt een vrouw die gevoelig is aan haartjes op haar bovenlip, een constant ongemakkelijk gevoel.

Het harsen van een bovenlip is een tijdelijke maar ook pijnlijke oplossing die regelmatig herhaald dient te worden. Bespaar u de pijn en de tijdrovende bezoekjes aan uw schoonheidsspecialiste met een permanente lipontharing dmv een laserbehandeling! Bovenlip definitief ontharen, vooral bij vrouwen uitermate populair!

De bovenlip met een laserbehandeling definitief laten ontharen is vooral bij vrouwen zeer populair, het is pijnloos, permanent en snel gebeurd!  Een definitieve oplossing met de diode laser maakt onmiddellijk komaf met die stugge haartjes die anders telkens terugkeren! Een prima investering die u veel korte bezoekjes (en veel pijn!) aan uw schoonheidsspecialiste bespaart!

Het meest voor de hand liggende voordeel van de laserontharing is natuurlijk dat je uw bovenlip nooit meer hoeft te scheren of harsen, wat tijd, geld en schaamte kan besparen.

Een ander voordeel is dat je geen last meer hebt van ingegroeide haartjes op uw bovenlip. Dat omvat pijnlijke bultjes, die niet enkel op de bovenlip maar ook op de lies, borst en nek, of onder de oksels kunnen voorkomen na het scheren of waxen.

Een bovenlip laser ontharing is voor een vrouw echt een unieke en functionele behandeling om uzelf cadeau te doen! Niks vervelender om voor een belangrijke meeting of die reeds lang verhoopte date of welverdiende strandvakantie die bovenlip nog te moeten ontharen. Het vergt elke keer opnieuw een pijnlijke scheerbeurt of wax sessie. Ziet u uw lip ook graag liefst voor eens en voor altijd haarloos? Dan is een laserontharing van de bovenlip een absolute must waar u voor de rest van uw leven veel genot aan hebt!

Bij Schoonheidssalon Patricia behandelen we de bovenlip, eventueel aangevuld met een definitieve ontharing van de kin en/of jukbeenderen.


Permanent bovenlip ontharen met de Milesman Diodelaser

Een lip ontharing met onze Milesman diodelaser is momenteel de meest geavanceerde ontharingsmethode met laser. 

Veel andere huidklinieken maken gebruik van IPL ontharing. Diode laserontharing biedt echter veel meer voordelen en is veel geavanceerder dan IPL ontharing. Hoewel een IPL goedkoper is om aan te schaffen, kiezen we bij Schoonheidssalon Patricia voor diode laserontharing, omdat dit op een vrijwel volledige pijnloze manier wordt uitgevoerd. Ontharen met een IPL staat er nl. om bekend behoorlijk pijnlijk te kunnen zijn. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij vrijwel ieder huidtype, van blank tot negroïde, terwijl dit bij een IPL ontharing alleen kan bij mensen met een lichte huid en donkere haren.


Nog meer voordelen van een diode laser

Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de behandelde liphaartjes blijven voor altijd weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat slechts tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend en uiteindelijk ook duurder uitvalt. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk 'verlamd'. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. 

Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien (!) behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat oplevert. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak behandelen, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.


Uw bovenlip ontharen, vertrouw alleen op Diode lasers, en op professionals!

IPL ontharing wordt vaak door onervaren schoonheidsspecialistes gedaan. Loopt er iets verkeerd, dan groeien de haartjes na verloop van tijd wel terug... Bij een diode laserontharing komt er veel meer expertise bij kijken en mogen dergelijke behandelingen pas uitgevoerd worden na grondige opleiding en door huidspecialistes die alles van de verschillende soorten huiden en aandoeningen af weten. Bij Schoonheidssalon Patricia mag u zich dus terecht helemaal op uw gemak voelen!


Uw bovenlip ontharen op de meest geavanceerde methode, aan de beste prijs!

Dankzij onze aantrekkelijke tarieven en onze voordeelacties bij het ontharen van meerdere gebieden, komen onze klanten uit heel Vlaanderen om hun bovenlip te laten ontharen, klanten kiezen voor onze ervaring, onze zeer concurrentiële tarieven en uiteraard ook voor hun gemak! Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen laserapparaat. Afspraken kunnen dus geregeld worden wanneer het u past! (Dus niet zoals de meeste andere huidklinieken, waarbij u zich moet aanpassen aan vaste tijdstippen en door een onbekend iemand wordt behandeld)


Intakegesprek en behandeling voor boven lip ontharen kan bij ons in één afspraak!


Als u geïnteresseerd bent om uw boven lip te ontharen of een ander gebied van uw lichaam te ontharen kunt u ons bellen of mailen om onmiddellijk een afspraak maken. Tijdens het intakegesprek zal u informatie ontvangen over de techniek van onze Milesman diode laser en informeren we u over de mogelijkheden voor het ontharen van uw bovenlip. Indien gewenst kunnen we daarna onmiddellijk starten met de laseronharing!

PERMANENTE LASERONTHARING


PERMANENTE LASERONTHARING | Milesman Diodelaser

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent?  Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei! * Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele Milesman diodelaser en is erkend specialist voor de uitvoering van een professionele en perfecte laserontharing!  Géén periodieke, vaste tijdstippen bij een onbekende. Wél  dagelijks op afspraak mogelijk, wanneer het U best past , en steeds door Patricia zelf uitgevoerd! Praktisch en in vertrouwen!

Vanaf 30,00 €