SENSI THERAPY (COUPEROSE) | Juliette Armand

Heeft u Couperose, of een gevoelige tot zelfs overgevoelige huid? Geniet dan van een kalmerende facial die uw gevoeligheid reguleert met een cocktail van specifieke werkstoffen, speciaal ontworpen voor een geïrriteerde, gevoelige huid!

Deze gelaatsverzorging is geschikt voor alle huidtypes, en in het bijzonder voor de gevoelige huid, couperose of eczeem (atopische dermatitis)

Kies een variant:

Vanaf 95,00 €

Sensi Therapy van Juliette Armand. Geniet van een kalmerende gelaatsbehandeling, heel speciaal voor een gevoelige huid!


Deze kalmerende gelaatsverzorging is met haar specifieke werkstoffen speciaal gericht op de regulering van een gevoelige tot overgevoelige huid en zorgt voor een bescherming van uw huidbarrière.


Sensi Therapy, wat houdt deze gelaatsbehandeling in?

  • Reiniging, voor het verwijderen van make-up en onzuiverheden
  • Enzymatic Exfoliating System, een fase waarin we een enzymatische exfoliatie combineren met een stimulatie van uw huidcellen. Het speciaal huidgevoelig exfoliatiesysteem passen we in 2 stappen toe:
  • We kiezen voor een enzymatisch masker op de huid rond de ogen, die een zachte exfoliatie biedt zonder irritatie te veroorzaken. Dit peeling/masker zorgt voor een verhelderende werking en werkt naderhand als oogbescherming. Vervolgens gebruiken we een zachte peeling voor de rest van het gelaat
  • Hydra Calming system, waarbij de irritatie van de huid verlicht wordt door een combinatie van Vitamine B met foliumzuur. uw huid wordt ook gehydrateerd en wordt verlicht van erytheem.
  • Hydra Protecting System, die gericht is op het verder verzachten van irritatie en erytheem, en voornamelijk ook het verstevigen van uw huidbarrière. Onder meer door het aanbrengen van een hydrolipidefilm zorgen we voor een goede bescherming van uw huid.
  • Zonnebescherming

Deze gelaatsbehandeling kan perfect gecombineerd worden met een extra ozontherapie- en LEDbehandeling!


Sensi Therapy voor thuisgebruik, ook te verkrijgen in onze webshop!

Ochtend: Folic Acid (B9) Serum en Hydra Calming Cream

Avond: Provital D3 Serum en Hydra Calming Cream

Deze producten worden sterk aanbevolen om het bekomen resultaat van uw professionele behandeling te kunnen behouden en uw gevoelige huid blijvend te beschermen tijdens 2 behandelingen in.