Schoonheidssalon Patricia in Haaltert, Skin Expert in huidverbetering en huidverjonging!


Gediplomeerd Skin Expert
Gediplomeerd Skin Expert

Bij Schoonheidssalon Patricia wordt elke klant individueel door Patricia begeleid en behandeld.


Ervaar een professioneel, luxueus, aangenaam, rustig kader. 
Geniet van een persoonlijke aanpak met voortreffelijke, kwaliteitsvolle skincare producten
Ontdek een eersteklas opvolging met gegarandeerd resultaat!


21 jaar geleden, richtte Patricia haar eigen instituut op, Schoonheidssalon Patricia.

Na haar studies als beauty experte heeft ze zich verder gespecialiseerd in professionele huidverjonging en huidverbetering en beschikt ze als gecertificeerd Skin Experte over tal van licenties op gebied van professionele gelaatsverzorging.

Patricia gaat er prat op om haar klanten steeds zelf persoonlijk te behandelen. Zo kan de klant altijd zeker zijn dat ze elke keer opnieuw de beste oplossing voor haar huid krijgt!


Haar instituut biedt naast de zeer efficiënte, doelgerichte gelaatsbehandelingen ook enkele relaxerende gelaatsverzorgingen. Zachte gelaatsmassages kunnen zeer mooi ingepast worden binnen een huidverjongingskuur en combineren zowel huidverbetering als anti-aging met relaxatie! Patricia volgt als huidexperte de allernieuwste beautytrends op de voet. Hierbij gebruikt ze hoogkwalitatieve verzorgingsproducten die elkaar perfect aanvullen.

We gebruiken de producten van Juliette Armand, Mesoestetic en Image Skincare. 

Met de alom geprezen Skinboosters van Juliette Armand wordt zelfs zonder invasieve ingrepen (botox en fillers), toch een zeer opmerkelijke verbetering gegarandeerd, met een botox-like of filler-like resultaat.

Ook de andere merken Mesoestetic en Image Skincare bieden een volledige, professionele ondersteuning. Een garantie op de meest innovatieve en trendgevoelige beautyconcepten, met oog voor kwaliteit en doeltreffendheid. De gerenommeerde Genesis Radiofrequentie Therapie en de wereldwijd gekende nr1 Cosmelan depigmentatie behandelingen van Mesoestetic zijn daar een perfect voorbeeld van!

Schoonheidssalon Patricia kan zich met recht en rede tot het betere salon rekenen voor de meer veeleisende klanten!


Naast haar eigen Skin Clinic, heeft ze ook een uitgebreide online Skin Shop waar u alle thuisproducten kunt vinden van de professionele merken die ze in haar instituut gebruikt. Een zeer gemakkelijke manier om uw vertrouwde skincare producten aan te vullen zodat deze niet in uw badkamer hoeven te ontbreken!Schoonheidssalon Patricia

Dit is waar mijn passie begint, 

De liefde voor mijn werk als schoonheidsspecialiste,

Het plezier te mogen voelen van tal van positieve reacties van tevreden klanten (zie hieronder!)

het vertrouwen te krijgen van elke klant,

U de garantie te kunnen bieden op de allernieuwste tendensen en gelaatsverzorgingen,

Uw gelaat als belangrijkste visitekaartje, dat is mijn verantwoordelijkheid!Wendy

Een toffe madam die haar beroep met heel haar hart graag doet. Altijd sta je klaar om ons te doen stralen en niets is teveel als je eens iets extra vraagt.

Jill

Schoonheidssalon

P: Professioneel

A: Attent

T: Talent

R: Rustgevend

I: Innovatief

C: Cosy

I: Inspirerend

A: Aangenaam

Karine

Door de magische handen van Patricia, kom je als herboren buiten en voel je je enkele jaren jonger!!

Caroline

Voelt als thuiskomen bij een vriendin!

Mieken

Als Patricia uw voetjes gedaan heeft, zijn het terug baby voetjes!


Dorien

Kom tot rust en laat je verwennen.. Een make-upje, epilatie, verzorgde handen, voetjes, een zonnig kleurtje, voor maskertje, massage groot of klein moet je bij schoonheidsspecialiste Patricia zijn!

Carine

Klant is koning bij Patricia! Verwennerij op en top!

Vera

Bij Patricia wordt uw gezicht gemasseerd, is het heel gezellig, is de klant koning, ze laat u stralen, wordt u verwend, komt u tot rust!

Maàndy

Bij Schoonheidssalon Patricia is het zeer gezellig, leuke babbels en word je verwend. Ik ben bij 2 verschillende dermatologen geweest, verschillende producten gebruikt, altijd allergisch op gereageerd en mijn gezichtsprobleem werd maar niet beter. Tot ik bij Patricia ben terecht gekomen! EINDELIJK na al die jaren producten gevonden waar ik niet allergisch op reageer en zie ik verbetering. Dank u Patricia!

Samira

Bij Schoonheidssalon Patricia kom je al tot rust van zodra je binnen komt en dit niet alleen door haar mooi relaxend interieur maar vooral door het warme hart dat ze bezit. Een groot hart voor haar klanten en oog voor detail in haar vak maakt dat ze uitblinkt in deze sector! Als ook haar simpele zelf zijn behoort tot haar job waardoor je gewoon ZEN wordt!!

Beau

Een behandeling bij Patricia voelt als een workout voor je huid. Je voelt je strakker, steviger en je bent blij dat je ervoor uit jouw zetel gekomen bent :-) De kennis en warme persoonlijkheid maken van Patricia de perfecte coach!

Erika

Een fantastisch persoon met gouden handen en een hart voor haar job!

Geertrui

Bij Patricia gaan is als thuis komen, gezelligheid, warmte, altijd met een glimlach en niets is haar teveel!

Marianne

Dikke merci voor de altijd weer goede zorgen!

Sabine

Cosmetica, esthetica, bij Schoonheidssalon Patricia is het steeds fantastica!!

Marina

Ik ga al jaren bij Patricia. Heel tevreden, loont zeker de moeite! Volledig ontspannen als je buiten komt. Dikke pluim!!!

Mieken

Bij Patricia kom je helemaal zen buiten. Als ze je onder handen heeft genomen kom je op een wolkje buiten! Top Service!

Natalie

Kom je graag eens volledig tot rust, dan is bij Patricia gaan een echte must. Haar handen zijn altijd voor jou klaar, ga eens langs, het loont de moeite echt waar!

Veerle

SUPER!

Nadine

Een toffe, professionele madam die prima advies en service geeft!