JULIETTE ARMAND - FILLER LIKE

De Chronos Therapy Facial is een waardig alternatief voor invasieve fillers en mesotherapieën

Een zeer geavanceerde anti-age behandeling met een 'innovatieve 4D-technologie' die het verouderingsproces (chrono- en foto-aging) sterk vertraagt

Deze facial gebruikt wel 5 verschillende hyaluronzuren!

Voor/na resultaat is onmiskenbaar!

Kies een variant:

Vanaf 140.00 €
Please select variants first

De Chronos therapy is een waardig alternatief voor invasieve fillers en mesotherapieën

Deze uitermate geavanceerde anti-age behandeling bestaat uit een 'innovatieve 4D-technologie' die het verouderingsproces (chrono- en foto-aging) sterk vertraagt. Deze facial maakt gebruik van wel 5 (!) verschillende hyaluronzuren!

Het instante voor-na resultaat overtuigt u van deze schitterende behandeling! De geavanceerde home-care producten zorgen er dan weer voor dat het resultaat ook langer zichtbaar blijft.

De Skin Boosters Facials zijn geavanceerde behandelingen op basis van high-tech werkstoffen en zijn de nieuwste trend binnen de niet-invasieve gelaatsverzorgingen. Deze facials van Juliette Armand zijn dermate sterk geëvolueerd en geperfectioneerd dat ze met rede een waardig alternatief vormen voor de peperdure fillers en botox-injecties.

Om een optimaal resultaat te bekomen, is het aangeraden om tussen de behandelingen door ook thuis de skinbooster producten te blijven gebruiken.

Uw voordeel:

Een kuur van 5 behandelingen kost slechts 630 EUR in plaats van 700 EUR!

Een kuur van 10 behandelingen kost slechts 1.190 EUR in plaats van 1.400 EUR!

Bij elke kuur betaalt u bij de eerste behandeling ook meteen de laatste behandeling. Bij de volgende behandelingen betaalt u dan steeds voor de behandeling zelf en de laatste behandeling hoeft dan uiteraard niet meer betaald te worden.

U kunt de Skin Booster thuisproducten als pakket voordeliger aankopen in ons instituut of via onze webshop