FILLER LIKE | Juliette Armand Skin Boosters

FILLER LIKE

De Chronos Therapy Facial is een waardig alternatief voor invasieve fillers en mesotherapieën. Hier komen dus geen injecties aan te pas!

Een zeer geavanceerde anti-age behandeling met een 'innovatieve 4D-technologie' die het verouderingsproces (chrono- en foto-aging) sterk vertraagt

Deze facial gebruikt wel 5 verschillende hyaluronzuren! Voor/na resultaat is onmiskenbaar!

Kies een variant:

Vanaf 140,00 €

De Chronos therapy is een waardig alternatief voor invasieve fillers en mesotherapieën. Hier komen geen injecties aan te pas!


Deze uitermate geavanceerde anti-age behandeling bestaat uit een 'innovatieve 4D-technologie' die het verouderingsproces (chrono- en foto-aging) sterk vertraagt. Deze facial maakt gebruik van wel 5 (!) verschillende hyaluronzuren!

Het instante voor-na resultaat vormt het bewijs van deze schitterende behandeling! De geavanceerde en speciaal op deze facials gerichte home-care producten uit de Juliette Armand Skin Boosters lijn, zorgen er dan weer voor dat het resultaat ook tussen 2 behandelingen door, veel langer en duidelijk zichtbaar blijft.

De Skin Boosters Facials zijn geavanceerde behandelingen op basis van high-tech werkstoffen en zijn de nieuwste trend binnen de niet-invasieve gelaatsverzorgingen. Deze facials van Juliette Armand zijn dermate sterk geëvolueerd en geperfectioneerd dat ze met rede een waardig alternatief vormen voor peperdure fillers en botox-injecties.

Om een optimaal resultaat te bekomen, is het aangeraden om tussen de behandelingen door ook thuis de skin Booster producten te blijven gebruiken.

Een optimaal resultaat bereikt u met een combinatie van de Botox-like (Skinboosters Thavma) en Filler-like (Skinboosters Chronos) behandelingen, aangevuld met een LEDbehandeling. Hieronder het resultaat na een volledige kuur:

Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie
Fillerlike kuur, in combinatie met Botoxlike behandelingen en aangevuld met LEDtherapie

Uw voordeel:

Een kuur van 5 behandelingen kost slechts 630 EUR in plaats van 700 EUR! 

Een kuur van 10 behandelingen kost slechts 1.190 EUR in plaats van 1.400 EUR!

Bij elke kuur betaalt u bij de eerste behandeling ook meteen de laatste behandeling. Bij de volgende behandelingen betaalt u dan steeds voor de behandeling zelf en de laatste behandeling hoeft dan uiteraard niet meer betaald te worden.


De Filler-like werkstoffen vind je ook in de thuisverzorgingsproducten van de Juliette Armand Skin Boosters lijn en zorgen ervoor dat het bekomen Filler-like effect ook na de behandeling nog langdurig kan behouden blijven.

U kunt deze Skin Booster thuisproducten als pakket voordeliger aankopen in ons instituut of via onze webshop