Armen ontharen


Haargroei op de armen.. velen vinden het niet meer dan een vervelend kwaaltje, iets dat niet al te storend is maar wel zichtbaar is. Donkere armharen tonen zich echter meer uitgesproken dan lichtere haartjes en kunnen op de duur ook flink vervelend worden. 

Een mooi topje of mouwloze jurk is zoveel mooier wanneer die armharen minder aandacht opeisen. Niks erger toch dan dat je dat mooie kleedje bij de eerste zonnestralen in de kast moet laten hangen omdat uw armen nog niet onthaard zijn..

Ga voor een definitieve oplossing, waarbij u zich nooit meer hoeft zorgen te maken over die armharen en steeds vol vertrouwen dat strakke topje kunt aantrekken!


Armen definitief ontharen, zowel bij vrouwen als mannen populair!

De armen ontharen is zowel bij vrouwen als bij mannen zeer populair, niet enkel omwille van het esthetische effect, op het strand of aan het zwembad, maar ook om uw mooiste mouwloze jurk te dragen, zonder zorgen, zonder compromis. Mensen kiezen dan graag voor een definitieve laserontharing van de armen, om zo weinig mogelijk tijd te moeten spenderen aan terug groeiend haar. Een definitieve oplossing om armhaar definitief te verwijderen met een diode laser, verandert voor veel klanten hun sociale leven en geven hun vertrouwen een mooie boost!

Het meest voor de hand liggende voordeel van laserontharing van de armen is natuurlijk dat je nooit meer hoeft te epileren, scheren of harsen, wat tijd, geld en schaamte kan besparen.

Een ander voordeel is dat je geen last meer hebt van ingegroeide haartjes. Dat omvat pijnlijke bultjes, niet enkel op de armen maar ook op de benen, lies, borst en nek, onder de oksels of op de rug, waar vooral veel mannen ingegroeide haartjes zien na het scheren

Verkiest u ervoor om enkel de onderarmen, of de bovenarmen, via permanente laserontharing te ontharen? Ook dat kan!

Een arm laser ontharing is voor man en vrouw echt een unieke en functionele behandeling om cadeau te krijgen! Niks vervelender om voor de start  van uw welverdiende strandvakantie die armen nog te moeten ontharen. Het vergt elke keer opnieuw een flinke scheerbeurt of een pijnlijke wax sessie. Ziet u uw man en uzelf ook graag liever met haarloze armen? Dan is een laserontharing van de armen een origineel cadeau waar u als partner ook zelf veel genot aan hebt!


Permanent armen ontharen met de Milesman Diodelaser

Een arm ontharing met onze Milesman diodelaser is momenteel de meest geavanceerde ontharingsmethode met laser. 

Veel andere huidklinieken maken gebruik van IPL ontharing. Diode laserontharing biedt echter veel meer voordelen en is veel geavanceerder dan IPL ontharing. Hoewel een IPL goedkoper is om aan te schaffen, kiezen we bij Schoonheidssalon Patricia voor diode laserontharing, omdat dit op een vrijwel volledige pijnloze manier wordt uitgevoerd. Ontharen met een IPL staat er nl. om bekend behoorlijk pijnlijk te kunnen zijn. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij vrijwel ieder huidtype, van blank tot negroïde, terwijl dit bij een IPL ontharing alleen kan bij mensen met een lichte huid en donkere haren.


Nog meer voordelen van een diode laser

Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de behandelde armhaartjes blijven voor altijd weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat slechts tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend en uiteindelijk ook duurder uitvalt. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk 'verlamd'. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. 

Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien (!) behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat oplevert. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak behandelen, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.


Uw armen ontharen, vertrouw alleen op Diode lasers, en op professionals!

IPL ontharing wordt vaak door onervaren schoonheidsspecialistes gedaan. Loopt er iets verkeerd, dan groeien de haartjes na verloop van tijd wel terug... Bij een diode laserontharing komt er veel meer expertise bij kijken en mogen dergelijke behandelingen pas uitgevoerd worden na grondige opleiding en door huidspecialistes die alles van de verschillende soorten huiden en aandoeningen af weten. Bij Schoonheidssalon Patricia mag u zich dus terecht helemaal op uw gemak voelen!


Uw armen ontharen op de meest geavanceerde methode, aan de beste prijs!

Dankzij onze aantrekkelijke tarieven en onze voordeelacties bij het ontharen van meerdere gebieden, komen onze klanten uit heel Vlaanderen om hun benen te laten ontharen, klanten kiezen voor onze ervaring, onze zeer concurrentiële tarieven en uiteraard ook voor hun gemak! Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen laserapparaat. Afspraken kunnen dus ingeboekt worden wanneer het u best past! (Dus niet zoals de meeste andere huidklinieken, waarbij u zich moet aanpassen aan vaste tijdstippen en door een onbekend iemand wordt behandeld)


Intakegesprek en behandeling voor armen ontharen kan bij ons in één afspraak!


Als u geïnteresseerd bent om uw armen te ontharen of een ander gebied van uw lichaam te ontharen kunt u ons bellen of mailen om onmiddellijk een afspraak maken. Tijdens het intakegesprek zal u informatie ontvangen over de techniek van onze Milesman diode laser en informeren we u over de mogelijkheden voor het ontharen van uw armen. Indien gewenst kunnen we daarna onmiddellijk starten met de laseronharing!


PERMANENTE LASERONTHARING


PERMANENTE LASERONTHARING | Milesman Diodelaser

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent?  Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei! * Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele Milesman diodelaser en is erkend specialist voor de uitvoering van een professionele en perfecte laserontharing!  Géén periodieke, vaste tijdstippen bij een onbekende. Wél  dagelijks op afspraak mogelijk, wanneer het U best past , en steeds door Patricia zelf uitgevoerd! Praktisch en in vertrouwen!

Vanaf 30,00 €