Hydra dermabrasie facial

Aquaglo Plus by Mesoestetic


Aquaglo is een hydradermabrasie gezichtsbehandeling die is gebaseerd op niet-invasief water en actief serum dat water onder druk en zuurstof combineert om de bovenste huidlagen zachtjes te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen.

Deze aquafacial-therapie exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en aanvulling, waardoor je een stralende 'glow' krijgt.

Schoonheidssalon Patricia gebruikt voor haar Hydra dermabrasie facial behandelingen het gepatenteerde Aquaglo Plus systeem, omdat deze perfect kan gecombineerd worden met de Genesis Radiofrequence Therapy. Dé ideale GLOW facial!


Een aqua (=hydra) facial behandeling is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acnegevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

 • Hydrateert en voedt de huid diep.
 • Exfoliëert dode huidcellen om een ​​gladdere huid te onthullen
 • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten
 • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn
 • Directe vermindering van verstopte poriën
 • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen, zonder de huid te beschadigen.
 • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acne in combinatie met acne specifieke huidproducten.
 • Ontgift en hydrateert de huid met zuurstof en een hydraterende, voedingsrijke huidinfusie.

AQUAFACIAL  3 STAPPEN-behandeling

1. REINIGING + PEELING
We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden.

We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. 

Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen. 

2. EXTRACTIES + HYDRATATIE
Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten,...

Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

3. INSLUIZEN + BESCHERMEN

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. 

Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. 

We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.


Het Aquaglo Plus Hydra dermabrasie facial systeem wordt aangedreven door een vacuümkracht en gebruikt hiervoor de 'Sphere 8 illite Mineral Tip", de meest populair en veilige behandeltip op de markt.

Hoogwaardige liquid solutions zorgen voor een diepe reiniging en peeling op basis van AHA's EN BHA's. Deze liquids verbeteren de absorptie van voedingstoffen in de huid voor het behalen van een perfect resultaat.

In een eerste fase wordt de huid door een gecontroleerde vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt voor een intense microcirculatie, waardoor de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen.

Hierdoor kan het de huid diep exfoliëren en dode huidcellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen. De acupressuur wordt ook ingezet om de werkstoffen dieper in de huid te laten penetreren, de huidtint te verbeteren en de huid te herstellen en op te frissen.

Daarnaast wordt plaatselijk ook extra gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen en wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen om de huid verder te hydrateren en te voorzien van juiste voedingsstoffen.

Elke Aquaglo plus Hydra dermabrasie facial wordt afgesloten met een Cryo behandeling van enkele minuten. Hierbij wordt de huid intens gekoeld, waardoor het resultaat van de behandeling nog langer zichtbaar blijft.


AQUAGLO PLUS Hydra dermabrasie facial in combinatie met GENESIS RF van Mesoestetic

Geef uw huid een ONGELOOFLIJKE extra glow!

Genesis van Mesoestetic is dé revolutie in de medische-cosmedische geneeskunde! Het enige systeem met 4 exclusieve technologieën die u spectaculaire, langdurige resultaten biedt op een efficiënte en pijnloze manier!

Naast het onmiddellijk zichtbare resultaat geniet u ook van een unieke multi-sensoriële WELLNESS-ervaring.

Door het combineren van de Aquaglo hydrafacial met de Genesis Radiofrequence therapie, bekom je dé ultieme Glow!

Een Aquaglo Plus hydra dermabrasie facial kan als volwaardige behandeling per sessie of in een kuur van 5 sessies, of in combinatie met Genesis Radiofrequence Therapy.


Waar moet ik mee rekening houden bij een hydra dermabrasie facial behandeling?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Je mag voor de behandeling:

 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

 • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

 • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

 • niet in de zon zitten