Hydradermabrasie

Aquaglo Plus by Mesoestetic

Hydradermabrasie of hydrafacial is een gezichtsbehandeling die is gebaseerd op niet-invasief water en actief serum dat water onder druk en zuurstof combineert om de bovenste huidlagen zachtjes te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen.

Deze hydrafacial-therapie exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en aanvulling, waardoor je een stralende 'glow' krijgt.

Een hydradermabrasiebehandeling is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acnegevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

Schoonheidssalon Patricia gebruikt voor deze behandeling het gepatenteerde Aquaglo Plus van Mesoestetic, omdat deze perfect kan gecombineerd worden met de Genesis Radiofrequence Therapy. Dé ideale GLOW facial!


MESOESTETIC - AQUAGLO PLUS

Hydradermabrasie of hydrafacial is een gezichtsbehandeling die is gebaseerd op niet-invasief water en actief serum dat water onder druk en zuurstof combineert om de bovenste huidlagen zachtjes te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De Aquaglo plus is ideaal tegen mee-eters, acné en alle andere comedonen!

Vanaf 90,00