PERMANENTE LASERONTHARING | Milesman Diodelaser

Erkend Specialist en eigen toestel!*

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent? 

Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei!

* Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele Milesman diodelaser en is erkend specialist voor de uitvoering van een professionele en perfecte laserontharing! 

Géén periodieke, vaste tijdstippen bij een onbekende. Wél dagelijks op afspraak mogelijk, wanneer het U best past, en steeds door Patricia zelf uitgevoerd! Praktisch en in vertrouwen!

Kies een variant:

Vanaf 30,00 €

Voordelige actie bij permanente ontharing van meerdere gebieden! Go for Classy, Shiny, Smoothly!


De juiste voorbereiding bij een Laserontharing

Godzijdank hoef je je lichaamshaar geen maanden bij te houden opdat de laser doeltreffend zou zijn. Sterker nog, de haartjes in de behandelde zone moeten 24 tot 48 uur voor de sessie geschoren worden (behalve bij de bovenlip).

Opgelet met zon, zonnebank of zelfbruiners. Tot 4 dagen voor de behandeling worden deze ten sterkste afgeraden. Verder mogen de haartjes in kwestie niet ontkleurd of geëpileerd worden (wax, elektrische epilatie, pincet, ontharingscrème) gedurende 4 weken voor de behandeling.

De huid moet vrij zijn van cosmetische producten, geen deo dus. En tot slot draag je best geen nieuwe, ongewassen kleding, als deze in contact komt met het behandelde gebied.


Is een laserontharing pijnlijk?

laserontharing is lang niet zo pijnlijk als men doet uitschijnen. Vaak wordt waxen zelfs als pijnlijker ervaren. Afhankelijk van de behandelde gebieden en de gevoeligheid van elke persoon kan permanente laserontharing licht onaangenaam aanvoelen. De behandeling is over het algemeen goed te verdragen. Het gevoel is vergelijkbaar met het schieten van een elastiekje tegen de huid.  


Het resultaat na een definitieve laserontharing?

Ben je dan echt verlost van élk minuscule haartje? Dat kan geen enkele ontharingsmethode beloven. Laser mag dan wel de meest efficiënte van alle methodes zijn, het kan wel eens zijn dat er één dapper haartje blijft volharden. Maar je kan ervan uitgaan dat het merendeel voorgoed wegblijft en dat de resterende haartjes dunner en fijner (zoals donshaartjes) zijn.

Weet ook dat laserontharing het ontstaan van nieuwe haarzakjes als gevolg van hormonale veranderingen (zwangerschap, menopauze, hormonale onbalans) niet kan voorkomen. In dit geval plan je best bijwerksessies. Schoonheidssalon Patricia voorziet trouwens in 2 gratis controlebeurten na 8 behandelingen, en onderhoudsbeurten zijn aan de helft van de geldende tarieven!


PERMANENTE LASERONTHARING - PROMOTIES

Vergelijkende studies toonden aan dat permanente ontharing op lange termijn minder duur is dan de klassieke maandelijkse ontharingssessies. Tel die harsbeurten en scheermesjes maar eens op...

Bovendien geniet je achteraf van meer comfort en een stevige tijdswinst!


Prijzen gelden per sessie.

Na 8 betalende sessies, krijg je 2 sessies gratis (op te nemen binnen de 18 maanden)

Onderhoudsbeurten na deze sessies zijn aan -50% en per zone

Bij 2 zones tegelijkertijd: -10%

Bij 3 zones tegelijkertijd: -20%