PHYTO-REPAIR THERAPY | Juliette Armand

Gold! Aesthetic Awards 2023

Last van huidonvolkomenheden, putjes, littekens, acné littekens, rimpeltjes..?

Deze Phyto-repair gelaatsverzorging van Juliette Armand herstelt en verbetert de huidstructuur en stimuleert de celgroei. Verwacht u aan hoge concentraten retinoïden, foliumzuur en een phytopeeling in synergie met een gespecialiseerd exfoliatie- en celstimulatiesysteem!

Geschikt voor normaal, gemengde en vette huidtypes

Deze Therapy won GOUD op de Aesthetic Awards 2023!!

Kies een variant:

Vanaf 95,00 €

Deze Phyto-repair gelaatsverzorging herstelt huidonvolkomenheden, (acné)littekens, putjes, rimpels... Daarnaast wordt uw huid gehydrateerd, getonifieerd en verjongen en verbeteren we uw huidtextuur. Een topbehandeling voor mensen die af willen van die ontsierende 'mankementjes' in hun gezicht!


Phyto-repair Therapy is een professionele gelaatsbehandeling die bol staat van actieve werkstoffen! Het protocol is gebaseerd op het werken met cosmetische producten die hoge concentraties aan retinoïden en foliumzuur bevatten, en het toepassen van een phytopeeling in synergie met een gespecialiseerd exfoliatie- en celstimulatiesysteem. Een uniek systeem, met een even uniek resultaat!

Deze gezichtsverzorging behandelt huidproblemen zoals recente littekens, acne, acnelittekens, een ruwe opperhuid, fijne lijntjes, expressielijnen, andere huidonvolkomenheden.. en is geschikt voor normale, gemengde en vette huidtypes.

Dit is een behandeling die je best in kuurvorm ondergaat. 4 tot 10 behandelingen wordt aanbevolen, afhankelijk van de huidconditie.


Phyto-Repair Therapy, wat houdt deze gelaatsbehandeling in?

  • Reiniging en verwijderen make-up en onzuiverheden
  • 3-stappen Repair Peeling System waarbij exfoliatie gecombineerd wordt met cel stimulatie en vernieuwing.
  • Phyto Repair System, waar we in 2 stappen het uiterlijk en textuur van uw huid verbeteren, en het verjongingsmechanisme van uw huid stimuleren
  • 2-stappen Retinoid Repair System, bedoeld om het herstellend mechanisme van uw huid verder te versterken en uw epidermis te beschermen tegen oxidatieve stress
  • Zonnebescherming

Deze gelaatsbehandeling kan perfect gecombineerd worden met een extra ozontherapie- en LEDbehandeling!


Phyto Repair Therapy voor thuisgebruik, ook te verkijgen in onze webshop!

Ochtend: Hydra Repairing Serum en Hydra Repairing Cream

Avond: Retinoid C Serum en Hydra Repairing Cream

Deze producten worden sterk aanbevolen om het bekomen resultaat van uw professionele behandeling te kunnen behouden en zelfs nog te kunnen versterken tijdens 2 behandelingen in.