Permanente Laserontharing

Dat gevoel, je niet meer te hoeven scheren...


Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent? En ontbreekt het je op dat moment steeds aan de nodige tijd, nét op het slechtste moment, wanneer je uw kostbare tijd liever spendeert aan uw mooie make-up dan weer even die hardnekkige haargroei te moeten aanpakken met een pijnlijke epilatie?

Niet alleen zorgen plastic scheermesjes voor bergen zwerfvuil, het scheren van je benen en andere lichaamsdelen is een tijdrovende en infefficiënte ontharingsmethode. Ben je stilaan beu gewaxt, geharst of geëpileerd en toe aan iets nieuws, iets... permanent én pijnloos?

Dan is een definitieve laserontharing met onze professionele Milesman Diodelaser voor u dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei!

Waarom laserontharing?

De klassieke wijze van ontharen is gebaseerd op bruut geweld, het haar wordt gewoon mét haarwortel uitgerukt. Laserontharing is precies het tegenovergestelde: een zachte, vrijwel pijnloze ontharing dmv. een laser, waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Laserontharing is dus al ideaal als u minder pijn verkiest bij ontharing. Een ontharing met de gekende methodes zoals waxen, epileren of scheren, is vaak erg pijnlijk of niet afdoende. Bovendien moeten die scheerbeurten en epilaties periodiek herhaald worden.

Verschil tussen Laserontharing en IPL?

Laserontharing wordt heel vaak verward met IPL-ontharing. Toch zijn het 2 heel verschillende ontharingsmethodes! IPL (op basis van lichtflitsen) is veel minder sterk dan een laser, waardoor de haarzakjes bij IPL enkel verzwakt worden en het resultaat dus slechts tijdelijk is. Een laserontharing vernietigt het haarzakje wel volledig. Onze Milesman Diode laserbehandeling is dan ook echt permanent!


Definitieve laserontharing met de professionele Milesman diodelaser

Onze Milesman Laser is de nieuwste generatie van definitieve ontharing met een diodelaser.
Deze laserontharing biedt je de koelste, krachtigste, snelste en veiligste permanente ontharing voor elk huidtype. Het toestel werd FDA goedgekeurd en voldoet als vrijwel enigste gespecialiseerd merk aan alle medische certificaties om als permanente ontharing erkend te mogen worden.

Milesman Diode Laser beschikt over een uiterst gekoelde lasertip (tot min 9°C) waardoor de behandelingen vrijwel pijnloos zijn in vergelijking met de meeste andere toestellen. Uw huid wordt rondom maximaal beschermd! Wetenschappelijke studies tonen aan dat onze Milesman laser momenteel het meest effectieve en betrouwbare toestel is om uw permanente ontharing mee uit te voeren.

Onze Milesman Diode laser behoort tot de absolute top in lasertechnologie, geproduceerd door dé specialist in professionele laser behandeltoestellen. Schoonheidssalon Patricia beschikt over de allernieuwste, best performerende versie!

Veel lasertoestellen die gebruikt worden door andere schoonheidsinstituten of laseroperatoren zijn vaak veel goedkoper, of gebruiken een verouderde lasertechnologie. Uiteindelijk vallen voor u dan de kosten voor een totale behandeling een stuk hoger uit, omdat u per zone meer behandelingen zal nodig hebben.


EFFICIËNT

Dankzij het ontbreken van een 'hotspot' zijn we in staat om hoge energie te leveren en het ongemak van de patiënt en bijna alle gebruikelijke bijwerkingen te elimineren. 

PIJNLOZE BEHANDELING

De nieuwe VCSEL-technologie verdeelt de energie homogeen over de plek, waardoor de 'hot spot' of het 'zadeleffect', een gemeenschappelijk kenmerk van de meeste eerdere technologieën, wordt geëlimineerd.


Specialist in laserontharing en op eigen gekozen afspraak, wanneer het U best past!

Patricia is een erkend, ervaren en betrouwbaar specialist in permanente laserontharing, mét resultaatgarantie. De deskundigheid van Schoonheidssalon Patricia in het definitief ontharen is doorslaggevend voor het resultaat van jouw behandeling.

Schoonheidssalon Patricia heeft met de Milesman diodelaser niet enkel de nieuwste lasertechnologie in huis. De uitvoering gebeurt ook telkens door Patricia, op een door u zelf gekozen tijdstip!  Zo bent u steeds verzekerd van een eersteklas expertbehandeling door een erkend specialist in laserontharing, wanneer het u best past! 

Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele toestel, waardoor u zich niet hoeft te schikken naar vooraf opgelegde tijdstippen zoals bij de meeste andere instituten, die met een operator werken en zo slechts beschikken over een zeer beperkt aantal vooraf vastgelegde data. Bij Schoonheidssalon Patricia kunt u uw afspraken voor een laserontharing dus naar eigen behoefte invullen!


Hoe werkt een permanente laserontharing nu precies?

De gekoelde kop (tot -9° bij onze diodelaser!) van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment, dat zich onder in de haarfollikel bevindt, geabsorbeerd. Hoe donkerder het haar, hoe meer pigment en hoe effectiever de behandeling zal zijn. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor het haar veilig en voorgoed gaat uitvallen. De omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes worden beschermd tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Een definitieve (permanente) laserontharing geniet daardoor de voorkeur bij steeds meer mensen! 

Het uitvallen van het haar kan tot 2-3 weken duren, maar na de eerste behandeling is wel reeds een duidelijk resultaat zichtbaar! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg! Het aantal behandelingen dat u precies nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid (hoe lichter de huidskleur, hoe beter) en de kleur van uw haar (hoe donkerder, hoe beter)

U krijgt duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop u moet letten tussen de ontharingssessies door.

Zo mag u na een permanente ontharing sessie de behandelde zones een tijdje niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank. Het is ook niet de bedoeling dat u zelf haartjes gaat uittrekken of met was de haartjes gaat verwijderen tussen twee sessies door.

Permanent ontharen? Opteer voor de goede zorgen van Schoonheidssalon Patricia en geniet definitief van een haarloze toekomst!

FAQ - Alles wat je wil weten over permanente laserontharing bij Schoonheidssalon Patricia!Hoe werkt het intake gesprek ?

Bij Schoonheidssalon Patricia krijg je altijd een vrijblijvend gesprek voordat er een behandeling plaatsvindt. Hierbij wordt uitgebreid gesproken over jouw situatie en de mogelijke ontharingsbehandeling wordt in detail uitgelegd. Een eerste sessie kan reeds onmiddellijk na het intakegesprek uitgevoerd worden.

Vanaf welke leeftijd kan ik kiezen voor laser ontharen?

Vanaf je 18de kun je kiezen voor permanente laserontharing. Onder de 18 is ook mogelijk, maar dan heb je wel toestemming nodig van een ouder of voogd en zijn er bepaalde beperkingen waarmee we rekening moeten houden.

Is definitieve laser ontharing ook geschikt voor mannen?

Absoluut: zowel mannen als vrouwen kunnen worden geholpen met definitief ontharen. 

Welke laser wordt gebruikt voor ontharen?

Wij gebruiken de hoogtechnologische Milesman diodelaser. Een zeer recent ontwikkelde professionele diodelaser met zeer nauwkeurig gedefinieerde laserinstellingen om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. Het apparaat is voorzien van een uitermate gekoelde kop (tot - 9°!) om uw huid zowel voor, na of tijdens elke puls af te koelen. Dus géén IPL-laser die slechts tijdelijke resultaten oplevert!

Uitgebreide klinische studies zorgden ervoor dat een diodelaser momenteel de enige ontharingslaser is die de term 'permanente haarreductie' mag voeren. Onze Milesman Diodelaser heeft alle wettelijke certificaten voor een volledige veiligheid in gebruik.

Wat kost laser ontharen? Hoe duur is een definitieve laserontharing?

De kosten voor een permanente ontharing met laser zijn afhankelijk van de gekozen zones. Daarom kun je het best even onze tarievenlijst voor permanente ontharing bekijken. Vergeet niet om ook de pakketprijzen te bekijken! Deze kunnen je heel wat extra voordeel opleveren!

Wat is laser ontharen en hoe werkt het?

Met laser ontharen worden kleine pulsen in een fractie van een seconde op het haarfollikel afgeschoten, waardoor deze geen voedingsstoffen meer opneemt, afsterft, en na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Is laser ontharen definitief?

Ja, de haartjes die met een diodelaser (in tegenstelling tot een IPL laser) zijn gelaserd, komen niet meer terug. Er zijn echter ook haarzakjes die momenteel "slapen". Deze kunnen wakker worden door bijvoorbeeld bepaalde medicijnen en hormonale veranderingen. Daarom is het mogelijk dat u af en toe een onderhoudsbehandeling nodig heeft om de zone 100% volledig haarvrij te houden.

Hoe vaak moet ik laten laser ontharen voor een vrijwel permanent resultaat?

Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. We voorzien na 8 behandelingen ook 2 gratis controlebeurten, en latere onderhoudsbeurten gebeuren aan 50% van de geldende tarieven.

Is een definitieve laserontharing gevaarlijk of schadelijk?

Nee, absoluut niet. De temperatuursverhoging is zo gering dat de kans op brandwonden of andere neveneffecten nihil is. Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop én de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd.

Is laser ontharen pijnlijk?

Nee, een permanente laserontharing is geen pijnlijke behandeling.

Mag je voor en/of na de behandeling in de zon?

Vóór een laserbehandeling raden we aan om 4 dagen niet in de zon te gaan met de te behandelen zone. Na een behandeling adviseren wij iedereen om 4 dagen de zon te vermijden en niet te zonnen.

Kan ik laser ontharen ook thuis doen?

Ja dit kan, maar het is lang niet zo effectief als met een professioneel apparaat en de haartjes zullen dan zeker niet wegblijven. De sterkte van laser voor thuisgebruik is namelijk niet te vergelijken met die van een professionele laserontharing.

Wanneer vermijdt je best een laserbehandeling?

Tijdens zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (insuline-inspuitingen), porfyrie (erfelijke ziekte), zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, kwaadaardige moedervlekken en lupus erythematosus disseminatus (auto-immuunziekte).

Hoe gaan we te werk bij een laser ontharingsbehandeling?

 • De behandelzone wordt nauwkeurig afgetekend
 • De zone wordt geschoren met een wegwerp scheermesje
 • Een specifieke coolinggel wordt aangebracht
 • zowel de operator als de klant dragen een laserbril ter bescherming van de ogen
 • De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren (vb. bovenlip ca. 10 minuten, volledige benen ca. 60 minuten)

Wat gebeurt er na de laserbehandeling?

Een paar minuten na een laserontharing kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de laserontharing wordt een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid onmiddellijk terug aanvatten. Bij huidtypes die zéér gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling tijdelijk hyper - of hypopigmentatie optreedt.

Gegarandeerde kwaliteitszorg en hygiëne bij onze permanente laserontharing

 • Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt
 • We werken met mondmasker en steriele handschoenen
 • De wegwerpscheermesjes worden na het gebruik meteen weggegooid
 • Elke klant heeft een eigen klinisch rapport
 • 2 gratis controlebeurten na 8 behandelingen
 • Onderhoudsbeurten aan 50% van de geldende tarieven

Voorbereiding voor u als klant?

Voorbereiding afspraak:

 • Vanaf 3 weken vóór de behandeling niet meer harsen, plukken of epileren. Scheer uw haren 1 dag op voorhand grondig MAAR laat een kleine strook ongeschoren huid over om uw haartype nauwkeurig te beoordelen en de optimale instelling van de laser te bepalen.
 • Vermijd blootstelling aan intens UV-licht (zon-zonnebank) vanaf twee weken voor en twee weken na de behandeling of bescherm de huid met een sunblock.
 • ​Geen self-tanning crèmes tot 1 week voor de behandeling wegens de chemische stof en de kleurbepaling voor de laserinstelling.

Aandachtspunten / contra indicaties?

 • Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van bovenlip of kin) zullen 1 week alvorens het starten van de behandeling een preventieve crème gebruiken (vb. Zovirax).
 • Bij acute psoriasis, eczeem en acné kan er niet behandeld worden.
 • Bij gebruik van self-tanning crèmes kan er niet behandeld worden (min. 1 week).
 • Huiden die behandeld werden met chemische peeling, glycolzuur, CO2-laser, medische dermabrasie... moeten een pauze ondergaan van 6 tot 9 maanden alvorens het starten van een laserbehandeling.
 • Gebruik van zware vitamine A preparaten, cortisonen, antidepressiva, ontstekingsremmers, antibiotica kan een gevoelige invloed hebben op de efficiëntie van de behandelingen.
 • Bij zwangerschap wordt de behandeling ten stelligste afgeraden vanaf 3 maanden zwangerschap tot 2-4 maanden na de bevalling.

Als klant ontvang je steeds:

 • Uitgebreide informatie bij de eerste sessie
 • een persoonlijke behandelingsfiche en een verklaring tot akkoord van de laserbehandeling

Verloop van een lasersessie?

 • de behandelzone wordt (bij)geschoren en afgetekend (afhankelijk van zone tot zone)
 • een hypoallergene cooling gel wordt op de zone aangebracht
 • de laser wordt ingesteld volgens huidtype, haarkleur, haardikte
 • zowel u als ik dragen een veiligheidslaserbril
 • start van de laserbehandeling (elke zone heeft zijn eigen tijdsduur)
 • er wordt een kalmerende crème aangebracht. (De huid kan wat rood zijn door het scheren / laseren, dit trekt na enkele uren/dagen volledig weg)

Kwaliteitszorg en Hygiëne:

 • Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt
 • Er wordt tijdens de behandeling handschoenen gedragen
 • De wegwerpmesjes worden na ieder gebruik meteen weggegooid
 • Elke klant heeft zijn eigen medische fiche
 • 2 beurten gratis indien het nodig is na 8 betalende beurten (binnen de 18maand)
 • Onderhoudsbeurten aan -50% op de geldende tarieven
 • Zorg zelf voor een goede hygiëne van de te behandelende zone

Definitieve Laserontharing


PERMANENTE LASERONTHARING | Milesman Diodelaser

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent?  Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei! * Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele Milesman diodelaser en is erkend specialist voor de uitvoering van een professionele en perfecte laserontharing!  Géén periodieke, vaste tijdstippen bij een onbekende. Wél  dagelijks op afspraak mogelijk, wanneer het U best past , en steeds door Patricia zelf uitgevoerd! Praktisch en in vertrouwen!

Vanaf 30,00 €