Laserontharing

Dat gevoel, je niet meer te hoeven scheren...


Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent? En ontbreekt het je op dat moment steeds aan de nodige tijd, nét op het slechtste moment, wanneer je uw kostbare tijd liever spendeert aan uw mooie make-up dan weer even die hardnekkige haargroei te moeten aanpakken met een pijnlijke epilatie?

Niet alleen zorgen plastic scheermesjes voor bergen zwerfvuil, het scheren van je benen en andere lichaamsdelen is een tijdrovende en infefficiënte ontharingsmethode. Ben je stilaan beu gewaxt, geharst of geëpileerd en toe aan iets nieuws, iets... permanent?

Dan is een definitieve laserontharing voor u dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei!

Waarom laserontharing?

De klassieke wijze van ontharen is gebaseerd op bruut geweld, het haar wordt gewoon mét haarwortel uitgerukt. Laserontharing is precies het tegenovergestelde: een zachte ontharing dmv. een laser, waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Laserontharing is dus al ideaal als u minder pijn verkiest bij ontharing. Een ontharing met de gekende methodes (scheren/epileren) is vaak erg pijnlijk en vaak ook niet afdoende. Bovendien moeten die scheerbeurten en epilaties periodiek herhaald worden.

Verschil tussen Laserontharing en IPL?

Laserontharing wordt heel vaak verward met IPL-ontharing. Toch zijn het 2 heel verschillende ontharingsmethodes! IPL (op basis van lichtflitsen) is veel minder sterk dan een laser, waardoor de haarzakjes bij IPL enkel verzwakt worden en het resultaat dus slechts tijdelijk is. Een laserontharing vernietigt het haarzakje volledig, de laserbehandeling is dan ook echt permanent!


Definitieve laserontharing met MAX-Laser

Max-Laser is de nieuwste generatie van definitieve ontharing met een diodelaser.
Deze laserontharing biedt je de koelste, krachtigste, snelste en veiligste voor elk huidtype. Het toestel werd FDA goedgekeurd en voldoet aan alle medische certificaties.

MAX-Laser beschikt over een uiterst gekoelde lasertip (tot min 4°C) waardoor de behandelingen vrijwel pijnloos zijn in vergelijking met de meeste andere toestellen. Uw huid wordt rondom MAXimaal beschermd! Wetenschappelijke studies tonen aan dat MAXlaser momenteel het meest effectieve en betrouwbare toestel is om uw permanente ontharing mee uit te voeren.


Specialist in laserontharing

Max-laser biedt een betrouwbaar netwerk aan ervaren specialisten in permanente laserontharing, mét resultaatgarantie. De deskundigheid van de specialisten die bij Schoonheidssalon Patricia het definitief ontharen uitvoeren, zijn doorslaggevend voor het resultaat van jouw behandeling.

Schoonheidssalon Patricia haalt met MAXlaser niet enkel de nieuwste lasertechnologie in huis. De uitvoering gebeurt ook telkens door een erkende MAXlaser specialist die periodiek in haar instituut langskomt. Zo bent u steeds verzekerd van een expertbehandeling door een ervaren specialist in laserontharing.


Hoe werkt een permanente laserontharing nu precies?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment, dat zich onder in de haarfollikel bevindt, geabsorbeerd. Hoe donkerder het haar, hoe meer pigment en hoe effectiever de behandeling zal zijn. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor het haar veilig en voorgoed gaat uitvallen. De omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes worden beschermd tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur bij steeds meer mensen! 

Het uitvallen van het haar kan tot 2-3 weken duren, maar na de eerste behandeling is wel reeds een duidelijk resultaat zichtbaar! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg! Het aantal behandelingen dat u precies nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar.

U krijgt duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop u moet letten tussen de ontharingssessies door.

Zo mag u na een permanente ontharing sessie de behandelde zones een tijdje niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank. Het is ook niet de bedoeling dat u zelf haartjes gaat uittrekken of met was de haartjes gaat verwijderen tussen twee sessies door.

Permanent ontharen? Opteer voor de goede zorgen van een MAXlaser specialist bij Schoonheidssalon Patricia en bekom een optimale permanente ontharing!

Laserontharing


LASERONTHARING MAXLASER

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent?  Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei!

Vanaf 60,00 €