Cellulite of sinaasappelhuid

Schoonheidssalon Patricia biedt je zichtbaar resultaat, zelfs tegen hardnekkige cellulite!


Cellulitis (of sinaasappelhuid)...Het maakt niet uit welke maat, vorm, leeftijd of etniciteit je hebt. Als je een vrouw bent, is de kans groot dat je met cellulitis geconfronteerd wordt!

Om Cellulitishuid efficiënt aan te pakken, behandelen we zowel met Genesis Body Cellulite RF therapy als met de gepatenteerde Philip Martin's Cellulite REDUCE & Cellulite DRAINING behandelingen, in combinatie met de krachtige Ozontherapie

Onze garantie die voor zichtbare verbetering zorgt! De perfecte niet-invasieve oplossing tegen Cellulitis!


Wat is Cellulite precies?

De term cellulite verwijst naar het kuiltje in de huid dat meestal voorkomt op de heupen, dijen en billen, veroorzaakt door vetophopingen die het bindweefsel onder de huid duwen en vervormen. Hoewel dit volkomen normaal is, is het "sinaasappelschil"-effect op de huid iets dat de meeste mensen liever niet willen zien.

Alle vrouwen zijn vatbaar voor cellulitis vanwege hormonen en hun aanleg om vet op te slaan in de heupen en dijen. Cellulitis is normaal vet onder de huid dat klonterig lijkt omdat het tegen het bindweefsel duwt, waardoor een kuiltje in de huid ontstaat. Door een wetenschappelijke kijk op cellulitis te nemen, kunnen we effectieve manieren vinden om het uiterlijk te helpen verbeteren.

Cellulitis zal er altijd zijn als je in de huid van je dijen knijpt, maar de truc is om het te verminderen tot een niveau dat het wordt geminimaliseerd en nauwelijks met het blote oog te zien is.


Cellulitis bestaat in verschillende types

Type 0: Er is geen cellulite zichtbaar. Wanneer u ligt of staat is de huid egaal. Wanneer u in de huid knijpt door deze tussen duim en wijsvinger te nemen ontstaan er dikke plooien.
Type 1 Cellulite : Lichte cellulite: Er is geen cellulite zichtbaar. Wanneer u in de huid knijpt door deze tussen duim en wijsvinger te nemen, ontstaan er overeenkomsten met de schil van een sinaasappel.
Type 2 Cellulite : Middelmatige cellulite: Er is liggend geen cellulite zichtbaar. Wanneer u opstaat, ziet de huid er niet meer glad en egaal uit maar ontstaan er oneffenheden. Bij langdurig staan, voelen de benen vermoeid aan.
Type 3 Cellulite :Sterke cellulite: Er is zowel liggend als staand cellulite zichtbaar. De huid in het gebied met de cellulite voelt vaak koud aan en kan bij stoten soms pijnlijk aanvoelen. Langdurig staan zorgt ervoor dat de benen erg zwaar aanvoelen, vooral aan het einde van de dag.
Type 4 Cellulite : Zware cellulite: Duidelijke aanwezigheid van cellulite of sinaasappelhuid, die ook goed voelbaar is door de harde hobbels. Ook zijn er bij deze vorm striemen aanwezig. Zware cellulite kan dan ook enkel door een therapie bestreden worden die alle aspecten behandelt.  

Onze Philip Martin's Cellulite REDUCE is specifiek gericht op Cellulite types 3 en 4 terwijl Philip Martin's Cellulite DRAINING gericht is op types 1 en 2


Kan je zelf iets ondernemen tegen cellulite?

Cellulite kan je helaas niet zelf verhelpen, zelfs niet door intensief te sporten of een strikt dieet te volgen. Het is ook onjuist om te denken dat slanke vrouwen geen last hebben van cellulite. Cellulite treft voornamelijk vrouwen, vanwege hormonale factoren zoals oestrogeen, en erfelijkheid kan hier ook een rol bij spelen. 


Ozontherapie of RF (radiofrequentie) therapie? zowiezo de perfecte oplossing tegen Cellulitis!

Het goede nieuws is dat zowel Ozontherapie als radiofrequentie therapie, zichtbaar helpen cellulitis te verminderen en zo het algehele uiterlijk van de getroffen sinaasappelhuid merkbaar verbeteren!

Beide behandeltechnieken zijn volledig pijnloos. Uw huid krijgt een massage en dat voelt juist heel fijn aan. De behandelingen zijn effectief en veilig. Het is dé perfecte manier om afscheid te nemen van uw cellulite!