CELLULITE - SINAASAPPELHUID | DRAINING & REDUCE Ozontherapie | Philip Martin's

NIEUW!

PHILIP MARTIN'S REDUCE: Ideaal tegen cellulite (type 3 en 4), overgewicht en vetophopingen in een gevorderd stadium

PHILIP MARTIN'S DRAINING: behandelt de eerste tekenen van cellulite (type 1 en 2)


Kies een variant:

Vanaf 140,00 €

De ideale behandeling om zichtbaar en doeltreffend Cellulite te bestrijden, zowel in beginstadia (type 1 en 2) als in gevorderde stadia (cellulite type 3 en 4, overgewicht en vetophopingen!)


De term cellulitis verwijst naar het kuiltje in de huid dat meestal voorkomt op de heupen, dijen en billen, veroorzaakt door vetophopingen die het bindweefsel onder de huid duwen en vervormen. Hoewel dit volkomen normaal is, is het "sinaasappelschil"-effect op de huid iets dat de meeste mensen liever niet willen zien.

Alle vrouwen zijn vatbaar voor cellulitis vanwege hormonen en hun aanleg om vet op te slaan in de heupen en dijen. Cellulitis is normaal vet onder de huid dat klonterig lijkt omdat het tegen het bindweefsel duwt, waardoor een kuiltje in de huid ontstaat. Door een wetenschappelijke kijk op cellulitis te nemen, kunnen we effectieve manieren vinden om het uiterlijk te helpen verbeteren.

Cellulitis zal er altijd zijn als je in de huid van je dijen knijpt, maar de truc is om het te verminderen tot een niveau dat het wordt geminimaliseerd en nauwelijks met het blote oog te zien is.

Met deze 2 zeer specifieke anti-cellulite behandelingen van het gereputeerde Philip  Martin's, beschikken we over 2 van de krachtigste niet-invasieve behandelingen die u ook daadwerkelijk een zichtbaar verschil oplevert, zelfs bij hardnekkige, gevorderde cellulite en vetophopingen!


2 behandelmogelijkheden: 

DRAINING (beginstadia types 1-2) of REDUCE (gevorderde stadia types 3-4)

Om te achterhalen welke behandeling u het beste past, kunt u adhv onderstaande omschrijving een goed oordeel vormen:

De meest voorkomende plekken zijn de bovenbenen (dijen) en billen. Daarnaast komt cellulite voor rondom het middel, buik of de bovenarmen. De fase van de cellulite wordt aangeduid in een viertal types:

Type 0: Er is geen cellulite zichtbaar. Wanneer u ligt of staat is de huid egaal. Wanneer u in de huid knijpt door deze tussen duim en wijsvinger te nemen ontstaan er dikke plooien.
Type 1 Cellulite : Lichte cellulite: Er is geen cellulite zichtbaar. Wanneer u in de huid knijpt door deze tussen duim en wijsvinger te nemen, ontstaan er overeenkomsten met de schil van een sinaasappel.
Type 2 Cellulite : Middelmatige cellulite: Er is liggend geen cellulite zichtbaar. Wanneer u opstaat, ziet de huid er niet meer glad en egaal uit maar ontstaan er oneffenheden. Bij langdurig staan, voelen de benen vermoeid aan.
Type 3 Cellulite :Sterke cellulite: Er is zowel liggend als staand cellulite zichtbaar. De huid in het gebied met de cellulite voelt vaak koud aan en kan bij stoten soms pijnlijk aanvoelen. Langdurig staan zorgt ervoor dat de benen erg zwaar aanvoelen, vooral aan het einde van de dag.
Type 4 Cellulite : Zware cellulite: Duidelijke aanwezigheid van cellulite of sinaasappelhuid, die ook goed voelbaar is door de harde hobbels. Ook zijn er bij deze vorm striemen aanwezig. Zware cellulite kan dan ook enkel door een therapie bestreden worden die alle aspecten behandelt. 


Zowel de DRAINING als de REDUCE behandeling volgt eenzelfde protocol. Enkel bij de activatie-fase worden andere werkstoffen aangebracht. Deze behandelingen worden sterk ondersteund door het gebruik van Ozon therapie, een vorm van zuurstof die de huid ook zuivert en desinfecteert zonder de pH waarde en hydrolipidefilm aan te tasten. Thermophorese stimuleert de fibroblasten en sluist zo makkelijker én dieper de actieve werkstoffen in.


Kies voor de kuurvorm!

Alhoewel er bij een eerste behandeling zeker al wat resultaat zichtbaar is, raden we toch sterk aan om deze behandelingen in kuurvorm (5 sessies, 1 per week) verder te zetten. U verkrijgt na 5 weken een zeer mooi resultaat die je daarna goed kunt onderhouden door maandelijks een nieuwe behandeling in te plannen.

Door de kuurvorm geniet u van een zeer mooie korting van 20 EUR per beurt! (120€ ipv 140€)