ARMEN BENEN BUIK BILLEN BODYCONTOURING | Ozontherapie

Ozon en Thermophoresis vormen dé nieuwste trend binnen de medisch - esthetische sector en bieden ongeziene resultaten bij huidverslapping. 

De probleemhuid wordt intensief behandeld zonder de pH waarde te wijzigen en zonder de hudrolipidelaag te beschadigen. Omdat er geen beschadiging plaatsvindt, hoeven uw billen, armen, benen of buik zich nadien niet te herstellen, en je merkt meteen na de eerste behandeling al zichtbaar resultaat!

Prijs is per behandeling en per zone.

140,00 €

Ozon Therapy van Philip Martin's, een (R)evolutie in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering!


Recente toepassing van ozon in chirurgie, urologie en interne geneeskunde, resulteerde in uitermate positieve resultaten, met zeer effectieve behandelingen tegen verschillende ziektes.

Het zou vreemd zijn als ozon dan ook niet zou worden gebruikt in de cosmetologie - momenteel één van de meest vooruitstrevende toepassingsgebieden.

Bij behandelingen met ozon wordt bijzondere aandacht besteed aan verbetering van de microcirculatie, oxygenatie, energievoorziening van cellen en bescherming van de huid. 

Ook huidverslapping is bijzonder goed en effectief te behandelen met Ozon. Het resultaatgericht liften van slappe armen of benen of een verslapte buik gebeurt dmv. ozontherapy op een volkomen natuurlijke, veilige, pijnloze, aangename manier!


Welk effect mag je van zo'n ozon bodycontouring sessie verwachten?

Lichaamsbehandelingen met ozon helpen uw slappe buik, hangende armen, slappe benen en billen te liften en verstrakken, en de huidskleur te verbeteren. Ozontherapie zal trouwens niet alleen de huid gladder maken, maar deze ook op cellulair niveau verjongen.

Een ozonbehandeling vertraagt ook effectief het verouderingsproces van uw huid. Door toepassing vanaf jongere leeftijd werpt ozon een natuurlijke dam tegen het verouderen en verslappen van uw huid.

Ozon bodycontouring is prima geschikt voor elk huidtype, voor jong en oud!

Resultaat na slechs 1 Ozon Thermophoresis sessie!
Resultaat na slechs 1 Ozon Thermophoresis sessie!
Resultaat na slechs 1 Ozon Thermophoresis sessie!
Resultaat na slechs 1 Ozon Thermophoresis sessie!

Ozon bodycontouring met Philip Martin's revolutionaire TM32-S, enig in België!

Philip Martin's is een innovatief Italiaans bedrijf dat zich richt op de allernieuwste technieken binnen de hedendaagse cosmedische markt.

De ozon-thermolift TM32-S van Philip Martin's is het resultaat van jarenlang medische onderzoek en engineering. Deze technologie maakt gebruik van Ionized Ozon die de schadelijke stoffen neutraliseren die in onze huid aanwezig zijn en onze huid dagelijks aantasten. Toxische moleculen worden zo vernietigd, en microcirculatie en celvernieuwing worden gestimuleerd.

De gecombineerde werking met thermophoresis laat een diepgaande opname van actieve bestanddelen toe, dankzij het 'Ludwig-soret' effect (speciale opnametechniek, gebaseerd op thermomigratie). Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, de huid ziet er egaal, strak & stralend uit. Zelfs na 1 behandeling! Nooit eerder konden werkstoffen zo effectief getransporteerd worden naar de targetcel!

De innovatieve technologie werd ontwikkeld conform de filosofie van Philip Martin's om ook het milieu volledig te respecteren en te beschermen.


Ionized Ozon, hoe werkt dit precies? En waarvoor is ozon ideaal?

Onze huid heeft een negatieve electrische lading, en de weefselstructuren eronder hebben een positieve lading. Door de sterke negatieve lading van ozon, kan deze de pollutie en onzuiverheden uit uw huid onttrekken. Hiervoor wordt een sterke concentratie van ozon op uw huid gericht.

Ozon bodycontouring is ideaal als behandeling tegen:

  • Liften van verzakte armen
  • Liften van slappe benen
  • Liften van een slappe, hangende buik
  • Liften van de poep (zie Brazilian Butt Lift!)