Buikversteviging: een platte buik zonder operatie!

17-04-2023

Huid - en buikverslapping is bijzonder goed en effectief te behandelen met Ozon. Het resultaatgericht liften van slappe armen of benen of een verslapte buik gebeurt dmv. ozontherapy op een volkomen natuurlijke, veilige, pijnloze, zelfs aangename manier! Bij Bodycontour behandelingen met ozon, wordt bijzondere aandacht besteed aan verbetering van de microcirculatie, oxygenatie, energievoorziening van cellen en bescherming van de huid.

Weg met die slappe buik, dankzij ionized Ozon!

Onze exclusieve en vrijwel unieke lichaamsbehandelingen met ozon helpen niet enkel uw slappe buik, maar ook hangende armen, slappe benen en billen te liften en verstrakken, en de huidskleur te verbeteren. Ozontherapie zal trouwens niet alleen de huid gladder maken, maar deze ook op cellulair niveau verjongen! 


Mooie resultaten met een ervaren expertise in huid- en buikversteviging! 

Met een buikversteviging behandeling bij Schoonheidssalon Patricia, kies je voor een doorgedreven traject waarbij de slappe buik zonder operatie maar toch doeltreffend terug strak wordt. Geniet op een volkomen pijnloze manier van een platte, stevige buik en dit dankzij een reeds mooie opgebouwde expertise met bewezen resultaten!

De ozon-thermolift body contour behandelingen van Philip Martin's is het resultaat van jarenlang medisch onderzoek en engineering. Deze technologie maakt gebruik van Ionized Ozon die de schadelijke stoffen neutraliseren die in onze huid aanwezig zijn en onze huid dagelijks aantasten. Toxische moleculen worden zo vernietigd, en microcirculatie en celvernieuwing worden gestimuleerd.

De gecombineerde werking met thermophoresis laat een diepgaande opname van actieve bestanddelen toe, dankzij het 'Ludwig-soret' effect (speciale opnametechniek, gebaseerd op thermomigratie). Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, de huid ziet er egaal, strak & stralend uit. Zelfs na 1 behandeling! Nooit eerder konden werkstoffen zo effectief getransporteerd worden naar de targetcel!

De innovatieve technologie werd ontwikkeld conform de filosofie van Philip Martin's om ook het milieu volledig te respecteren en te beschermen en is geschikt voor elk huidtype, en voor jong en oud!

buikverstrakking, na slechts 1 ozontherapie sessie!
buikverstrakking, na slechts 1 ozontherapie sessie!

Zonder buikwandcorrectie operatie naar een mooie platte buik!

Zeg vaarwel tegen buikverslapping en kies voor de meest comfortabele manier om van die overtollige huid en buikrimpels af te raken. 

In tegenstelling tot een buikverstrakking met ozontherapie, is een buikwandcorrectie (abdominoplastie) wel een drastische ingreep waarbij je volledig verdoofd wordt. De eerste 24 uren na zo'n operatie zijn de lastigste. U zal pijn hebben in de buikstreek, niet alleen door het aanspannen van de huid maar ook en vooral door het aanspannen van de buikspieren. Dat zorgt er de eerste dagen voor dat u niet volledig rechtop kunt staan of gestrekt kunt liggen. Er worden drains gestoken en u krijgt pijnstillers. Een litteken zal vrijwel steeds zichtbaar blijven. Bij een buikwandcorrectie dient u ook rekening te houden met een werkongeschiktheid van 4 tot 6 weken. 

Ozontherapie zorgt daarintegen voor een vrijwel onmiddellijk resultaat, zonder neveneffecten, zonder pijn, zonder littekens en zonder enige werkongeschiktheid!

Verkies je liever je eigen 'do it at home' behandeling? Dan vindt U gegarandeerd in onze webshop een product die bij uw situatie past! 


ARMEN BENEN BUIK BILLEN BODYCONTOURING | Ozontherapie

Ozon en Thermophoresis vormen dé nieuwste trend binnen de medisch - esthetische sector en bieden ongeziene resultaten bij huidverslapping.  De probleemhuid wordt intensief behandeld zonder de pH waarde te wijzigen en zonder de hudrolipidelaag te beschadigen. Omdat er geen beschadiging plaatsvindt, hoeven uw billen, armen, benen of buik zich nadien niet te herstellen, en je merkt meteen na de eerste behandeling al zichtbaar resultaat! Prijs is per behandeling en per zone.

140,00 €