Permanente Laserontharing...nooit meer scheren of waxen!

11-09-2021

Beu gewaxt, geharst, geëpileerd of geschoren?

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent? En ontbreekt het je op dat moment steeds aan de nodige tijd, nét op het slechtste moment, wanneer je uw kostbare tijd liever spendeert aan uw mooie make-up dan weer even die hardnekkige haargroei te moeten aanpakken met een pijnlijke epilatie?

Niet alleen zorgen plastic scheermesjes voor bergen zwerfvuil, het scheren van je benen en andere lichaamsdelen is een tijdrovende en inefficiënte ontharingsmethode. Ben je stilaan beu gewaxt, geharst of geëpileerd en toe aan iets nieuws, iets... permanent?

Dan is een definitieve laserontharing voor u dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei!


FAQ - Alles wat je wil weten over definitieve ontharing bij Schoonheidssalon Patricia!

Hoe werkt het intake gesprek ?

Bij Schoonheidssalon Patricia krijg je altijd een vrijblijvend gesprek met een MAXLaserspecialiste voordat er een behandeling plaatsvindt. Hierbij wordt uitgebreid gesproken over jouw situatie en de ontharingsbehandeling wordt tot in detail uitgezet.

Vanaf welke leeftijd kan ik kiezen voor laser ontharen?

Vanaf je 18de kun je kiezen voor permanente laserontharing. Onder de 18 is ook mogelijk, maar dan heb je wel toestemming nodig van een ouder of voogd. 

Is definitieve laser ontharing ook geschikt voor mannen?

Absoluut: zowel mannen als vrouwen kunnen worden geholpen met definitief ontharen.

Welke laser wordt gebruikt voor ontharen?

Wij gebruiken MAXlaser. Een professionele diodelaser met zeer nauwkeurig gedefinieerde laserinstellingen om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. Het apparaat is voorzien van een uitermate gekoelde kop (tot - 9°!) om uw huid zowel voor, na of tijdens elke puls af te koelen. 

Uitgebreide klinische studies zorgden ervoor dat een diodelaser momenteel de enige ontharingslaser is die de term 'permanente haarreductie' mag voeren. Onze Maxlaser heeft alle wettelijke certificaten voor een volledige veiligheid in gebruik.

 Wat kost laser ontharen? Hoe duur is een definitieve laserontharing?

De kosten voor een permanente ontharing met laser zijn afhankelijk van de gekozen zones. Daarom kun je het beste onze tarievenlijst bekijken. Vergeet niet om ook de pakketprijzen te bekijken! Deze kunnen je heel wat extra voordeel opleveren!

Wat is laser ontharen en hoe werkt het?

Met laser ontharen worden kleine pulsen in een fractie van een seconde op het haarfollikel afgeschoten, waardoor deze geen voedingsstoffen meer opneemt, afsterft, en na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Is laser ontharen definitief?

Ja, de haartjes die zijn gelaserd, komen niet meer terug. Er zijn echter ook haarzakjes die momenteel "slapen". Deze kunnen wakker worden door bijvoorbeeld bepaalde medicijnen en hormonale veranderingen. Daarom is het mogelijk dat u af en toe een onderhoudsbehandeling nodig heeft om de zone 100% volledig haarvrij te houden. 

Hoe vaak moet ik laten laser ontharen voor een vrijwel permanent resultaat?

Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. We voorzien na 8 behandelingen ook 2 gratis controlebeurten, en latere onderhoudsbeurten gebeuren aan 50% van de geldende tarieven.

Is een definitieve laserontharing gevaarlijk of schadelijk?

Nee, absoluut niet. De temperatuursverhoging is zo gering dat de kans op brandwonden of andere neveneffecten nihil is. Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop én de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd.

Is laser ontharen pijnlijk?

Nee, een permanente laserontharing is geen pijnlijke behandeling.

Mag je voor en/of na de behandeling in de zon?

Vóór een laserbehandeling raden we aan om 4 dagen niet in de zon te gaan met de te behandelen zone. Na een behandeling adviseren wij iedereen om 4 dagen de zon te vermijden en niet te zonnen.

Kan ik laser ontharen ook thuis doen?

Ja dit kan, maar het is lang niet zo effectief als met een professioneel apparaat en de haartjes zullen dan zeker niet wegblijven. De sterkte van laser voor thuisgebruik is namelijk niet te vergelijken met die van een professionele laserontharing. 

Wanneer vermijdt je best een laserbehandeling?

Tijdens zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (insuline-inspuitingen), porfyrie (erfelijke ziekte), zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht, kwaadaardige moedervlekken en lupus erythematosus disseminatus (auto-immuunziekte).

Hoe gaan we te werk bij een laser ontharingsbehandeling?

 • De behandelzone wordt nauwkeurig afgetekend
 • De zone wordt geschoren met een wegwerp scheermesje
 • Een specifieke coolinggel wordt aangebracht
 • zowel de operator als de klant dragen een laserbril ter bescherming van de ogen
 • De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren (vb. bovenlip ca. 10 minuten, volledige benen ca. 60 minuten)

Wat gebeurt er na de laserbehandeling?

Een paar minuten na een laserontharing kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de laserontharing wordt een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid onmiddellijk terug aanvatten. Bij huidtypes die zéér gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling tijdelijk hyper - of hypopigmentatie optreedt.


Gegarandeerde kwaliteitszorg en hygiëne bij onze permanente laserontharing

 • Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt
 • Onze laseroperatoren weken met mondmasker en steriele handschoenen 
 • De wegwerpscheermesjes worden na het gebruik meteen weggegooid
 • Elke klant heeft een eigen klinisch rapport
 • 2 gratis controlebeurten na 8 behandelingen
 • Onderhoudsbeurten aan 50% van de geldende tarieven

Permanente laserontharing


PERMANENTE LASERONTHARING | Milesman Diodelaser

Die haartjes...weeral! Overvalt het je regelmatig dat je dat scheren flink beu bent?  Dan is een definitieve laserontharing dé oplossing! Een permanente laserontharing is een volwaardig alternatief op het levenslang blijven scheren en epileren van die immer wederkerende haargroei! * Schoonheidssalon Patricia beschikt over haar eigen professionele Milesman diodelaser en is erkend specialist voor de uitvoering van een professionele en perfecte laserontharing!  Géén periodieke, vaste tijdstippen bij een onbekende. Wél  dagelijks op afspraak mogelijk, wanneer het U best past , en steeds door Patricia zelf uitgevoerd! Praktisch en in vertrouwen!

Vanaf 30,00 €