WORKSHOP GELAATSVERZORGING!

11-05-2019

Reinigen, peelen, serum aanbrengen, een maskertje aanbrengen, dag - en nachtcrèmes... het correct verzorgen van uw gelaat is geen sinecure.

Nochtans is de dagelijkse verzorgingsroutine één van de belangrijkste pijlers tot het bekomen en behouden van een gezond, jong uitziend en strak gelaat!

In eerdere blogberichten vertelde ik waarom de verschillende verzorgingsproducten zo van belang zijn (zie link), en ook over de Juliette Armand 24-uur verzorgingsklok (zie link) die je laat weten wanneer je welke producten precies aanbrengt. Maar hoe doe je dat nu het beste?!

Daarvoor heb ik nu, voor een allereerste keer, een zeer volledige 2 uur durende workshop opgesteld in samenwerking met het professionele team van Juliette Armand. Deze workshop omhelst een eerste luik waarin U kennis maakt met de allernieuwste technieken die er binnen huidverbetering bestaan en een tweede luik waarbij in detail uitgelegd wordt op welke wijze je uw gelaat thuis het best kan verzorgen.

Sien, de uitermate bedreven en gespecialiseerde Juliette Armand huidcoach, komt ons dit op een zeer begrijpbare manier vertellen.

In een laatste luik halen we zelf de handen uit de mouwen! Ieder kan dan bij zichzelf de pas geleerde technieken en werkwijze uitproberen onder de gespecialiseerde begeleiding van Sien!

Wilt u weten hoe u zelf uw gelaat zo efficiënt en perfect mogelijk kan verzorgen? Dan is deze workshop een echte aanrader! Ze geeft u alvast een volledig antwoord op al uw persoonlijke vragen en twijfels omtrent uw gelaat en u zult vanaf heden perfect weten hoe u uw gelaat op de allerbeste manier kan beschermen en verbeteren!

Afspraak op zaterdag 15 juni 2019. Een eerste workshop gaat door van 9.30 h tot 12 h en een tweede gaat door van 13.00 h tot 15.30 h. De plaatsen zijn telkens beperkt tot max. 8 personen, dus snel reserveren blijft de boodschap!