Goed om te weten.. De Juliette Armand verzorgingsklok!

17-11-2018
  • Blauw: overdag van 7u 's morgens tot 23uur 's avonds. Tijdens deze periode - en vooral in de winter! - wordt de huid aangetast door vrije radicalen van buiten af zoals de zon, mist, smog, sigarettenrook, uitlaatgassen...). Gebruik daarom 's morgens best een milde reiniging, serum en een beschermende dagcrème.
  • Groen: Tussen 23u & 7u 's herstelt de huid zich actief van vrije radicalen en toxines. Deze worden door de huid 's nachts afgegeven. Het maakt een reiniging 's morgens essentieel om eerst de uitgestoten radicalen te verwijderen i.p.v. ze door een crème terug op te nemen! Maar ook 's avonds maakt een intensieve dieptereiniging de weg vrij voor een beter herstel. Hiervoor is een dagelijkse AHA lotion ideaal en vormt een peeling of masker één tot twee keer per week de perfecte aanvulling!

  • Rood: Tussen 23u & 3u - en vooral rond 1u 's morgens - kent de huid een piekmoment in haar herstel. Celdeling gaat 8x sneller dan overdag! Een goede nachtrust is dus essentieel, maar zorg voor een ideale doorbloeding, want een goed doorbloede huid neemt de actieve werkstoffen veel sneller op. Daarom zijn nachtcrèmes en - serums sterker en actiever dan dagcrèmes