Wat u graag wil weten over de Cosmelan Peeling van Mesoestetic!

09-02-2021
VOOR MESOESTETIC COSMELAN
VOOR MESOESTETIC COSMELAN
NA MESOESTETIC COSMELAN (DAG 7)
NA MESOESTETIC COSMELAN (DAG 7)
DAG 1 na Cosmelan Peel
DAG 1 na Cosmelan Peel
DAG 2
DAG 2
DAG 3
DAG 3
DAG 4
DAG 4
DAG 5
DAG 5
DAG 6
DAG 6

WAT IS COSMELAN?

Cosmelan® wordt al meer dan 25 jaar lang gezien als dé methode om pigmentatievlekken te behandelen. Het is de enige behandeling waarmee je 95% van het diepliggend melasma, dat verantwoordelijk is voor hyperpigmentatie, kan wegwerken.

Dankzij het intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert, kunnen ook nieuwe donkere vlekken bestreden worden.
De hyperpigmentatie verdwijnt dus niet alleen maar heeft ook veel minder kans om terug de kop op te steken.

Dat mooie pigment (melanine) in uw huid dat ervoor zorgt dat u er jonger uitziet dan uw leeftijd, kan ook afzettingen in uw huid vormen die hyperpigmentatie wordt genoemd. Hoewel er meerdere behandelingsopties zijn voor hyperpigmentatie, is de Cosmelan Peel van Mesoestetic, 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode.  

Een Cosmelan behandeling wordt ook regelmatig en doeltreffend toegepast om schade die veroorzaakt werd door acné te verwijderen. 

Hoewel de behandelingstijd variëert, is Cosmelan ideaal omdat het geschikt is voor alle huidtypes en al binnen één tot twee weken resultaten oplevert. 

Bent u een kandidaat voor een Cosmelan Peel?

Cosmelan is ideaal voor iedereen die lijdt aan hyperpigmentatie of langdurige acné.

 Dit omvat melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie, zonne- en seniele lentigo (donkere vlekken door blootstelling aan de zon) en sproeten. De peeling is innovatief omdat deze kan worden gebruikt door mensen met zowel zeer lichte als zeer donkere huidtinten.

Ook als je als tiener jarenlang door acné geplaagd werd, en zelfzorgcrèmes meestal niets uithaalden om uw huid lichter te maken, dan was de enige oplossing om uw gezicht dagelijks met make-up bedekken. Met deze Cosmelan peeling raakt definitief van de opgelopen schade af!

Met een minimale uitvaltijd en het potentieel voor een vlekkeloze huid, biedt Cosmelan voor u de perfecte oplossing als u lijdt aan hyperpigmentatie of blijvende schade van de gevolgen van acné ondervindt.

Doet de Cosmelan Peel pijn?

Tijdens het aanbrengen voelt uw gezicht warm aan. Dit is enigszins wat ongemakkelijk maar zeker beheersbaar.  In de uren na het aanbrengen begint uw huid strak aan te voelen. Op de tweede dag wordt uw huid merkbaar rood (wat te verwachten is) en licht jeukend en geïrriteerd. Dit is een klein ongemak dat zeker beheersbaar is. De bij de behandeling meegeleverde Melan Recovery cream wordt dan enkele dagen uw beste vriend! Het helpt uw huid te kalmeren als je een oncontroleerbare drang voelt om aan mijn gezicht te krabben. 

Behalve een milde verbranding, jeuk en een wat irriterend gevoel, is er op zich geen pijn bij de procedure.  

Kan ik make-up dragen na een Cosmelan peeling?

Als u een drukke persoon bent, met weinig ruimte in uw schema voor 'downtime', adviseren we u om in plaats van make-up beter een BB of CC Crème met SPF te gebruiken. Dit is voorlopig de beste oplossing omdat Make-up na de Cosmelan Peel toch zeer ongemakkelijk zou aanvoelen.

HOE GAAN WE TE WERK?

VOORBEREIDENDE FASE (1 week tot 48 uur vóór de Cosmelan behandeling)

In deze fase wordt uw huid voorbereid op de eigenlijke Cosmelan behandeling. Er wordt een zachte, voorbereidende peeling op de huid geplaatst, waardoor het Cosmelan masker beter op de huid zal kunnen inwerken.

COSMELAN BEHANDELING

Op deze dag is het belangrijk dat je 8 tot 12 uur de tijd hebt om het masker te laten inwerken. Zorg dus best dat je deze dag thuis bent en niet om boodschappen hoeft.  Het masker is dik en heeft een modderachtige structuur en kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker kan je huid enkele dagen geïrriteerd, jeukerig, branderig aanvoelen, wat vervellen en rood aanzien. 

In ons instituut brengen we het masker aan. Tegen het einde van de dag zal uw huid strak aanvoelen en schilferen sommige stukjes van het masker af, wat te verwachten is. Als het masker tijd heeft gehad om haar depigmenterende magie te doen, wast u ze dan gewoon af met een zachte reiniger!

NAVERZORGING

2 dagen na de behandeling kom je langs ter controle

15-30 dagen na de behandeling kom je langs voor een naverzorging

THUISVERZORGING

Opstart met de thuisproducten begint 2 dagen na de behandeling en enkel wanneer de huid minder geïrriteerd is

Reinig eerst uw gezicht met een cleanser van Mesoestetic

  • Gebruik daarna de Mesoestetic Cosmelan 2, maximaal 3 x per dag en eventueel rustig opbouwen (1 x 's avonds) om bijwerkingen te voorkomen. Na 4 weken volstaat een 2-dagelijkse aanbreng.
  • Gebruik daarna de Mesoestetic Melan Recovery om de huid te kalmeren, en in geval van roodheid en/of uitdroging
  • Gebruik daarna dagelijks de beschermende Mesoestetic Melan 130+ pigment control (enkel 's ochtends en overdag)

Deze 3 producten maken deel uit van de Cosmelan behandeling en hoeven dus niet apart bijgekocht te worden.

Wanneer uw producten opgebruikt zijn, kunt u deze als voordeelpakket steeds voordelig in ons instituut of via onze webshop verkrijgen. Voor een optimaal resultaat dient u deze producten minstens 6 maanden te gebruiken.


LED THERAPIE | Lumi 8

Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Een LEDbehandeling is uw kers op de taart na een intensievere behandeling.. Lumi 8 LEDbehandeling is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

Vanaf 30,00 €

COSMELAN DEPIGMENTATIE | Mesoestetic

Dé wereldwijde nr 1 pigmentatiebehandeling! Dankzij de revolutionaire Mesoestetic Cosmelan behandelingen, worden pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. De meest efficiënte en veilige behandeling, speciaal ontwikkeld tegen hyperpigmentatie! Deze prijs bevat een voorbereidende facial, de eigenlijke cosmelanbehandeling en de noodzakelijke producten voor thuisgebruik!

780,00 €