Zondag 17 maart. Huidanalysedag!

17-03-2019

Dit weekend stond er terug een huidanalysedag op het programma!

Regelmatig plant Schoonheidssalon Patricia zo'n dagje in om iedereen die dat wenst, kennis te laten maken met de meest vergevorderde, gespecialiseerde gelaatsverzorgingen en - producten die momenteel in het topsegment van de cosmedische wereld gehanteerd worden!

Deze dagen zijn steeds volledig gratis en staan in het teken van klein genot en een interessante kijk op wat vandaag reeds mogelijk is aan huidverbetering en - verjonging zonder daarvoor een plastische chirurg te moeten aanspreken!

Vergezeld van een lekker stukje gebak en een goeie slok koffie of een cavaatje, wordt eerst uw gelaat professioneel geanalyseerd om daarna oordeelkundig over te gaan tot een volledig op uw huid aangepaste miniverzorging.

Bij deze gratis verzorging wordt vooral gewerkt op de noden die uw huid het meest nodig heeft. Daarbij tracht ik steeds te voorzien in een zo volledig mogelijk ervaring, waarbij u kennis maakt met het hele spectrum die een perfecte gelaatsverzorging weerspiegelt. We starten (uiteraard!) steeds met een grondige reiniging en eindigen liefst met een reeds zichtbaar eerste resultaat!

De hedendaagse professionele producten van Juliette Armand zijn uitermate hightech en werken met de nieuwste doorbraken in de wereld van huidverbetering. (Denk bv. aan het boosten van collageen door het aansporen van de huidcellen via het clonen van natuurlijke peptides waar actieve werkstoffen aan kunnen gelinkt worden en waarbij de peptides deze stoffen meedragen tot veel dieper in de huid, tot bij de receptoren van de huidcel en deze daar dan door enzymen worden afgebroken en waar dus de apart gelinkte werkstoffen telkens in de meest efficiëntste huidlaag kan geactiveerd worden. Dit is veel efficiënter dan wat met de meeste hedendaagse producten mogelijk is. Klik hier voor meer info)

Wenst U graag ook eens een eerste kennis/ervaring op te doen en de mogelijkheden te ondervinden van wat momenteel aan huidverbetering kan bereikt worden zonder invasieve ingrepen te moeten ondergaan?!

Neem dan zeker even contact op met mij, en dan leggen we voor U graag een plaatsje vast voor de volgende huidanalysedag!