In enkele stappen naar de beste huid van uw leven!

14-05-2021

GA VOOR ONVERGELIJKBAAR RESULTAAT

Ontdek een nieuwe huidlaag, geniet van een zacht babyhuidje!


Ons biologische verouderingsproces is een natuurlijk fenomeen waar ieder vroeg of laat mee geconfronteerd wordt. Alhoewel rimpeltjes veel karakter kunnen uitstralen, is verouderen niet voor iedereen even leuk en aanvaardbaar.

Sommigen vinden een oplossing in eerder onnatuurlijke middelen zoals botoxfillers, plastische chirurgie en consoorten. Anderen zweren bij het natuurlijke karakter dat rimpeltjes nu eenmaal uitstralen. Er is echter ook een gulden middenweg! 

Hydradermabrasie biedt je een zachte behandeling in de kliniek en is zowiezo een serieus stapje hoger dan uw standaard gelaatsbehandeling. Het vormt een belangrijke pijler in de nieuwste generatie van gezichtsbehandelingen en is dé ideale aanvulling op de Genesis Radiofrequence behandelingen van Mesoestetic. 

Wat deze superbeladen combi-behandeling onderscheidt, is de speciale combinatie van afschilfering, zure peeling, extracties en antioxidantinfusies (inclusief de huidige heilige graal: hyaluronzuur) om de huid grondig te reinigen, te voeden en op te fleuren. Na slechts één behandeling voelt uw huid verbazingwekkend schoon, glad en gehydrateerd aan, met een verfijnde textuur en een gladdere, glowy teint: de beste huid van uw leven!


AQUAGLO PLUS

Nieuw tijdperk in krachtige huidverjonging


 • Geheel natuurlijk. Pijnloos. Geen downtime. Geen ongemak.
 • Verbetert onmiddellijk hyperpigmentatie, verstopte poriën en ongelijkmatige teint.
 • Reinigt diep, exfolieert, extraheert, hydrateert, oxygeneert en microcirculeert alles in één sessie.


  GENESIS RADIOFREQUENCE THERAPY

  Kies voor dé ultieme GLOW!


  Genesis is dé revolutie in de medische-cosmedische geneeskunde! Het enige systeem met 4 exclusieve technologieën en gebaseerd op veilige radiogolven die u spectaculaire, langdurige resultaten biedt op een efficiënte en pijnloze manier.

  Naast het onmiddellijk zichtbare resultaat geniet u ook van een unieke multi-sensoriële WELLNESS-ervaring.

  Door het combineren van de Aquaglo hydradermabrasie met de Genesis Radiofrequence therapie, kies je bij Schoonheidssalon Patricia voor een unieke en uitermate krachtige verjongingskuur die je dé ultieme Glow garandeert!

  LED THERAPIE | Lumi 8

  Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Een LEDbehandeling is uw kers op de taart na een intensievere behandeling.. Lumi 8 LEDbehandeling is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

  Vanaf 30,00 €

  RF THERAPIE (Radiofrequentie) | Genesis

  Genesis Anti-aging. ENIG IN DE STREEK! Rimpels? Donkere kringen? Gevoelige huid? Striae? Cellulite? Gelokaliseerd vet? Genesis Radiofrequence Therapy heet u welkom in een nieuw tijdperk van prachtige resultaten met onwaarschijnlijke en veelzijdige mogelijkheden!

  Vanaf 110,00 €