Huidverbetering in plaats van huidverzorging!

13-04-2019

Om onze huid jeugdig, stralend en gezond te houden, kiezen we graag de juiste verzorging. Maar weet je eigenlijk wel wat uw huid precies nodig heeft? Ken je je eigen huidtype en de eventuele tekorten en wat je daaraan zou kunnen verhelpen? Een bezoek aan Schoonheidssalon Patricia is daarom een aanrader. Als ervaren huidcoach weet Patricia als geen ander hoe ze het maximale uit uw huid haalt! Lees hieronder wat uw huidspecialiste voor u kan betekenen..

De 4 belangrijkste principes van Schoonheidssalon Patricia!

  • Huidverbetering in plaats van enkel verzorging
  • Meten is weten

  • Maatwerk voor elk huidtype

  • Coaching en samenwerking

principe 1: intensieve huidverbetering in plaats van verzorging

Wist je dat je je gelaat op vele fronten naast een normale verzorging ook zeer efficient kan verbeteren? Rimpels, Acne, rosacea littekens, een verslapte huid,.. Meestal weet je eigenlijk niet hoe je dit best aanpakt, en dat is ook normaal want als je bv. uw huidtype niet kent dan kan je uw huid ook niet correct behandelen en verbeteren. Voor mij is het werkelijk een passie en uitdaging om behandeling na behandeling een optimaal resultaat te behalen!

principe 2: Meten is weten!

Velen staan er niet bij stil, maar door een verkeerde verzorging kan uw huid ook verslechteren! Een huidanalyse is voor mij dus een belangrijke schakel doorheen de individuele behandelingen, en altijd een eerste stap in het proces naar een effectieve huidverbetering. Zo worden oa. de vocht- en vetgehaltes en de pH-waarde aan het huidoppervlak gemeten en kan worden bepaald hoe intact uw gelaat is alvorens met actieve werkstoffen uw gelaatconditie aan te passen.

principe 3: Huidverbetering is altijd maatwerk!

Op basis van diverse metingen wordt echt alles uit je huid gehaald wat nog potentieel mogelijk is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en algemene huidconditie eerst intensief worden verbeterd door middel van op maat samengestelde behandelingen. Dit in combinatie met de juiste huidverbeterende Juliette Armand producten die je vervolgens thuis kan gebruiken.

principe 4: Coaching en samenwerking doorheen de behandelingen!

Huidverbetering stopt bij Schoonheidssalon Patricia niet bij het dichttrekken van de voordeur! Patricia geeft u na elke behandeling steeds adviezen mee over onder meer het juiste thuisgebruik van de Juliette Armand producten en ze staat altijd klaar om ook doorheen uw behandelingen uw vragen of verzoeken met de nodige kennis en tijd te behandelen. 

Zichtbare en voelbare gelaatsverbetering kan je enkel samen met je huidexperte realiseren. Als je enkel vertrouwt op de gelaatsbehandelingen en je er vervolgens thuis niets mee doet om de reeds gerealiseerde verbetering voort te zetten, dan behaal je geen optimale resultaten. Je doet het dus samen, met als voornaamste doel om een (op)merkelijk mooier en gezonder gelaat te realiseren! Patricia staat steeds persoonlijk en volledig vrijblijvend voor u klaar om u hierin te begeleiden en samen te werken aan uw gelaat, ook doorheen de gelaatsbehandelingen!