LIPO HIFU behandeling - profiteer nu van 30% korting!

08-07-2024


Strakke korting op een LIPO HIFU Behandeling bij Schoonheidssalon Patricia!

Ben je op zoek naar een manier om vet te verminderen en je huid strakker te maken zonder operaties? Zoek niet verder! Bij Schoonheidssalon Patricia bieden we de revolutionaire HIFU LIPO behandelingen aan. En we hebben een fantastische aanbieding, enkel tijdens de maanden juli en augustus!

HIFU Lipo behandeling voor - na resultaat na slechts 1 behandeling!
HIFU Lipo behandeling voor - na resultaat na slechts 1 behandeling!

Exclusieve Korting op LIPO HIFU Behandelingen in Juli en augustus!

Voor juli en augustus hebben we een stevige actie: boek je eerste HIFU LIPO behandeling bij Schoonheidssalon Patricia en ontvang 30% korting op je derde behandeling als je kiest voor een kuur van drie behandelingen. Dit is dé kans om te profiteren van onze geavanceerde technologie en tegelijkertijd te besparen!


Wat is een LIPO HIFU Behandeling?

De HIFU LIPO behandeling is kortgezegd een niet-invasieve methode die gebruikmaakt van high-intensity focused ultrasound om tot bijna een halve cm diep vetcellen te vernietigen en de huid te verstrakken. Het is een veilige en effectieve manier om hardnekkig vet aan te pakken, en dat zónder pijn en zonder de hersteltijd en risico's van een operatie!

Waarom Kiezen voor een HIFU LIPO Behandeling?

  • Niet-invasief: Geen snijwonden, littekens of hersteltijd.
  • Effectief: Vernietigt vetcellen en verstrakt de huid.
  • Veilig: Klinisch getest en goedgekeurd.
  • Comfortabel: Milde warmte en lichte tintelingen tijdens de behandeling.

Waarom Schoonheidssalon Patricia?

Bij Schoonheidssalon Patricia krijg je persoonlijke aandacht en deskundig advies. Patricia zorgt ervoor dat je de best mogelijke resultaten behaalt met de HIFU LIPO behandeling. En nu met onze speciale juli-actie, is het de perfecte tijd om te beginnen!


Boek Nu en Profiteer van Onze Speciale Aanbieding

Wacht niet langer en boek vandaag nog je eerste HIFU LIPO behandeling. Met 30% korting op je derde behandeling bij een kuur van drie, is dit de ideale gelegenheid om te investeren in jezelf en je zelfvertrouwen een boost te geven!


Tot 10% korting op HIFU Facelift behandelingen!

Ook op de HIFU Facelift kan u momenteel genieten van een mooie korting wanneer u voor 2 of meer zones opteert! Bij het gelijktijdig behandelen van bv. kaaklijn en onderkin biedt Schoonheidssalon Patricia u een korting van 5%, en vanaf 3 zones profiteert u van 10% korting!