HIFU Lipo - Vet verwijderen zonder snijden!

03-07-2024

HIFU Lipo, liposuctie van de nieuwste generatie! Of je nu droomt van een strakkere taille, een plattere buik, slankere dijen, of een gladder silhouet zonder invasieve ingrepen, HIFU Lipo biedt een zeer efficiënte maar pijnloze oplossing

Overweeg je om zelf de stap te zetten of ben je gewoon nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, deze blog biedt je alle informatie over de HIFU Lipo bodylift behandeling die je nodig hebt!

Ga er lekker voor zitten en ontdek hoe HIFU Lipo bodylift jou leven kan verbeteren en je kan helpen om je schoonheidsdoelen te bereiken zonder snijwonden of hersteltijd!

In ons schoonheidssalon maken we gebruik van het hoogwaardige en in België gefabriceerde HIFU toestel van Celestetic. Celestetic staat voor HIFU behandelingen aan de wereldtop, een garantie voor de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare resultaten!

Bij HIFU Lipo richten we ons specifiek op het verminderen van ongewenst vet en het contouren van het lichaam. De ultrasone energie breekt vetcellen af, die vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Een HIFU Lipo behandeling is ideaal voor het verwijderen van vet in gebieden zoals de buik, dijen/cellulitis, flanken en armen.


HIFU Lipo Bodylift - Voor en Na foto's, resultaat na 1 behandeling!

HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor/Na Buik, billen en Love handles
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na
HIFU Lipo Voor en onmiddellijk na

HIFU Lipo Bodylift vs. Traditionele Liposuctie

Niet-invasieve Procedure

Een van de grootste voordelen van HIFU Lipo ten opzichte van traditionele liposuctie is dat het een niet-invasieve behandeling is. Dit betekent geen chirurgische ingreep, geen operatie, geen risico op infecties, en geen lange hersteltijd. Waar liposuctie vaak gepaard gaat met pijn, blauwe plekken, en zwellingen, is HIFU Lipo véél milder voor het lichaam.

Minder Risico's en Bijwerkingen

Een traditionele liposuctie kan risico's met zich meebrengen zoals infecties, bloedingen, en complicaties door anesthesie. HIFU Lipo kent deze risico's niet omdat er geen chirurgische ingreep of anesthesie nodig is. Bovendien zijn de bijwerkingen van HIFU Lipo minimaal en vaak beperkt tot milde roodheid of zwelling, die snel verdwijnt.

HIFU Lipo is een comfortabele Behandeling

HIFU Lipo behandelingen zijn relatief comfortabel en vereisen geen uitgebreide voorbereiding of nazorg. In tegenstelling tot liposuctie, die vaak een verblijf in het ziekenhuis en een langdurig herstelproces met zich meebrengt, kunnen patiënten na een HIFU Lipo behandeling direct hun dagelijkse activiteiten hervatten.

Natuurlijke en Geleidelijke Verbeteringen

De resultaten van HIFU Lipo ontwikkelen zich geleidelijk, wat leidt tot een subtiele en natuurlijke verbetering van het silhouet. Dit is in contrast met liposuctie, waarbij de resultaten abrupt kunnen zijn en soms onnatuurlijk ogen. HIFU Lipo stimuleert ook de productie van collageen, wat de huid strakker maakt en de algehele huidkwaliteit verbetert. 

HIFU-behandelingen zijn voor velen een gamechanger, terwijl niemand hoeft te weten dat je zo'n behandeling hebt laten uitvoeren, omdat uw contour zich veel geleidelijker verbetert. Je merkt over een langere tijd een veel subtielere en verfijnende verandering in je silhouet dan bij een traditionele liposuctie waar de verschillen drastischer en abrupter te zien zijn en reacties van familie, vrienden, collega's niet te vermijden zullen zijn.

Kosten en Toegankelijkheid

Hoewel de kosten van HIFU Lipo en liposuctie kunnen variëren afhankelijk van de behandelde gebieden en de kliniek, is HIFU Lipo over het algemeen een meer betaalbare optie zonder de bijkomende kosten van operatiekamers, anesthesie, en postoperatieve zorg. Dit maakt HIFU Lipo toegankelijker voor een breder publiek.


Wat is HIFU, en wat is het verschil tussen HIFU Lipo en HIFU Facelift?

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound en is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van gerichte ultrasone energie om vetcellen te behandelen. De energie van HIFU wordt gericht op specifieke diepten in de huid, waardoor vetcellen worden afgebroken en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een strakkere, gladdere huid en een vermindering van vetophopingen zonder dat er snijwonden of naalden aan te pas komen.

Het verschil tussen HIFU Lipo (Bodylift) en een HIFU facelift ligt in het doel van de behandelingen en de specifieke gebieden die worden behandeld, hoewel beide technieken gebruik maken van High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) technologie.

HIFU Lipo Bodylift

HIFU Lipo is gericht op vetreductie en lichaamscontouring. Het doel is om vetophopingen te verminderen en het lichaam strakker en gestroomlijnder te maken. De ultrasone energie wordt gericht op specifieke diepten in het onderhuidse vetweefsel, waardoor vetcellen worden afgebroken. Deze afgebroken vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling stimuleert ook de productie van collageen, wat de huid strakker maakt.

Behandelde Gebieden:

 • Buik
 • Dijen/cellulitis
 • Flanken (love handles)
 • Armen
 • Rug
 • Andere gebieden met ongewenst vet

Voordelen:

 • Niet-invasief en zonder chirurgie
 • Geen hersteltijd
 • Gerichte vetreductie
 • Verbeterde huidelasticiteit


HIFU Facelift

HIFU facelift is gericht op huidverjonging en het liften en verstevigen van de huid. Het doel is om tekenen van veroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, en verslapping van de huid te verminderen. De ultrasone energie wordt gericht op de diepere lagen van de huid, waaronder de oppervlakkige spieraponeurotische laag (SMAS). Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een strakkere, gladdere en meer gelifte huid. Het effect is vergelijkbaar met een chirurgische facelift, maar zonder snijwonden.

Behandelde Gebieden:

 • Wangen, kaaklijn
 • Hals
 • Onder de kin (dubbele kin)

Voordelen:

 • Niet-invasief en zonder chirurgie
 • Geen hersteltijd
 • Natuurlijk uitziende resultaten
 • Versteviging en lifting van de huid
 • Verbeterde huidtextuur en elasticiteit

Samenvatting van de Verschillen

 • Doel: HIFU Lipo richt zich op vetreductie en lichaamscontouring, terwijl HIFU facelift zich richt op huidverjonging en lifting.
 • Behandelde Gebieden: HIFU Lipo wordt toegepast op het lichaam (zoals buik, dijen, flanken), terwijl HIFU facelift zich richt op het gezicht en de hals.
 • Werking: HIFU Lipo breekt vetcellen af en stimuleert collageenproductie voor een strakker lichaam, terwijl HIFU facelift de diepere huidlagen stimuleert om collageen en elastine te produceren voor een gelifte en stevigere huid.

Beide behandelingen bieden effectieve, niet-invasieve alternatieven voor traditionele chirurgische ingrepen zoals een facelift of liposuctie.


Een van de meest aantrekkelijke aspecten van HIFU-behandelingen is hun vermogen om op een natuurlijke manier huidveroudering tegen te gaan. HIFU maakt gebruik van geluidsgolven die diep in de huid doordringen zonder de bovenste huidlagen te beschadigen. Deze geluidsgolven bereiken de diepe dermale laag, waar collageen wordt geproduceerd. Door deze laag te stimuleren, wordt de aanmaak van nieuw collageen bevorderd. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker en steviger wordt, aangezien collageen essentieel is voor de structuur en elasticiteit van de huid.

Directe en Duurzame Resultaten

HIFU-behandelingen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding door hun bewezen effectiviteit. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze behandelingen zeer effectief zijn in het verbeteren van de huidconditie. De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar, met een aanvankelijke verbetering direct na de behandeling. De volledige resultaten manifesteren zich echter na ongeveer 12 weken. Vanaf dat moment wordt het verschil echt merkbaar: de huid is strakker, minder gerimpeld en ziet er aanzienlijk jonger en frisser uit.

HIFU Lipo is een Verstandige Investering

De duurzame en natuurlijke resultaten van HIFU maken het een zeer goede investering voor iedereen die op zoek is naar effectieve huidverjonging. Door te kiezen voor HIFU, investeer je in een behandeling die niet alleen direct zichtbaar resultaat oplevert, maar ook langdurig effect heeft. Hierdoor geniet je langer van een stevigere, gladdere en jonger uitziende huid, wat de kosten van de behandeling meer dan waard maakt.

HIFU-behandelingen zijn een slimme investering vanwege hun niet-invasieve aard, natuurlijke stimulatie van collageenproductie, en duurzame resultaten. Met directe zichtbare verbeteringen en optimale resultaten na enkele maanden, bieden HIFU-behandelingen een effectieve en betrouwbare oplossing voor huidverjonging en lichaamscontouring.