AWARD WINNING ANTI-AGING CREAM 2019 !!

18-05-2019

Onze AHA Smoothing Cream van Juliette Armand heeft begin mei de BEAUTY AWARDS 2019 gewonnen bij het gerenommeerde en wereldbekende beautymagazine IMAGE!

En daar zijn we uiteraard zeer trots op! Opnieuw een bevestiging dat Juliette Armand een topspeler is in de beautywereld!

De AHA Smoothing cream is een gelaatsverjongende crème met AHA die geschikt is voor alle huidtypes en die resulteert in een egale en gladde huidstructuur. 

De unieke formule van deze fantastische crème zorgt voor een milde chemische peeling met een mooie en verjongende huid als resultaat.

De crème bevat oa. glycoliczuur, amandelzuur en melkzuur! Een ideale combinatie om de huid een sterk verjongende boost te geven!

Het beste resultaat bekom je door deze crème 's avonds aan te brengen. 's Morgens kan uiteraard ook, maar dan best gecombineerd met een bescherming tegen de zon.

Wie deze deugddoende supercrème eens wil aanvoelen, kan deze bij mij altijd vrijblijvend komen testen!

Op zaterdag 15 juni wordt er in mijn salon ook een (allereerste!) workshop georganiseerd door Juliette Armand en waarbij we dieper ingaan op huidverjonging, welke producten er best bij uw huidtype passen en hoe u deze best aanbrengt om uw gelaat zo goed mogelijk tegen veroudering te beschermen en zelfs te verbeteren! 

Meer info hierover vind je terug via onderstaande link:

https://www.schoonheidssalonpatricia.be/l/workshop-persoonlijke-gelaatsverzorging/