Al uw vragen over LED therapie beantwoord!

14-08-2021

Waarom LED Therapie zo goed is voor uw huid!

LED therapie kunnen we na vrijwel elke behandeling inzetten om uw resultaat nog extra te versterken.

In onze skin clinic werken we met de Lumi 8 LED, één van de weinige, volledig medisch gecertificeerde toestellen op de markt, met een unieke vooruitstrevende technologie waardoor we voor nog mooiere resultaten zorgen. Ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit?


Wat maakt onze LUMI 8 LED Therapie zo speciaal?

Dat LED therapie goed is voor uw huid weet u wellicht al langer. Maar onze Lumi 8 heeft wel een heel bijzonder voordeel in vergelijking met andere apparaten! Lumi 8 genereert namelijk een unieke pulse-cyclus waardoor uw huid continu gestimuleerd wordt.

Andere systemen hebben deze pulse-cyclus niet, waardoor de huid na een tijdje gewoon gewend raakt aan het licht en het bekomen resultaat na verscheidene behandelingen eerder teleurstellend zal blijken. Bij de Lumi 8 wordt het resultaat alleen maar beter na verschillende behandelingen!

LUMI 8 biedt heel wat behandelmogelijkheden, volledig op maat van het resultaat dat u wenst.


Wat doet LED therapie voor jouw huid?

LED stimuleert de fibroblasten en zorgt voor collageenvorming. Daarnaast stimuleert en verbetert het ook uw bloedcirculatie en je stofwisseling. Dat is wetenschappelijk bewezen.

Met LED therapie werken we dus écht aan uw huidverbetering en huidverjonging

De extra voordelen na uw gelaatsverzorging zijn niet min:

 • Het licht dringt door in uw huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt uw collageenproductie gestimuleerd, verbetert het uw stofwisseling en wordt uw huid op volledig natuurlijke wijze ontgift.
 • De behandeling zelf is volledig pijnloos en zelfs zalig ontspannend, waardoor je volledig 'zen' en gerelaxeerd naar buiten stapt!
 • Het is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd.
 • Er is helemaal geen herstelperiode nodig, integendeel, want LED bevordert huidherstel!

Voor wie is LED Therapy geschikt?

LED therapie is geschikt voor iedereen, voor jong of oud, voor gevoelige of vette huid, als je last hebt van huidproblemen of net je gezonde huid nog wat éxtra glow wilt geven. Het zal het resultaat van je gelaatsbehandeling in onze skin clinic alleen maar versterken!

De behandeling werkt uitstekend bij:

 • bestrijden van onzuiverheden en ontstekingen zoals bv. acné
 • verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • wondjes (intens licht helpt bij heel goed bij huidherstel en wondgenezing)
 • verminderen van pigmentvlekken
 • verstevigen van huidverslapping en tegen anti-aging (huidveroudering)
 • verkleinen van grote, grove poriën

Bij welke behandelingen wordt LUMI8 LED ingezet?

Een LED behandeling kan je bij vrijwel elke gelaatsverzorging inzetten. In ons instituut geven we met de LUMI 8 graag een extra boost bij de volgende behandelingen:

 • Genesis Radiofrequence Therapie behandelingen
 • Hydrafacial Aquaglo behandelingen
 • Microneedling en Mesopeel behandelingen
 • Mesoestetic Cosmelan behandelingen

Dit zijn behandelingen die specifiek op resultaat gericht zijn en waarbij de LUMI 8 een serieuze meerwaarde biedt aan uw reeds bekomen resultaat.

Daarnaast wordt LUMI 8 ook volledig afzonderlijk, als volwaardige behandeling, ingezet om acné, onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken, striemen, doffe teint, couperose, vergrote poriën en vele andere probleemhuiden sneller te helen. LEDlampen hebben nl. een sterk positief effect en helpen uw huid met een enorme duw vooruit!

LED-therapie kan je dus bij jouw behandeling bijboeken, maar even goed gewoon apart boeken als een volwaardige sessie. Mis je het zonlicht tijdens de koude winter? Kom dan even 30 minuten onder onze Lumi 8 liggen en stap opgewekt terug naar buiten! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand.

En het voordeel is dat jouw huid er na de sessie ook nog eens een stuk stralender gaat uitzien!


LED THERAPIE | Lumi 8

Geniet nog even extra van de kalmerende werking van een LED behandeling. LED therapie geeft nog nét die extra glow na uw gelaatsverzorging! Een LEDbehandeling is uw kers op de taart na een intensievere behandeling.. Lumi 8 LEDbehandeling is die 'extra mile' die er bij huidverbetering en anti-aging écht toe doet!

Vanaf 30,00 €