Waarom je schoonheidsproducten best in een schoonheidssalon koopt...

12-01-2019
Juliette Armand - Schoonheidssalon Patricia
Juliette Armand - Schoonheidssalon Patricia

Klanten vragen regelmatig als ze met schoonheidsproducten uit een supermarkt of grote winkelketen dezelfde resultaten kunnen halen.

Een argument die daarbij meestal aangehaald wordt, is dat deze veelal goedkoper zijn dan bij de professionele skincoach.

Graag wens ik te vertellen waarom dit argument geen steek houdt en je best wel uw verzorgingsproducten in een schoonheidssalon koopt.

OP JOUW HUID AFGESTEMD

In de supermarkt ben je steeds op jezelf aangewezen en val je sowieso terug op 'standaard' producten. Als huidexperte raad ik je steeds de producten aan die het best aan uw specifiek huidtype aangepast zijn en welke verzorging en voeding uw huid op dat moment specifiek nodig heeft. Ik geef je ook advies en uitleg hoe je het product best gebruikt. Vragen zijn altijd welkom en je kan mij hiervoor altijd opbellen of mailen! 

OP ELKAAR AFGESTEMD

Mijn schoonheidsproducten komen allemaal uit het zelfde high-end kwalitatieve, professionele gamma van Juliette Armand. Ze zijn dus op elkaar afgestemd en zorgen daarom ook voor een veel beter resultaat! Zeker omdat je thuis ook dezelfde producten kan gebruiken als bij de behandelingen. Voortdurend wisselen van producten bij behandeling en thuisgebruik veroorzaakt meestal een ontregeling van uw huid, waardoor het uiteindelijke resultaat veel minder resulteert dan gewenst.

PRIJS/KWALITEIT

Als je niet enkel naar de prijs kijkt maar wel naar prijs/kwaliteit, dan merk je na zeer korte tijd dat schoonheidsproducten van een schoonheidssalon altijd beter scoren: er zitten sowieso geen parabenen in en je hebt veel minder product nodig om een goed resultaat te bekomen. Op die manier bespaar je op langere tijd zelfs centen uit!