Verstrakken, verstevigen, verkoelen, verlichten, verbeteren..

08-06-2019

Zon, zee, strand.. de vakantie komt er weldra aan!  Tijd om de topjes, korte rokken, shorts, badpakken en bikini's uit de kast te halen! 

Droom je dan ook wel eens van strakkere benen en rondere billen? Vooral de tijd waarin je graag in bikini rondloopt is nogal tricky. Het is vaak net niet zoals je het graag zou willen. Uw happy gevoel verandert dan instant in een 'not so happy'-gevoel. Ook al prijst manlief uw prachtige benen de wereld in, toch is het voor u net niet goed of strak genoeg. Als vrouw ben je nu eenmaal kritisch over jezelf! Ken je dat gevoel?

Schoonheidssalon Patricia helpt u hier graag een handje. Niet enkel brengen we uw gelaat in topconditie maar ook uw benen, billen en buik verdienen tijdens de zomerperiode wat professionele ondersteuning! Wil je strakkere, stevigere benen en billen? Lees dan zeker even verder!


Een volledige work-out is misschien wat moeilijk om in uw dagelijkse routine in te plannen, daarom is het makkelijker om uw spieren te stimuleren met oefeningen die je overal en altijd kan doen. Er bestaat zelfs eentje die je ook vanop uw bureaustoel op het werk kan doen! Span enkele keren per dag uw bil - en beenspieren gedurende een 30 tal seconden op en ontspan ze dan terug. Doe dit best een aantal keren per dag.

Het is dus vooral zaak om deze oefening te onthouden en te blijven volhouden!


Iets wat iedereen wel in huis heeft is een trap. Traplopen is ook een ideale manier om je bovenbenen en bilspieren te oefenen. Ga dus lekker zo vaak mogelijk met de trap en vergeet lekker ''per ongeluk expres'' wat dingen van beneden mee te nemen zodat je weer naar beneden en naar boven moet. Op deze manier zal je nooit meer balen als je eens wat extra heen en weer moet, leuke manier van omdenken! Enne...sta je in een parkeergarage en moet je met de lift omhoog, of bezoek je een kennis die heel hoog in een flat woont? Vermijd de lift en pak deze kans om op eigen kracht die etage te bereiken. Je zal uiteindelijk beloond worden met een amazing looking achterwerk! 

Squat oefening
Squat oefening

Voorts is de 'squat' ook een geducht wapen om het onderlichaam te verstevigen! De squat is een basisoefening voor spieropbouw. Hoe werkt het? Sta rechtop, uw voeten uit elkaar op schouderbreedte, met de voeten naar buiten gedraaid, de blik naar voren. Buig dan uw benen door uw billen naar achteren te bewegen en lichtjes met de rug naar voren te leunen (houd de rug recht, de schouders laag, en de hielen op de grond). U voelt nu dat de spieren van dijen en billen zich inspannen. Span de buikspieren en billen aan en druk op de benen om terug te keren naar de beginhouding. Door te squatten verbrand je helaas geen vetten, maar uw spieren worden wel een heel stuk steviger en het verhoogt wél uw metabolisme waardoor u ook in rust meer calorieën verbrandt. Squatten is dus ideaal vlak vóór een kracht - of uithoudingstraining. Zo versnelt u het energieverbruik en dus ook de vetverbranding tijdens de training!

Hou ook vol en wees geduldig. Rome werd ook niet op één dag gebouwd!

Maar ook de cosmetische (r)evolutie staat niet stil! Waar vroeger nog twijfels bestonden over het 'passief' vermageren, is er nu een wereld die u werkelijk vooruit helpt in het verstrakken en verstevigen! 

Er bestaan momenteel krachtige gels voor het lichaam die zorgen voor instant strakkere benen, billen en buik! 

Zo is er nu de Elements Thermoslim Gel, de perfecte vet verbrandende metgezel voor elke vrouw omdat deze de microcirculatie en doorbloeding sterk verhoogd, waardoor onnodige vetopslag geen kans meer krijgt! Deze gel bestaat uit jodium - en klimopextract en heeft een 'friskruidige' geur. De warmte dringt in de huid en zet het vetweefsel aan om af te breken.

De Elements Cryolift Gel is een zeer geavanceerde en sterk verstevigende lichaamsgel, speciaal voor een verzakte huid. De gel bevat zeewier en menthol die een intens gevoel van kou veroorzaken in het aangebrachte gebied! De elasticiteit, consistentie en uniformiteit van de huid worden aanzienlijk verbeterd. De gel heeft een zeer frisse mentholgeur en is een ideale verkwikkende afsluiter na een hete dag!

De Elements Bust Firming Gel is de ideale gel voor het versterken en verstevigen van huidweefsel in de buste, decolleté en armen. Het bevat krachtige werkstoffen zoals phytodermina lifting, biobustyl en liftessence: deze reconstrueren elastinevezels, activeren de collageen productie en maken de huid zacht, stevig en licht!

Voor het verwijderen van lokale vetophoping in bepaalde lichaamsgebieden, is er de Schema Body Sculpt Total Tech creme uit het Skinboosters gamma van Juliette Armand. Dit is een triple-action lichaamsgel die zorgt voor vetverbranding, anti-cellulite en re-shaping. Sterk aanbevolen bij lokale vetophoping en cellulitis.

Wil jij ook de vakantie zelfverzekerd tegemoet maar lukken die dagelijkse work-out momentjes (ook op vakantie) niet steeds? Geen nood, haal die bikini toch maar uit de kast en maak dankbaar gebruik van de cosmetische vooruitgang om uw billen toch nét die extra stevigheid te bieden!