Mmmm... chocolade, lekker en detoxerend!

19-01-2019

Hou je van chocolade? En laat je je graag eens heerlijk verwennen? Of ben je toe aan wat me-time? Dan is er nu voor U de splinternieuwe en fantastisch geurende Chocolate Sensi gelaatsverzorging!

Deze voedende gelaatsbehandeling zorgt werkelijk voor een pure ontspanning, dankzij de toegepaste, zalig ontspannende FANGSONG technieken. Echt genieten van al het goede van chocolade, maar zonder de calorieën!

Tijdens de verzorging wordt je niet enkel ondergedompeld in de heerlijke chocoladegeur, ook het gezicht krijgt een chocolademasker..van échte chocolade, cacaoboter en caramel!

Dit masker geeft uw huid dus een enorme oppepper, ideaal voor een vermoeid, dof en gevoelig gelaat. Het kalmeert irritaties en geeft de huid een verjongend en verfriste look. Ook de oogcontouren worden hierbij niet vergeten!

De heerlijke geur heeft een instant positief effect op uw gemoedstoestand en geeft je een gelukzalig gevoel! Een (in de winter extra-) aangename gelaatsverzorging dankzij het gezellige cocoon gevoel.

De gecombineerde drainerende werking door het afdrijven van toxines én de geurige ontspanning maken van deze verzorging een topbehandeling.

Wens je thuis nogmaals na te genieten van de geur en de weldadige effecten? Dat kan via het apart verkrijgbare chocolademasker voor thuisgebruik!

O ja, de koffie of thee is er steeds, maar we vergeten uiteraard ook niet om tijdens en na deze speciale verzorging uw innerlijk welbehagen nog wat extra te plezieren met aangepast lekkers...  ;-)