GENESIS by Mesoestetic. Beleef vandaag de behandeling van de toekomst!

12-10-2019

Schoonheidssalon Patricia is reeds jaren dé nr 1, tot ver buiten haar regio, omwille van haar gelaatsbehandelingen met prachtige huidverbeterende resultaten!

Beleef vanaf nu een nog efficiëntere huidverbetering op een zijdezachte en zeer ontspannen manier. Ervaar met een heerlijke warmte die tot diep in uw huid zalig aanvoelt één van de nieuwste en meest besproken trends in huidverbetering.


Nog nooit was een huidverjongende en huidverbeterende anti-aging facial zoals deze Genesis radiofrequence therapy van Mesoestetic zo binnen handbereik van ieders budget! 

Vele Vlaamse VIPS zweren reeds bij deze manier van verjongen. Wist u bv. dat zelfs Victoria Beckham en levende voetballegende Messi grote fan zijn van Mesoestetics?! Dichter bij huis maakt Willy Sommers dankbaar gebruik van Genesis, en bv. ook Sofie Dumont, Geena Lisa, Goedele Liekens, Julie Taton en Veerle Dobbelaere zweren bij Mesoestetic. 

U bent dus in goed gezelschap!

De GENESIS - behandeling is een spectaculaire en duurzame methode op basis van radiofrequentie en ledtherapie die verschillende problemen op een zichtbaar efficiënte manier behandelt.

Wallen en rimpels, gevoelige en verslapte huid, striemen, littekens en zelfs cellulitis en plaatselijk vet worden duchtig aangepakt!

Dit gebeurt op een niet-invasieve en pijnloze manier met het GENESIS apparaat, het enige medisch-cosmetische apparaat ter wereld dat een combinatie van 4 technologiëen combineert met oog op het verkrijgen van spectaculaire resultaten!


De resultaten van Genesis zijn wetenschappelijk bewezen en je merkt al een verandering na slechts één behandeling! 

Het toestel werkt o.a. met LED en radiofrequentie waarbij de hand een geleider is voor de warmte die vrijkomt. Uit elke vinger straalt een intense warmte.

Op deze manier trekt een zalige warmte tot diep in uw huid en stimuleert ze op basis van de radiofrequentie o.a. collageen- en elastineproductie, waardoor de huid veel sneller gaat regenereren.

Er kan ook op specifieke gebieden gewerkt worden zoals bv. enkel de oogcontouren of alleen aan een verslapte of dubbele kin.

Wie benieuwd is naar deze krachtige en tegelijk zeer ontspannende behandelingen, is zeker welkom op onze GENESIS LAUNCH PARTY!

Samen met een hapje en bubbels maak je kennis met de nieuwste behandelingen op gebied van anti-aging en wat deze voor jou specifiek kunnen betekenen.

Iedereen is welkom op dinsdag 5/11. Van 16.00 tot 20.00 uur zijn er doorlopend demonstraties en uitleg van een Mesoestetic expert. Reserveren is niet nodig.