Book Online!

23-04-2022

Beste klant, vanaf nu staat onze agenda volledig online en kunt u helemaal zelf de door u gewenste afspraak inplannen! 

Onze agenda toont u automatisch de nog beschikbare plaatsen, en uw afspraak wordt onmiddellijk vastgelegd op het door u gekozen tijdstip.

Online boeken KAN (en is zeer makkelijk), maar telefoneren of mailen is nog steeds even goed!!


Geen plaats meer op de door u gewenste dag?! Zet je in 1 seconde op onze wachtlijst!

Een leuk voordeel bij het online boeken is dat u zich vanaf nu ook kan inschrijven op onze wachtlijst wanneer er even niet onmiddellijk een plaats vrij is op de door u gewenste datum. Van zodra er een plaats terug vrijkomt (omwille van een annulering of verplaatsing van een andere afspraak), dan wordt u hierover automatisch ingelicht en kunt u er alsnog voor kiezen om de afspraak vast te leggen!


Hoe werkt het online boeken precies? In 1, 2, 3 geklikt!

U klikt rechtsonder op het roze knopje 'maak afspraak', dan komt een lijst tevoorschijn waarbij u eerst een categorie kan kiezen (gezicht, gelaat, definitieve ontharing,..). Een lijstje met alle gekozen behandelingen komt tevoorschijn. Aan de hand van de benaming en een korte omschrijving van elke behandeling, kunt u de gewenste behandeling kiezen. 

Onderaan ziet u dan de prijs van de behandeling staan, en kunt u een datum vastleggen door op het knopje 'kies een tijd' te klikken. Daarna klikt u op de gewenste dag, en de mogelijke vrije plaatsen worden getoond.

Kies het tijdstip dat u best past en vul de gevraagde contactgegevens in. Klik daarna op 'Afspraak bevestigen'

Ziezo! Uw plaatsje is gereserveerd en U krijgt van ons zoals gewoonlijk nog een automatische bevestiging via mail toegestuurd!