Bitcoin als betaalmiddel voor gelaatsverzorging en huidverbetering!

18-12-2021

Voortaan accepteren we bij Schoonheidssalon Patricia ook Bitcoin als betaalmiddel voor uw gelaatsverzorging, huidproducten en cosmetica!


Betalen met een cryptomunt, zoals bitcoin, gaat relatief gemakkelijk in ons schoonheidsinstituut. Net zoals bij apps als Payconiq en die van je eigen bank krijg je als klant een QR-code te zien. Die QR-code scan je vervolgens met je eigen app of een zogenoemde crypto-wallet.

Schoonheidssalon Patricia is het allereerste - en op dit moment ook enige! - schoonheidssalon in de BENELUX die Bitcoin voortaan ook als betaalmiddel accepteert!

We willen u als klant graag de mogelijkheid bieden om uw bitcoin onmiddellijk in reële waarde om te zetten, zonder dat u eerst (de kassa van) uw bank hoeft te passeren om uw bitcoin in euro om te zetten!

U kan bij ons voortaan uw huidverzorgingsproducten, uw make-up, uw potje nachtcrème, uw reinigingslotion, ... gewoon met uw bitcoin aanschaffen!

Eenvoudig, en zonder extra verwerkingskosten!

"We zijn een schoonheidsinstituut die niet enkel op vlak van schoonheidsbehandelingen en -apparatuur meegaat met de huidige trend! Je ziet dat grote bedrijven nu ook bitcoin betalingen toestaan, zoals Apple, Google, Tesla, Amazon ... en dus willen we niet achterblijven maar meewerken aan de toekomst.