Ben je nog op zoek naar dat ideaal cadeautje voor Moederdag?!

04-05-2019

Zondag 12 mei. De dag waarop we dit jaar onze mama in de watten leggen!

Maar hoe doen we dat nu best? Schenken we haar terug een zoveelste ruiker lekker geurende bloemen of een doosje smaakvolle pralines? Inderdaad een leuke manier om onze moeder te eren, maar helaas verwelkt een ruiker nogal snel, en zijn die pralines misschien sneller verteerd dan gehoopt.. of misschien brengt de kamervullende kaarsgeur van de exclusieve - bij mij verkrijgbare - VOLUSPA kaarsen de sfeervolle verlichting die nu misschien nog wat ontbreekt?

Wat natuurlijk ook steeds werkt, is een cadeaubon! Tegenwoordig bestaat er voor elk wat wils. Van een ontbijt - inclusief dat glaasje champagne! - tot een vlucht met de luchtballon! En ja, een cadeaubon voor een zalige gelaatsverzorging van Schoonheidssalon Patricia, is uiteraard ook een welgekomen geschenk waar menig moeder zeer blij mee zou zijn :-) 

Maar wat gedacht van onze exclusieve Juliette Armand lijn? Uiterst kwaliteitsvolle verzorgingsproducten waar uw mama uitermate lang zichtbaar genot van zal ondervinden! Deze producten verwelken of verteren niet, maar zorgen - in plaats van dat kilootje bij - voor een strakker en gezond gelaat!

Bij Schoonheidssalon Patricia vindt U dit exclusieve gamma voor de allerliefste mama! Kom gerust langs of bel even en dan bekijken we samen met welk product uw mama het meest tevreden zal zijn!