16/10, Meet & Brief Day!

03-10-2020

Met de winter op komst, is het geen overbodige luxe om u voldoende te wapenen tegen een drogere en meer gevoelige huid. Blootstelling aan koude, regen, sneeuw en wind is nefast voor een huid die niet voldoende gevoed wordt.

Je weg vinden in de wereld van skincare kan ook best verwarrend zijn, en al helemaal wanneer je een huidprobleem hebt dat meteen aandacht verdient.

Aan welke stoffen heeft mijn huid dringend nood? Hoe en wanneer? Lukt het beter met een crème of met een gel? Waar moet ik best op letten? En hoeveel is nu teveel? Eerst de serum en dan de crème? ... Komen die vragen u bekend voor?

Stip dan Vrijdag 16/10 zeker aan in uw agenda en reserveer uw plaatsje bij Schoonheidssalon Patricia!

Ik geef je dan heel graag professioneel advies en concrete antwoorden op uw dagelijkse skincare issues. We zoeken samen naar de meest efficiënte oplossingen voor uw huidbehoefte en we verkennen aan de hand van een huidanalyse de toestand van uw huid.

Zo bent u alvast prima verzekerd van een goede voorbereiding op de frisse wintermaanden!

Op 16/10 sta ik volledig vrijblijvend en volledig gratis ter beschikking van U! Een dag die volledig gewijd is aan het beantwoorden van alle mogelijke huidproblemen of huidvraagjes!

Als je interesse hebt, of je kent een vriend(in), mama, dochter,.. die met haar of zijn skincare vragen blijft zitten...aarzel dan niet en kom zeker even langs bij ons!

Uw huid zal je er later dankbaar voor zijn!

Reserveren kan telefonisch op 0474/85 57 85 of via patriciaboeykens@hotmail.com of via ons contactformulier op deze website!

Misschien tot dan!