MESOESTETIC - ANTI-AGING MESOÉCLAT

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. 

Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Kies een variant:

Vanaf 130.00 €
Please select variants first

Mesoéclat

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met huidveroudering. De mate waarin je huid veroudert is afhankelijk van verschillende factoren, zoals erfelijke aanleg of de hoeveelheid UV-straling waaraan je huid werd blootgesteld. 

Maar ook factoren als stress, luchtvervuiling, slaaptekort en roken bepalen in grote mate hoe je huid veroudert. Gelukkig hebben wij een behandeling die de tekenen van huidveroudering terug draait: Mesoéclat. Een huidbehandeling van Mesoestetic geschikt voor alle huidtypes!

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Behandelwijze

Het algemene behandelingsprotocol van de Mesoéclat bestaat uit 5 behandelingen die om de 2-3 weken plaatsvinden, gecombineerd met de juiste producten voor thuisgebruik. 

Tijdens iedere Mesoéclat behandeling voeren wij een intensieve peeling uit die op de huid mag blijven zitten. De peeling stimuleert celvernieuwing, vermindert imperfecties en regenereert de huid. Hierbij combineren we ampoules met actieve ingrediënten die de huid voorzien van actieve werkstoffen. Deze zorgen voor hydratatie en activatie van de collageen- en elastinevezels.

Daarna is het van belang dat u de huid laat herstellen. Na 24 uur mag u de huid weer reinigen en behandelen met producten voor thuisgebruik.

Nazorg

Bij elke behandeling die u ondergaat is onderhoud van de huid van essentieel belang om de verkregen resultaten te versterken en te verlengen.

De producten voor thuisgebruik van Mesoestetic zijn aangepast aan de behandelingen en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze worden in hetzelfde laboratorium geproduceerd en hebben dezelfde kwaliteit als de producten in onze kliniek. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en zijn eventuele complicaties vrijwel uitgesloten.

De producten voor thuisgebruik bij Mesoéclat bestaan uit:

  • Goede reiniging aangepast op uw huidtype: Mesoestetic Hydrafusion en Hydratonic Mist
  • Proteoglycan ampoules als extra hydratatie en voeding
  • Beschermende en hydraterende dagcrème aangepast op uw huidtype zoals de Mesoestetic Radiance DNA dagcrème.
  • Mesoestetic Mésoeclat nachtcrème die de werking van uw kuur voortzet gedurende de nacht
  • Mesoestetic Mesoprotech Light water 50SPF zonverzorgingsproduct als bescherming

Uw voordeel:

Een kuur van 5 behandelingen kost slechts 585 EUR in plaats van 650 EUR!

Bij elke kuur betaalt u bij de eerste behandeling ook meteen de laatste behandeling. Bij de volgende behandelingen betaalt u dan steeds voor de behandeling zelf en de laatste behandeling hoeft dan uiteraard niet meer betaald te worden.

U kunt de thuisproducten als pakket voordeliger aankopen in ons instituut of via onze webshop