IMAGE - ORMEDIC FACIAL

INDICATIES

Geschikt voor alle huidtypen. Te gebruiken bij een geïrriteerde huid, disbalans, tijdens zwangerschap of bij tieners.Kies een variant:

Vanaf 75.00 €
Please select variants first

IMAGE SKINCARE - LIFTING FACIAL - 30 MINUTEN 

De I PEEL - Ormedic Lift Solution peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie.

Deze behandeling - zonder zuren - brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid - die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid - weer opgeladen.

I PEEL - Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.


IMAGE SKINCARE - RESTORING FACIAL - 45 MINUTEN

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. 

De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. 

Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. 

De ORMEDIC - Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen.


IMAGE SKINCARE - BALANCING FACIAL - 60 MINUTEN

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde huid.

Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap.

De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen.

Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De ORMEDIC - Balancing Facial is geschikt voor alle seizoenen.