PLASMALIFT FIBROBLASTING

NIEUW!

Plasmalifting zorgt voor een onmiddellijk liftend, verjongend effect en het resultaat blijft behouden voor zeer lange tijd. Uw huid wordt als het ware terug 'jong' en begint vanaf dan op volledig natuurlijke wijze terug te verouderen, net zoals voorheen!

Met plasmalifting draaien we op volledig natuurlijke manier (uw eigen collageenproductie zorgt zelf voor de verjonging) de leeftijd van uw huid dus als het ware even stevig terug.. precies dus wat we met 'anti-aging' bedoelen!

Het intakegesprek is gratis bij het nemen van een behandeling

Kies een variant:

Vanaf 30,00 €
Please select variants first

Echt plasma, echte resultaten! 


Plasmalift fibroblast therapie (plasmalifting) is een esthetische procedure die vrij nieuw is in de wereld van cosmetische behandelingen en in Amerika de jongste tijd heel wat opzien baart als volwaardig alternatief voor laserbehandelingen, botox-injecties of chirurgische face lift ingrepen om de huid strakker te maken en aanzienlijk te verbeteren.

Deze revolutionaire, niet-chirurgische (niet-invasieve) behandeling is enkel verkrijgbaar in de betere, professionele schoonheidsinstituten en wordt ook wel de 'zachte chirurgie van de volgende generatie' genoemd.

De vele voordelen van plasma lifting kan je nu ook ervaren bij Schoonheidssalon Patricia!

Wij gebruiken één van de meest geavanceerde plasmapennen die ook daadwerkelijk echt plasma produceert! (Dit in tegenstelling tot het overgrote deel aan fibroblastpennen die uw huid alleen verschroeien in de hoop dat het genezingsproces een verbetering zou opleveren)Wat is plasmalift fibroblast therapie?

Plasmalift fibroblast therapie (ook wel een mini-facelift of niet-chirurgische facelift genoemd) richt zich op de fibroblasten. Dit zijn collageen- en eiwitproducerende cellen in de dermis, de huidlaag net onder je buitenste huidlaag.

Fibroblasten spelen een belangrijke rol bij het helpen genezen van huidwonden en het behouden van stevigheid en strakheid van uw huid.

Plasma fibroblast therapie maakt gebruik van een 'plasmapen', een penvormig apparaat dat zeer precies een hoogfrequente plasmastroom afgeeft aan kleine delen op uw huid.

De plasmatip raakt de huid niet rechtstreeks aan, maar geeft in plaats daarvan een gerichte plasmastraal af, net boven de huid. De plasmastraal dringt uw huid binnen en veroorzaakt zo miniscuul kleine gaatjes in uw huidlaag.

Plasma zorgt voor een onmiddellijk liftend, verjongend effect en het resultaat blijft behouden voor zeer lange tijd. Uw huid wordt als het ware terug 'jong' en begint vanaf dan op volledig natuurlijke wijze terug te verouderen, net zoals voorheen!

Met plasmalifting draaien we op volledig natuurlijke manier (uw eigen collageenproductie zorgt zelf voor de verjonging) de leeftijd van uw huid dus als het ware even stevig terug.. precies dus wat we met 'anti-aging' bedoelen!


Hoe werkt plasma lifting precies?

Met de plasma pen veroorzaakt de precisie plasmaboog onmiddellijk een oppervlakkig microtrauma aan de bovenste epidermale laag van uw huid.

Dit microtrauma zorgt voor een onmiddellijk zichtbare verstrakking en blijft het genezingsproces stimuleren voor de aanmaak van nieuw, verjongd, strak en glad weefsel in de komende 12 weken. Het resultaat verbetert dus nog verder tijdens deze periode.

Tijdens deze fase worden collageen en elastine geproduceerd, waardoor de structuur van uw huid voller wordt en lijntjes en rimpels verder verzachten en verdwijnen.


Huidverstrakking & reparatie bij plasmalifting

Naarmate we ouder worden, vertraagt ​​de natuurlijke productie van collageenmoleculen door onze huid dramatisch, wat leidt tot een zichtbaar 'verouderend' effect op het huidoppervlak. Hierdoor krijgen we naarmate we ouder worden fijne lijntjes, rimpels en een slappe huid.

Naarmate de structuur van onze huid verslechtert, verliest het zijn natuurlijke laxiteit en textuur, omdat het elastine dat de elasticiteit van onze huid ondersteunt, begint te slijten.

Fibroblaserende behandelingen met onze Plaxel Plasma Pen kunnen dit structuurverlies aanpakken met een reeks niet-invasieve, zachtchirurgische facelifts en huidverstrakkingsbehandelingen die uw fibroblasten in de huid stimuleren om rimpels aanzienlijk strakker te maken, te herstellen of zelfs volledig te elimineren.


Wat gebeurt er met mijn huid tijdens en na de Plasmalift behandeling?

Wij werken met de 'state-of-the-art' Plaxel Plasma Pen, momenteel één van de zeer weinige plasmapennen ter wereld die ook daadwerkelijk plasma genereert! Oudere fibroblastpennen beschrijven zich vaak onterecht als een plasmapen terwijl deze oudere pennen enkel uw huid verbranden, in de hoop dat uw huid op de brandwonde reageert en herstelt door nieuw weefsel aan te maken. Heel soms loopt zo'n behandeling fout af.

Een echte plasmapen zie je aan de paarse plasmaboog en de witte puntjes die deze op uw huid veroorzaakt (geen bruine punten!). Je kan trouwens ook het verschil ruiken! Een echte plasmalift ruikt naar ozon, een electrische fibroblastpen ruikt naar verbrand vlees. U kunt bij ons dus rekenen op een veel sneller herstel die ook betere, superieure resultaten opleveren dan menig andere fibroblastbehandeling.

Dit is wat u kunt verwachten van elke fase van uw genezing na de fibroblast plasmalifting met een Plaxel Plasma Pen:

Eerste 3-7 dagen na de plasmalift behandeling:

U merkt naast de witte stipjes op uw huid ook al een onmiddellijk zichtbaar, strakker resultaat! De witte stipjes veranderen de eerste uren en dagen in kleine koolstofkorstjes (rood tot bruine stipjes) op de huid als teken van het nieuwe epitheelweefsel. Deze koolstofkorsten dienen als een natuurlijk en beschermend biologisch verband, dat op natuurlijke wijze zal afschilferen als de nieuw gevormde en verjongde huid eronder verschijnt. Deze korstjes mag je niet afkrabben of afwrijven!

1-12 weken na de plasmalift behandeling

De uitgebreide genezingsreactie wordt vooral gekenmerkt door het versterken, opvullen, opblazen en liften van uw huid. We beginnen een ommekeer te zien in de natuurlijke degeneratie en door een stimulatie van uw witte bloedcellen en collageen, worden hiaten opgevuld die door het plasmalift microtrauma werden geboost.

12 weken - 3 jaar

12 weken na de behandeling begint de huid aan haar nieuwe en langdurige fase door nieuwe bloedvaten te vormen en groeifactoren af ​​te geven. Deze groeifactoren omvatten "cytokines" - kleine eiwitten die helpen bij het moduleren van onze immuunrespons, onze celveroudering tegengaan en het herstel en de groei van nieuwe cellen stimuleren.


Waar moet u op letten als u een Plasmalift behandeling wil laten uitvoeren?

Blijf vooral uit de buurt van zonlicht tijdens het genezingsproces!

Zolang de korstjes nog aanwezig zijn, moet u koste wat het kost de beoogde gebieden niet nat maken; dat wil zeggen afzien van douchen, hamam, zwemmen of zelfs zweten.

We raden u aan om op de dag van de behandeling geen warme douche te nemen en het gebied droog te houden voor de duur van de korstjes.

Het is raadzaam om gedurende de gehele genezingsperiode geen make-up op het gebied aan te brengen, omdat het verwijderen van make-up aan het einde van de dag ervoor kan zorgen dat de korsten te snel worden verwijderd.

Blootstelling aan de zon moet gedurende 4 weken na de behandeling absoluut worden vermeden. Het aanbrengen van zonnebrandcrème wordt sterk aanbevolen gedurende 4-6 weken na de eerste behandeling.

Na de behandeling zal er systematisch de aanwezigheid van bruine korstjes en mogelijk een oedeem zijn dat 48 uur kan aanhouden. Het is noodzakelijk om de korstjes te beschermen tegen UV-stralen en vooral om ze niet te krabben met het risico kleine littekens te zien verschijnen. De korstjes zullen tussen de 5 en 10 dagen vallen en zullen een licht bedauwde huid onthullen die minstens een maand tegen de zon moet worden beschermd. Tijdens deze periode mag make-up het gebied wel camoufleren.


Hoeveel Plasmalift sessies nodig? En welke delen kan ik laten behandelen?

Het aantal sessies is variabel en afhankelijk van het gebied en de mate van correctie die aan het gebied moet worden aangebracht. Dit kan variëren van 1 (fijne rokerslijntjes, fronsrimpeltjes) tot 6 sessies (grote oppervlakten zoals buik en billen). Het aantal sessies wordt tijdens een voorgesprek (intakegesprek) besproken en eventueel aangepast aan het reeds bekomen en gewenste resultaat.

Schoonheidssalon Patricia behandelt volgende gebieden:

Vb. Neus-Lipplooi
Vb. Neus-Lipplooi
 • Boven- en onderoogleden, wallen, lijnen en kraaienpootjes
 • Voorhoofdrimpels, fronslijntjes en wenkbrauwlift
 • Bovenlip (rokerslijntjes), onderlip en neus - lipplooi

Het verschil tussen onze Plaxel Plasma Pen en een elektrische fibroblast pen

Het belangrijkste verschil met Plaxel versus andere plasmapennen is dat Plaxel echt plasma is. De Plaxel-pen ioniseert atmosferische gassen om plasmaontlading te creëren, terwijl de meeste andere pennen een elektrische stroom gebruiken om een ​​elektrische boog te produceren.

Plasma geneest sneller en vereist minder behandelingen om resultaten te bereiken, terwijl elektrische boogpennen doorgaans minder effectief zijn en ook littekens kunnen veroorzaken.

De gelijkstroom van de Plaxel-plasmapenbehandelingen stuurt de plasma-energie naar de beoogde huidcellen en heeft geen invloed op het omliggende weefsel. Andere pennen kunnen het omliggende weefsel gemakkelijk beschadigen en littekens met putjes of andere permanente schade aan de huid veroorzaken.


Plaxel Plasmalift behandeling - voor en na resultaten

Overtuig uzelf bij het zien van onderstaande resultaten van een Plaxel Plasmalift behandeling!


Wanneer komt u niet in aanmerking voor een plasmalift behandeling?

 • Zwangerschap
 • Actieve herpes
 • Zeer zware acne
 • Fillers (in de afgelopen 2 maanden)
 • Afwijkingen oogspieren
 • HIV Positief
 • Hepatitis
 • Warmte allergie (geen zonneallergie!)
 • Cortisontabletten/ zalf gebruikt in de afgelopen 6 maanden
 • Kanker
 • Auto Immuunziekte
 • Epilepsie
 • Koorts/ Infectieziekten
 • Acute hart of bloeddrukproblemen
 • Pacemaker
 • Drugs in de afgelopen 24uur
 • Operatie of bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Diabetes (kan wel, maar mogelijk iets langer herstel nodig)
 • Huidziekte of letsel in het behandelgebied
 • Botziekte